*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 dOgLoV napisał(a):Dziekuje bardzo :loveu: nocka jakos zleciała , cieżko bo ciężko ale zleciała :evil_lol: miłego dzionka :lol: Tobie (Wam) również miłego dnia ;) Już się wyspałaś po nocce?? Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 magdabroy napisał(a):Tobie (Wam) również miłego dnia ;) Już się wyspałaś po nocce?? Dziekujemy ;) Tak własnie nie bardzo sie wyspałam ale musiałam wstać bo chce sie przejśc do miasta kurtki poszukać jakiejś na zime bo juz jest cholernie zimno a ja oczywiście nie mam co na siebie założyć , już nic nie produkują co by mi sie podobało , ani butów ani bluzek nic , kompletnie nic mi sie nie podoba :roll: Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 dOgLoV napisał(a): Tak własnie nie bardzo sie wyspałam ale musiałam wstać bo chce sie przejśc do miasta kurtki poszukać jakiejś na zime bo juz jest cholernie zimno a ja oczywiście nie mam co na siebie założyć , już nic nie produkują co by mi sie podobało , ani butów ani bluzek nic , kompletnie nic mi sie nie podoba :roll: Skąd ja to znam :angryy: Muszę robić kilka wypadów do sklepu, żeby kupić coś sensownego. Ostatnio też chciałam kupić płaszczyk na zimę. Same jakieś beznadziejne, a jak znalazłam taki który mi pasował z fasonu, to okazało się, że są tylko białe kolory :crazyeye: W białym to ja co najwyżej mogę do kościoła pójść :D Quote
monika15 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dOgLoV napisał(a):Dziekujemy ;) Tak własnie nie bardzo sie wyspałam ale musiałam wstać bo chce sie przejśc do miasta kurtki poszukać jakiejś na zime bo juz jest cholernie zimno a ja oczywiście nie mam co na siebie założyć , już nic nie produkują co by mi sie podobało , ani butów ani bluzek nic , kompletnie nic mi sie nie podoba :roll: To widzę, ze nie tylko ja nie gustuje w terazniejszej modzie.. Jak musiałam znalexc kurtkę zimową to 3 razy do Radomia pojechałam i co? Nic. Mama w końcu wzieła jakas i kupiła mi na przymus:diabloti: Nie wiem, chyba ja kobietą nie jestem, bo nie lubię "ubraniowych zakupów":evil_lol: Jak wchodzę do sklepu to mi ciśnienia skacze, bo nic dla mnie nie ma:eviltong: Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 monika15 napisał(a):To widzę, ze nie tylko ja nie gustuje w terazniejszej modzie.. Jak musiałam znalexc kurtkę zimową to 3 razy do Radomia pojechałam i co? Nic. Mama w końcu wzieła jakas i kupiła mi na przymus:diabloti: Nie wiem, chyba ja kobietą nie jestem, bo nie lubię "ubraniowych zakupów":evil_lol: Jak wchodzę do sklepu to mi ciśnienia skacze, bo nic dla mnie nie ma:eviltong: To ja chyba też nie jestem :evil_lol: Koleżanka chciała się umówić kiedyś na wspólne zakupy w sobotę. No to bytam ją, o której jedziemy i kiedy ma zamiar wrócić, żebym wiedziała jak sobie zaplanować dzień. A ona na to, że jak wyskoczymy zaraz z rana, tak 9-10, to koło 16-17 powinnyśmy być w domu :crazyeye: Podziękowałam :p Ja na zakupy, to konkretnie po to co potrzebuję i koniec. Nie lubię chodzić, oglądać i tylko przymierzać jak wiem, że tego nie kupię. Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ja jednyne sklepy jakie lubie oglądac to te z akcesoriami dla psów.... Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 panbazyl napisał(a):ja jednyne sklepy jakie lubie oglądac to te z akcesoriami dla psów.... Ja też :loveu: Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 za to nie cierpię kupowac ubrań, bo to co mi sie podoba to jeszcze nie wymyslili (jest jedna Coteczka na dogo co mi czasem cos na drutach zrobi tak jak lubię!!!), wolę sklepy z artykulami metalowymi - tam zawsze mozna znaleźc cos fajnego - np linkę na metry dla psa w bardzo rozsądnej cenie :), albo sklepy ogrodnicze. Quote
ania90 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 he he no to grono kobiet nie lubiacych kupowania ubran i calodniowego siedzenia w sklepach powieksza sie, poniewaz ja sie tez do nich zaliczam;) Quote
kalyna Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 jak miło, że tu sami swoi :D bo ja jestem chora jak mam iść na zakupy :lol: a jak już idę to hurtowo kupuję tzn. odrazu z 2-3 pary spodni, z 5 bluzek itp i potem mam spokój na dłuuugi czas. A, że ja nigdy nie ubierałam, więc różnicy mi to nie robi...i człowiek szczęśliwszy.. ja w sobotę kupiłam w końcu buty i to takie same jak w tamtym roku chodziłam, bo tylko te były mi dobre... :roll: bo jak się ma rozmiar 41/42 to nie ma co się dziwić... :D w sumie to się cieszę, że w ogóle je znalazłam bo boso chodziłabym.... a ja nawet nie lubię chodzić do sklepów zoologicznych. Bo jak widzę czasem te ceny i pomyśleć, że wszystko mi się podoba itp to po co sobie humor psuć :D Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No i jestem z powrotem , oczywiście nic nie kupiłam poza 2 gupikami :loveu: już byłam skłonna kupic kurtke i dac za nia ( co dla mnie jest nieporozumieniem) 249 zł ale jak sie jej przyjrzałam to mi sie wydaje ze chyba było by mi w niej zimno jak przyjda porządne mrozy :roll: ja chce kurtke bardziej sportową i tu zaczyna sie problem bo albo mi sie nic nie podoba a jak juz jest ładna kurtka to kosztuje 699 zł :angryy:też nie nawidzę kupować rzeczy , jedynie co to nie mam problemu ze spodniami :evil_lol: mam ich chyba z 30 par a i tak co wchodze do sklepu to mi sie jakies podobaja :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Faceci narzekają, że z babami (sorrki za wyrażenie :)) na zakupy się nie chodzi. A ja widzę, że tu większość z nas nie lubi zakupów :D Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 magdabroy napisał(a):Faceci narzekają, że z babami (sorrki za wyrażenie :)) na zakupy się nie chodzi. A ja widzę, że tu większość z nas nie lubi zakupów :D Dokładnie , faceci narzekają na baby a tylko wpuścic ich do Obi to ja np zdarzę wszystkie sklepy z ciuchami przejść a Sebastian dopiero w pierwszym rzędzie Obi jest :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dOgLoV napisał(a):No i jestem z powrotem , oczywiście nic nie kupiłam poza 2 gupikami :loveu: już byłam skłonna kupic kurtke i dac za nia ( co dla mnie jest nieporozumieniem) 249 zł ale jak sie jej przyjrzałam to mi sie wydaje ze chyba było by mi w niej zimno jak przyjda porządne mrozy :roll: ja chce kurtke bardziej sportową i tu zaczyna sie problem a szukałaś w sportowych sklepach? takich firmowych, bo kuzynka właśnie w dostępnych cenach kupiła kurtkę zimową. i one są takie lekkie a jakie cieplutkie :loveu: chyba w Kaliszu kupiła.... http://img217.imageshack.us/img217/4696/dsc4103s.jpg śmiesznie wygląda jak tak ciężko pracuje :lol: Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jaka Ona jest śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: ciekawe jak zareaguje na maleństwo :loveu: kalyna a szukałaś w sportowych sklepach? takich firmowych, bo kuzynka właśnie w dostępnych cenach kupiła kurtkę zimową. i one są takie lekkie a jakie cieplutkie chyba w Kaliszu kupiła.... Właśnie jakąś fajna Campus-a wychaczyłam ale co do rozmiaru nie jestem pewna :roll: http://allegro.pl/show_item.php?item=1950849085&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 dOgLoV napisał(a):Jaka Ona jest śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: ciekawe jak zareaguje na maleństwo :loveu: Dzięki :) Myślę, że będzie chodzić za nami krok w krok :D Pewnie nawet nie będę mogła dzidzi sama przewinąć/wykąpać, bo Tora będzie obok :) dOgLoV napisał(a): Właśnie jakąś fajna Campus-a wychaczyłam ale co do rozmiaru nie jestem pewna :roll: http://allegro.pl/show_item.php?item=1950849085&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Fajna ;) Quote
łamAga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Myślę, że będzie chodzić za nami krok w krok :D Pewnie nawet nie będę mogła dzidzi sama przewinąć/wykąpać, bo Tora będzie obok :) Fajna ;) To na pewno , ja jak wezmę Marysie na ręce to Neron juz jest obok patrzy sie na nas i piszczy :lol: a jak do niej mówie to juz w ogóle spiewa skacze i co tylko zeby zwrócic na niego uwage :lol: Dzieki :) kupie ja tylko sie upewnie co do rozmiaru ;) Quote
*Magda* Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Muszę się Wam poskarżyć na mojego męża :evil_lol: Wracaliśmy autem ze sklepu, pytam go: -Kochasz mnie? -Tak moja ciężarówko! Jeszcze nawet małego brzuszka nie mam, a on mnie już "ciężarówką" nazywa :mad: Quote
Recommended Posts