Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
no to do wyrka z cieplutką herbatą z cytryną i kuruj się :)
najlepiej najpierw domowymi sposobami :)

http://img266.imageshack.us/img266/7025/dsc4096c.jpg piękne zdjęcie :loveu: a Tora dalej biega z piłeczką :)

W moim stanie nawet nie mogę niczym z apteki ;) I właśnie wydaje mi się, że to dzidziuś mnie tak "męczy". Ciągle bym spała :sleeping:.

Tora musi mieć piłeczkę. Jest z nią nie do rozdzielenia :D Nawet na spacer jak idziemy, to już wie, że jak nie ma kooopki, to nie dostanie piłki :D Potrzeby fizjologiczne załatwia w 5 sekund :D:D:D

Posted

magdabroy napisał(a):
W moim stanie nawet nie mogę niczym z apteki ;) I właśnie wydaje mi się, że to dzidziuś mnie tak "męczy". Ciągle bym spała :sleeping:.

Tora musi mieć piłeczkę. Jest z nią nie do rozdzielenia :D Nawet na spacer jak idziemy, to już wie, że jak nie ma kooopki, to nie dostanie piłki :D Potrzeby fizjologiczne załatwia w 5 sekund :D:D:D

ze mną było kiepsko w święta, ale w ciągu dnia piłam tylko ciepłą herbatę z cytryną, albo gorący barszczyk lub gorącą czekoladę i w 2-3 dni przeszło mi... bo leżałam plackiem w wyrku. Możesz też pić herbatę z sokiem np. malinowym :)

u nas też potrzeby są załatwiane jak tylko na spacer wychodzimy :D a potem grasują....

Posted

kalyna napisał(a):
ze mną było kiepsko w święta, ale w ciągu dnia piłam tylko ciepłą herbatę z cytryną, albo gorący barszczyk lub gorącą czekoladę i w 2-3 dni przeszło mi... bo leżałam plackiem w wyrku. Możesz też pić herbatę z sokiem np. malinowym :)

Niestety nie wskazany kobietą w ciąży :( Mogą powodować przedwczesne skurcze, nie będę ryzykować.
Jutro kupię sobie herbatę cynamonową, powinna mnie postawić na nogi ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Niestety nie wskazany kobietą w ciąży :( Mogą powodować przedwczesne skurcze, nie będę ryzykować.
Jutro kupię sobie herbatę cynamonową, powinna mnie postawić na nogi ;)

To może mleczko z miodkiem :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To może mleczko z miodkiem :lol:

Całkiem mnie chcecie uśpić :D Ciepłe mleko z miodem i już śpię na stojąco :D A tak poważnie, to może rzeczywiście sobie zaaplikuję za chwilę i pójdę spać :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Całkiem mnie chcecie uśpić :D Ciepłe mleko z miodem i już śpię na stojąco :D A tak poważnie, to może rzeczywiście sobie zaaplikuję za chwilę i pójdę spać :)

Mi to zawsze pomaga na przeziębienie , co do spania to ja bym mogla spac cały czas , nawet jak wypije kawe to od razu moge iść spac i nawet nie wiem kiedy przyłoże głowe do poduszki i już spie :evil_lol:

" to może rzeczywiście sobie zaaplikuję za chwilę i pójdę spać :)"

ale masz fajnie , ja do pracy na 23 ide i spać położę sie pewnie koło 8 rano :roll:

ale Tobie to jest wskazane , musisz teraz duzo wypoczywac :lol:

Posted

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że ostatnio nie pracuję na nocki ;) Ale pamiętam jakiś czas temu (chyba w lato) jak wypadło nam kilka takich tygodni, że i Ty i ja miałyśmy w tym czasie nocki :) I już się nie mogę doczekać jak im zgłoszę swój stan i nie będą mi zrzędzić, żebym nadgodziny robiła ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że ostatnio nie pracuję na nocki ;) Ale pamiętam jakiś czas temu (chyba w lato) jak wypadło nam kilka takich tygodni, że i Ty i ja miałyśmy w tym czasie nocki :) I już się nie mogę doczekać jak im zgłoszę swój stan i nie będą mi zrzędzić, żebym nadgodziny robiła ;)

szcześciara :lol: sama wiesz jakie nocki sa ciezkie a ja je mam co 3 tygodnie , teraz mialam po 2 tygodniach jakos tak wypadło :roll: poszła bym w Twoje ślady i załatwiła sobie wolne na 9 miesięcy ale jeszcze musze troche poczekać :evil_lol:

Posted

Nocki to masakra!! Jak ktoś nigdy nie pracował, to sobie może gadać, że "to nie problem" "dam radę" itp. Fajnie to może i jest na pierwszej nocce, ale 4-5 z rzędu to już nie jest tak wesoło. Pamiętam moje pierwsze nocki, mało twarzę na taśmie nie wylądowałam :D

To ja mam nadzieję, że zaraz po ślubie będziecie się starać :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nocki to masakra!! Jak ktoś nigdy nie pracował, to sobie może gadać, że "to nie problem" "dam radę" itp. Fajnie to może i jest na pierwszej nocce, ale 4-5 z rzędu to już nie jest tak wesoło. Pamiętam moje pierwsze nocki, mało twarzę na taśmie nie wylądowałam :D

To ja mam nadzieję, że zaraz po ślubie będziecie się starać :evil_lol:

Dokładnie , pierwsza to lajcik ale my mamy 6 nocek wiec na ostatniej to już koleżanki mówia że widac ze jestem po tylu nockach bo mi odbija :evil_lol:

ja bym chciała ale jeszcze jest kwestia moich leków , biore takie przy ktorych wolała bym w ciąże nie zachodzić , musze je odstawić i dopiero wtedy będziemy sie starali o maluszka ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja bym chciała ale jeszcze jest kwestia moich leków , biore takie przy ktorych wolała bym w ciąże nie zachodzić , musze je odstawić i dopiero wtedy będziemy sie starali o maluszka ;)

Oj :crazyeye: To trzymam kciuki, żeby nic nie stało na przeszkodzie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

eee, teraz to jeszcze nic, zobaczysz za jakieś 3 miesiące - dasz rade przespać całą dobę!!!! a nawet więcej.

Posted

panbazyl napisał(a):
eee, teraz to jeszcze nic, zobaczysz za jakieś 3 miesiące - dasz rade przespać całą dobę!!!! a nawet więcej.

Ale wtedy już będę mogła sobie posiedzieć na chorobowym 100% płatnym :eviltong: A teraz jak w pracy nie wiedzą, to tylko bym na tym straciła.

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale wtedy już będę mogła sobie posiedzieć na chorobowym 100% płatnym :eviltong: A teraz jak w pracy nie wiedzą, to tylko bym na tym straciła.

no tak..... ale za kilka dni juz bedziesz "na prawie" :) :) :) a za jakieś 7 miesięcy dostaniewz świrka i bedziesz szukac, szukać i szukać różnych fajnych malych sliczności (tylko nie przestawiaj mebli w domu!!!!!, bo tez bedziesz miala ok 9 mca na to ochotę!)

Posted

Jak byłam nastolatką, to co okres przestawiałam meble w pokoju :D:D:D Myślałam, że mama mnie ukatrupi na miejscu :evil_lol:

Grzeczne dziecko (czyli ja :evil_lol:) wypiło mleczko z miodem i idzie spać :eviltong: Dla tych co będą szli spać "dobranoc", a dla tych co muszą iść do pracy "spokojnej nocki życzę" ;)

Posted

ja to teraz pzred okresem za to robie generalne porzadki w dziwnych miejscach - np w szafie do której nikt nie zaglada, albo potrafię myc okna, a ostatnio zrobilam mega porządek w lekarstwach - poukladałam je alfabetycznie..... zgroza!!!!! Ale to trwa kilka dni a potem wracam do normy.

Posted

magdabroy napisał(a):
J
Grzeczne dziecko (czyli ja :evil_lol:) wypiło mleczko z miodem i idzie spać :eviltong: Dla tych co będą szli spać "dobranoc", a dla tych co muszą iść do pracy "spokojnej nocki życzę" ;)

Dziekuje bardzo :loveu: nocka jakos zleciała , cieżko bo ciężko ale zleciała :evil_lol:
miłego dzionka :lol: