łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 magdabroy napisał(a):Muszę się Wam poskarżyć na mojego męża :evil_lol: Wracaliśmy autem ze sklepu, pytam go: -Kochasz mnie? -Tak moja ciężarówko! Jeszcze nawet małego brzuszka nie mam, a on mnie już "ciężarówką" nazywa :mad: Buahahahahhaha dobre :lol: ciekawe jak będzie Cie nazywał jak będziesz w 9 miesiącu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 dOgLoV napisał(a):Buahahahahhaha dobre :lol: ciekawe jak będzie Cie nazywał jak będziesz w 9 miesiącu :evil_lol: Pewnie zostanę Ubotem, albo Tytanikiem :D Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 super Tora :) :) :) Moje by rozpracowaly w kilka chwil piłkę - one konsumpcyjnie podchodzą do wiekszosci rzeczy (jak fajnie wiedziec, ze nie ja sama z rozmiarem buta 42 :) :) :) ) Quote
kalyna Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 magdabroy napisał(a):Pewnie zostanę Ubotem, albo Tytanikiem :D teraz mi przypomniałaś... bo każda klasa miała zadedykować jakąś piosenkę swojej wychowawczyni, a my chcieliśmy Lady Pank: zastawcie Titanica... ale wszyscy nam odradzali :roll: Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 kalyna napisał(a):teraz mi przypomniałaś... bo każda klasa miała zadedykować jakąś piosenkę swojej wychowawczyni, a my chcieliśmy Lady Pank: zastawcie Titanica... ale wszyscy nam odradzali :roll: Hahahahahaha podejrzewam dlaczego wam odradzali :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 witamy się wieczorkiem i spokojnej nocki życzymy:) Quote
łamAga Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Witamy sie i uciekamy na zaklinacza psów :lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 dOgLoV napisał(a):Witamy sie i uciekamy na zaklinacza psów :lol: panbazyl napisał(a):ja też tylko przelotem A co to ma znaczyć?? Co to za "wpadanie" tylko na chwilę?? Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a chciala bys na dlużej? To wieczorem na herbatę przylecę :) Quote
*Magda* Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 panbazyl napisał(a):a chciala bys na dlużej? To wieczorem na herbatę przylecę :) To zapraszam :) Kupiłam dziś herbatę cynamonową jeśli lubisz?! ;) Quote
Karro Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Widzę że nie tylko ja nie przepadam za zakupami :D Quote
łamAga Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 magdabroy napisał(a):A co to ma znaczyć?? Co to za "wpadanie" tylko na chwilę?? Jakoś tak wyszło że usiadłam przed kompa i za plecami usłyszałam Cesara Millana :loveu: i wygrał z kompem :evil_lol: magdabroy napisał(a):To zapraszam :) Kupiłam dziś herbatę cynamonową jeśli lubisz?! ;) Ja musze napisać szczerze że nienawidze cynamonu :shake: nie zapomne jak w barze zamówiłam sobie drinka bezalkoholowego banana milk <mniam> i wziełam takiego dużego łyka w nadziei na poczucie pysznego smaku banana ( ktorych nie powinnam jesc bo jestem na nie uczulona :evil_lol: ) i myslalam że opluje tym drinkiem koleżanke :evil_lol: bo sie okazalo ze po wierzchu posypali tego drinka cynamonem bleeeeeeee mama tez ostatnio chciala mnie otruc bo dala mi cos nie uprzedzajac ze jest w tym cynamon ale nie pamietam co to było :lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ja ogólnie cynamonu też ne lubię, ale ta herbata, to jest wyjątek ;) Do tego dolewam odrobinę syropu waniliowego, pychota :) Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ja nie libie tylko granulowanej i wszelkiego badziewia co się nazywa "zwykła" w domu mam zapewne ze 40 róznych gatunkow herbat, bo lubie. cala wielka szafka jest tylko dla herbat przeznaczona. ech. a czarek dziś po poludniu nawet mówil o własnych blędach. Chyba zaczynam go doceniać, bo wcześniej to tak nie bardzo. te z roku 2010 sa nawet juz na dośc dobrym poziomie, zmienil facet front, ewoluuje. a za to, ze sie publicznie do błędu przyznał ma u mnie plusa (mogl to przeciez wyciąć) Quote
*Magda* Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ja też lubię herbatę :) Pamiętam ja u siebie w mieście mieliśmy herbaciarnie :loveu: Można było dostać zawrotu głowy o tych smaków i aromatów :) A obecnie gustuję w tych: http://www.herbama.pl/herbata-pickwick,3.html Ale musiałbym chyba poszukać herbaciarni z prawdziwego zdarzenia i zrobić zapasy ;) No widzisz, jak Ci faceci potrafią nas czasem zaskoczyć :D Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ja jak jestem gdzieś w swiecie to zawsze jakąś herbatę przywożę. najbardziej lubie sypane, nie bardzo za to lubie herbaciarnie arabskie - tam sypią tyyyle cukru że to amsakra (ja nie pijam z cukrem). a w dodatku parzą w metalowych czajniczkach - co zabija połowe aromatu. Quote
vege* Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ania90 napisał(a):he he no to grono kobiet nie lubiacych kupowania ubran i calodniowego siedzenia w sklepach powieksza sie, poniewaz ja sie tez do nich zaliczam;) Ja też zaliczam się do tego grona co ciuchowych zakupów nie lubi robić, jedyne co lubię kupować to takie pierdoły typu kolczyki, wisiorki, bransoletki, naszyjniki no i obroże dla psów, ale jeśli o nie chodzi to jestem zakochana w wyrobach Taks :loveu: Quote
łamAga Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ja za to jestem kawoszem , herbaty nie lubię jedynie co to pijam owocowa ale to tylko wtedy kiedy juz przesadze z kawa i wiem ze nie powinnam sobie pozwolić na kolejna :lol: vege* jedyne co lubię kupować to takie pierdoły typu kolczyki Kolczyki tez uwielbiam :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 A ja kolczyków nie noszę :eviltong: Ale za to nie można mnie wpuścić do sklepu z bielizną :) Mogłabym wtedy wydać kasy więcej niż zarabiam :D Quote
xyzxyz Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Witamy i czekamy na torcikowe nowości :D Quote
łamAga Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 magdabroy napisał(a):A ja kolczyków nie noszę :eviltong: Ale za to nie można mnie wpuścić do sklepu z bielizną :) Mogłabym wtedy wydać kasy więcej niż zarabiam :D Teraz będziesz miała pretekst czesto kupować bielizne :lol: zawsze możesz powiedziec ze juz musisz mieć wiekszy rozmiar :lol: Quote
*Magda* Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 biscuit napisał(a):Witamy i czekamy na torcikowe nowości :D Chyba dopiero w weekend ;) Szybko się robi ciemno i nie chce mi się brać aparatu. A w weekend wpadają znajomi na obiad ze swoim psem, tak więc będą zdjęcia :) Quote
xyzxyz Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 magdabroy napisał(a):Chyba dopiero w weekend ;) Szybko się robi ciemno i nie chce mi się brać aparatu. A w weekend wpadają znajomi na obiad ze swoim psem, tak więc będą zdjęcia :) Trzymam Cię za słowo! ;) Kobitka zadowolona ogrzewaniem w budzie? ;) Quote
Karro Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Daj jakies zdjęcia Lumpka, bo dawno nie było ;) Quote
Recommended Posts