Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja tez w domu dopiero powiedziałam na swoje urodziny - dostali taki prezent :) bo ja w swoje urodziny daję prezenty a nie czekam na coś. lepiej dać :)
Mamy nadzieję, ze tu nie zaglądaja, bo cały plan do niczego wtedy.

Posted

Osz ty niedobra, tak całą rodzinę w niewiedzy trzymać :evil_lol:
Mi też się nie śpieszy o do ciąży, jakbym miała mieć dziecko to tak w wieku 26-30 lat wcześniej nie chcę :eviltong: Chociaż, że do tego wieku mam jeszcze 8 lat to przeraża mnie to wszystko :oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nawet nie wiesz kiedy zapragniesz zostać mamą ;) Teraz może nie, ale za pół roku albo rok może się dużo zmienić :)

mój instynkt macierzyński milczy i nie ma zamiaru się obudzić :D
jak ja nawet dzieckiem nie chce się zająć bo mnie odpycha, więc wizja roku to nie dla mnie :)
i ja jak już dzieci to jestem na etapie, że tylko psie :)

Posted

kalyna napisał(a):
mój instynkt macierzyński milczy i nie ma zamiaru się obudzić :D
jak ja nawet dzieckiem nie chce się zająć bo mnie odpycha, więc wizja roku to nie dla mnie :)
i ja jak już dzieci to jestem na etapie, że tylko psie :)

ja mam tak do tej pory :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
Osz ty niedobra, tak całą rodzinę w niewiedzy trzymać :evil_lol:
Mi też się nie śpieszy o do ciąży, jakbym miała mieć dziecko to tak w wieku 26-30 lat wcześniej nie chcę :eviltong: Chociaż, że do tego wieku mam jeszcze 8 lat to przeraża mnie to wszystko :oops:

Ale ja wiem jak moja rodzina czeka aż będę w ciąży, dlatego to będzie dla nich najpiękniejszy prezent pod choinkę :)
No i ja jestem w wieku jaki napisałaś ;) Jak dzidziuś się urodzi, będę miała 30 lat :)

Posted

Jestem dumna z Tory :p Dziś na porannym spacerku, wracałyśmy z pól i dochodząc już do osiedla z domkami stwierdziłam, że nie zapinam Tory na smycz (zawsze w tym samym miejscu ja zapinałam) i że kilkadziesiąt metrów dalej skręce w inną polną drogę i jeszcze troszkę pospacerujemy ;) No i Tora przespacerowała ten odcinek ładnie przy mojej nodze, choć nawet nie było komendy "noga". Jak ta moja sucz mądra :loveu:

Posted

panbazyl napisał(a):
ja mam tak do tej pory :eviltong:

no to to jest nieuleczalne :D
rodzice będą zawiedzeni, bo jeszcze wierzą, że to mi przejdzie kiedyś :D

ahh Tora jak na ONka to baaaaardzo inteligentny pies :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
no to to jest nieuleczalne :D
rodzice będą zawiedzeni, bo jeszcze wierzą, że to mi przejdzie kiedyś :D

Przejdzie Ci, przejdzie ;) Ja w to wierzę :)

kalyna napisał(a):
ahh Tora jak na ONka to baaaaardzo inteligentny pies :loveu:

Nie ma innej opcji ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dziś wieczorem wielki dzień :p Mój mąż dowie się, że już nie będzie tylko mężem ;) teraz będzie również tatą :loveu:

Oj nieładnie! cały internet wie, a mąż nie :evil_lol:
Gratulacje!

Posted

Więc zacznę od tego, że kupiłam wczoraj małe białe paputki niemowlęce :loveu: (Agnieszka, chyba porozumiewamy się telepatycznie :D) Zapakowałam w ładne pudełeczko i schowałam tak żeby nie znalazł :) Dziś po pracy wręczyłam mu pudełeczko. Otworzył i tekst:
-Co to?
-Dziecięce paputki.
-Dla mnie? :crazyeye: Po co? (nie domyślił się, chyba taka informacja miała problem, żeby dotrzeć do mózgu)
-Tak. Jestem w ciąży.
-Skąd wiesz?
:D:D:D
To tak po krótce. Reszty Wam nie napiszę :eviltong: Teraz poszedł już spać, bo rano wstaje do pracy. Mam nadzieję, że ta informacja pozwoli mu spokojnie spać :p

Posted

no tak, przyzwyczaj sie do tego, ze jak bedziesz potrzebować chłopa on zawsze bedzie spał....
I jakoś dziwnie nie słyszą w nocy, że dziecko placze (aj, nie słyszalem, a płakało????)
że jak sie dzieci wpakuja jak juz podrosną do Waszego łózka, to też nie zauważy, tzn zauważy i sie wyniesie sam z lózka na inne, ale się nie domyśli, ze moze by dzieci przenieść na ich lózko i zrobic Ci więcej miejsca, tylko sam sie ewakuuje.
no, ale teraz ciesz się! :) Bo jest czym :) :) :)