Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
no to duże już jest :lol:
i teraz masz pewność, że jesteś w ciąży ;)

No, to już wielkolud :D
Mam nawet zdjęcie USG, ale nie chce mi się iść po skaner, żeby podłączyć do laptopa ;)

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to juz prawie 3 Ci miesiąc Ci sie zaczyna :multi: super !!!! :multi:

psiaki widac sie wyszalaly :lol: na pewno fajnie sie rozjeżdzały na tych płytkach :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to juz prawie 3 Ci miesiąc Ci sie zaczyna :multi: super !!!! :multi:

psiaki widac sie wyszalaly :lol: na pewno fajnie sie rozjeżdzały na tych płytkach :evil_lol:

No ten 7 tydzień już się skończył, właśnie zaczęłam 8 tydzień :)

Psiaki się wyszalały :D Mam zdjęcia jescze ze wspólnego spacerku w pola, ale to może jutro albo pojutrze ;)
A w sobotę my jedziemy do nich, to po weekendzie będą znowu ich wspólne zdjęcia :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Moje dzieciątko ma 7 tyg. i 1 cm :loveu:

jakie to piękne :) :) :)
Potem bedzie ciut większe i większe a potem- ale to za kilka miesięcy :)
ech - zaczyna Ci się cudowny czas :)

Posted

magdabroy napisał(a):
No ten 7 tydzień już się skończył, właśnie zaczęłam 8 tydzień :)

Psiaki się wyszalały :D Mam zdjęcia jescze ze wspólnego spacerku w pola, ale to może jutro albo pojutrze ;)
A w sobotę my jedziemy do nich, to po weekendzie będą znowu ich wspólne zdjęcia :)

Szybko Ci zleci , moja siostra dopiero co chodziła z brzuchem a teraz Marysia ma juz pół roczku :lol:

to czekamy na zdjęcia spacerkowe :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

to ja jestem w szoku, bo ani Sonia, ani Ciap (odpukać) nie mają takich zapędów :)
Ciap jak był mały to próbował, ale szybko go oduczyłyśmy.. był szczeniakiem i hasło nie wolno pomogło :)

a u mnie w domu bardzo walczą o Ciapka jajka :D