*Magda* Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Chyba tak ;) Nie jadę do PL na święta :-(, ale mam plan :evil_lol: Rodzinka będzie w komplecie u mojego najstarszego brata na Wigilii. Zadzwonię do nich z życzeniami i podczas pogadanek, poproszę brata, żeby odpalił kompa i otworzył email. A tam będzie czekało zdjęcie z USG :p Quote
*Magda* Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Szare komórki mojego męża przetworzyły już tę informację :D Dostałam od niego porannego sms'a z pracy: że go tak wczoraj zamurowało, że dopiero teraz do niego dotarło, że będzie tatą :) Quote
panbazyl Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no tak, faceci nie potrafia robić dwóch rzeczy na raz. I tak jakos szybko zaskoczył :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 bo mi zawsze wydawało się, że do mężczyzny trzeba prostymi słowami mówić, a nie symbolami czy metaforami :D dobrze, że powiedział "skąd wiesz" zamiast jak to się stało, bo moja rodzina tak zareagowała na wieść, że kuzynowi dziecko się urodziło :D Hahaha kombinujesz aby niespodzianka dotarła w odpowiednim czasie :D Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 magdabroy napisał(a):Więc zacznę od tego, że kupiłam wczoraj małe białe paputki niemowlęce :loveu: (Agnieszka, chyba porozumiewamy się telepatycznie :D) Zapakowałam w ładne pudełeczko i schowałam tak żeby nie znalazł :) Dziś po pracy wręczyłam mu pudełeczko. Otworzył i tekst: -Co to? -Dziecięce paputki. -Dla mnie? :crazyeye: Po co? (nie domyślił się, chyba taka informacja miała problem, żeby dotrzeć do mózgu) -Tak. Jestem w ciąży. -Skąd wiesz? :D:D:D To tak po krótce. Reszty Wam nie napiszę :eviltong: Teraz poszedł już spać, bo rano wstaje do pracy. Mam nadzieję, że ta informacja pozwoli mu spokojnie spać :p :loveu: :loveu: Pewnie TZ zaniemowil :lol: (teraz doczytalam ze mialam racje :evil_lol:) A ja jeszcze raz gratuluje (bede ciocia, bede ciocia! :sweetCyb:) :calus: Torka na szczescie madra bestyjka jest, dzieci ja moga masowac bez przeszkod to i z nowym czlonkiem rodziny nie bedzie wiekszych problemow :loveu: Quote
*Magda* Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Narazie wszystko idzie zgodnie z planem ;) Bogdan dowiedział się w rocznice ślubu, wytrzymałam ten tydzień nic mu nie mówiąc. Teraz miesiąc jeszcze się "męczyć" żeby powiedzieć rodzince :) Jutro przyjeżdża mój brat na weekend, jak Bogdan się wygada, to ja go :2gunfire: Co do Tory, to wogóle się nie martwię jej reakcji na nowego członka rodziny :loveu: Tora uwielbia dzieci i wiem, że będzie szczęśliwa (na psi sposób). Kalyna wiem, że z facetami trzeba prosto, ale miałam nadzieję, że zatrybi o co kaman. No cóż, kolejny raz męska płeć udowodniła, że szare komórki mają daleko w tyle za naszymi :evil_lol: Figa będziesz ciocią, będziesz :p I pomyśleć, że jeszcze niedawno tylko o tym pisałyśmy :) Quote
łamAga Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ciekawe czy mój Tz by zatrybił :evil_lol: kiedys to mam nadzieje wypróbuję ale pewnie pierwsze pytanie po zobaczeniu takich papuci by było : " a nie będa mi za małe??" :evil_lol: znam go na tyle dobrze i jego reakcje ze na 100% moge powiedziec ze to pytanie by padło :evil_lol: zazdroszcze cierpliwosci bo ja pewnie nie wytrzymała bym z taka informacja całego tygodnia :lol: niedługo będziemy sie bawili w wymyslanie imion :eviltong: ja i tak mam juz swoje ulubione które niestety zostały skrytykowane przez mojego Tz-ta obawiam sie ze jak bym na nim polegala to nasz synek mial by na imie ( nikogo oczywiście nie urażając ) Mieciu albo Roman bo to zwykłe polskie imiona:roll: Quote
panbazyl Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zwłaszcza Roman - typowo polskie imię.... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Imion nie będziecie wybierać, bo są już wybrane :eviltong: Teodor i Iga :loveu: A z Romana proszę się nie śmiać, bo mój tata ma tak na imię ;) Quote
panbazyl Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ależ ja sę nie śmieje, gdzież. Mnie sie to imie nawet podoba. Quote
Vilena Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ha ha, dobre z tymi paputkami :D :D :D Faceci! :lol: Quote
*Magda* Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 A jakie imiona wybrałaś dla swoich dzieci dOgLoV ?? Quote
Oscar Patric Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Vilena napisał(a):Ha ha, dobre z tymi paputkami :D :D :D Faceci! :lol: no bo Oni to zawsze późno zaskakują taka ich mentalność a imonka Magda super wybrałaś a mi to mała Ania się marzy:) pozdrawiam Quote
łamAga Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 magdabroy napisał(a):A jakie imiona wybrałaś dla swoich dzieci dOgLoV ?? Dla chłopca chciałam Borys ale oczywiście mój Tż powiedział wielkie NIE gdyz ma ruskie nazwisko i stwierdził że bedzie taki typowy rusek i w żadnym wypadku więc jedynie co to z polskich podoba mi się Franciszek ale to jemu sie tez oczywiście nie podoba :angryy: a dziewczynka Majka bardzo mi sie podoba :loveu: Quote
*Magda* Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 unikatowydiament napisał(a): a imonka Magda super wybrałaś a mi to mała Ania się marzy:) Dzięki ;) Ja mam siostrę Anię i kilka koleżanek o tym imieniu. Jak dla mnie, to za dużo Ani chodzi po tym świecie :D dOgLoV napisał(a):Dla chłopca chciałam Borys ale oczywiście mój Tż powiedział wielkie NIE gdyz ma ruskie nazwisko i stwierdził że bedzie taki typowy rusek i w żadnym wypadku więc jedynie co to z polskich podoba mi się Franciszek ale to jemu sie tez oczywiście nie podoba :angryy: a dziewczynka Majka bardzo mi sie podoba :loveu: Borys bardzo ładnie :loveu: A co mu się w Franeczku nie podoba :mad: Bardzo ładne imię :) A może Ignacy by mu (Wam) się spodobało?! Quote
łamAga Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 magdabroy napisał(a): Borys bardzo ładnie :loveu: A co mu się w Franeczku nie podoba :mad: Bardzo ładne imię :) A może Ignacy by mu (Wam) się spodobało?! Borys jest przeslicznym imieniem i bede o nie walczyła , teraz juz nie ma takich podziałów i w szkołach ktoś z zagranicy raczej jest podziwiany niż wysmiewany i nawet jeżeli bedzie to brzmiało jak prawdziwy rusek to raczej nie bedzie wysmiewany :lol:( ale se to wymyśliłam :evil_lol:) Franek mu sie nie podoba bo on miał miec tak na imie i dziekowal Bogu że jego mama jednak dała mu Sebastian :evil_lol:Ignacy hmmm takie fajne ale mnie nie przekonuje Ksawier tez jest ładnie Olaf też ale oczywiscie znajac życie to On wolał by Tomek Marcin albo Rafał takie normalne popularne imiona ( do ktorych oczywiscie nic nie mam ) ale wole te ktore wymienilam :lol: Quote
Karro Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 magdabroy napisał(a):Imion nie będziecie wybierać, bo są już wybrane :eviltong: Teodor i Iga :loveu: A z Romana proszę się nie śmiać, bo mój tata ma tak na imię ;) Mój tato też :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 witamy się cieplutko wieczorkiem:) Quote
wiki4 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratki!! :loveu: http://img24.imageshack.us/img24/2212/dsc4008w.jpg Takiej to dobrze :D Quote
*Magda* Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 wiki4 napisał(a):Gratki!! :loveu: http://img24.imageshack.us/img24/2212/dsc4008w.jpg Takiej to dobrze :D Dzięki :loveu: Za tydzień w końcu do lekarza :) No, Tora to ma czasem za dobrze :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 magdabroy napisał(a): No, Tora to ma czasem za dobrze :evil_lol: not to przecież Księżniczka Quote
Lucky. Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 gratuluję ! oby wszystko poszło po twojej myśli. niech tobie szybko ten tydzień zleci :) ! Quote
*Magda* Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Lucky. napisał(a):gratuluję ! oby wszystko poszło po twojej myśli. niech tobie szybko ten tydzień zleci :) ! Dziękuję ;) Quote
Recommended Posts