Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozart dzisiaj poszły do domu 3 "moje" trudne przypadki. Podobne do ciebie tzn: wiekowe, od lat w schronie. Podniosło mnie to na duchu. Niezmiennie wierzę, zę i dla ciebie nadejdzie dzień gdy pójdziesz swoją Drogą Szczęśliwości do Swojego Ludzia.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Mozart dzisiaj poszły do domu 3 "moje" trudne przypadki. Podobne do ciebie tzn: wiekowe, od lat w schronie. Podniosło mnie to na duchu. Niezmiennie wierzę, zę i dla ciebie nadejdzie dzień gdy pójdziesz swoją Drogą Szczęśliwości do Swojego Ludzia.

Rety, Isadoro jaki miałaś szczęśliwy dzień :loveu:

Będę jutro w azylu i na pewno zajrzę do naszego ozdrowieńca ;)

Posted

siekowa napisał(a):
Zabieram Mozarcika na wirtualny spacerek.

Dziś dostałam pierwszego normalnego maila pytającego o Mozarta. Odpisałam i czekam na odpowiedź.

super, trzymamy kciuki

a jak Mozart się czuje??

Posted

siekowa napisał(a):
Zabieram Mozarcika na wirtualny spacerek.

Dziś dostałam pierwszego normalnego maila z zapytaniem o Mozarta. Odpisałam i czekam na odpowiedź.

trzymam kciuki i siedzę cicho...

Posted

Z tego co wiem to Mozart nadal czuje się dosyć dobrze. Chyba jakoś w weekend uda mi się do niego pojechać.
Niestety odpowiedzi na maila nadal nie dostałam, więc pewnie ta pani już się nie odezwie. :(
Nadal bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Mozarta.

Posted

[quote name='siekowa']Z tego co wiem to Mozart nadal czuje się dosyć dobrze. Chyba jakoś w weekend uda mi się do niego pojechać.
Niestety odpowiedzi na maila nadal nie dostałam, więc pewnie ta pani już się nie odezwie. :(
Nadal bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Mozarta.

U mnie ma wznawiane trzydniówki na allegro (szybko sa w górze bez dopłat). Wczoraj skońćzylą sie kolejna wieczorem wznowie. Moze by jakies nowe zdjecia warto trochę zmienić w aukcji.

Posted

Isadoro, chętnie przesłałabym ci pieniądze na wyróżnienie allegro dla Mozarta, chciałabym pomóc choć odrobinę, a nie mam innego pomysłu... Jeśli się zgadzasz - to wyślij mi nr konta na PW. (B. ładne allegro - jak zwykle!)

Posted

Wielkie dzięki za pomoc. :loveu: Ja mu głównie gumtree ciągle wystawiam ale dziś znowu poogłaszam go na innych stronach.

Mozart ma bardzo słaby wzrok ale nie jest całkiem ślepy, nie wpada na nic. Nadal sam wstaje i wychodzi się załatwić oraz poprzytulać do ludzi. To bym zmieniła w tym tekście z allegro.