Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś jak go zobaczyłem nie wierzyłem własnym oczom, że w przeciagu kilku dni taka zmiana :) jak tylko zobaczył mnie wstał i zaczoł iśc ale tak pewnie podszedł do mnie... po chwili odwrócił się i poszedł się znów położyc :) mam nadzieje że nasz Mozarcik będzie miał więcej takich dobrych dni i doczeka się tego swojego domku:)

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Mozarciku, rozeslalam do wszystkich znajomych Twoja smutna historie, oby ona poruszyla ich serca i zeby ktos Cie oznalazl i pokochal....

Posted

Niechciałabym wzbudzać zbyt dużych nadziei, narazie zadzwoniłam żeby sie osobiście podpytać o wszystkie aspekty związane z moją sytuacją.

Mieszkam na 1 piętrze, jest około 15 schodków do pokonania, mam swojego psa i 3 koty (z czego jeszcze moja "przyszła niedoszła" teściowa odda swojego na ponad miesiąc :roll:)
Poza tym pracujemy z narzeczonym w cały świat, i nieraz nie ma nas w domu dłuższy czas.

Zadzwoniłam, ponieważ bardzo mnie poruszyła ta historia i dotychczasowe życie tego biedaczka, ale nie wiem czy się zdecyduję na jego przygarnięcie i nie chodzi tutaj o jego stan fizyczny czy to że jest niemal ślepy, ale o moje możliwości poświęcenia mu odpowiedniej dawki uwagi i miłości.