*Magda* Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale mieliscie super wyprawę :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8012_zpsdd3a8f21.jpg na striptizera zadatki ma :evil_lol: Fajna wyprawa :) Tylko Theosia jeszcze trzymała choroba i nie było z jego strony wielkiego szału na zabawę :shake: Quote
łamAga Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 na pewno jeszcze nie raz tam pojedziecie to się pobawi chłopok :loveu: Quote
*Magda* Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='dOgLoV']na pewno jeszcze nie raz tam pojedziecie to się pobawi chłopok :loveu:[/QUOTE] Pewnie pojedziemy :) [quote name='marta1624']Ile zdjęć :loveu: Śliczne :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
łamAga Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 już mi się wszystko pierdzieli , chciałam Cię zapytać dlaczego w pracy nie jesteś a to przecież sobota :splat: Quote
*Magda* Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='dOgLoV']już mi się wszystko pierdzieli , chciałam Cię zapytać dlaczego w pracy nie jesteś a to przecież sobota :splat:[/QUOTE] :mdleje::mdleje: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='magdabroy']:mdleje::mdleje: Dobranoc ;)[/QUOTE] :evil_lol: dobranoc ;) Quote
agutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 hej Madzia :) Ty zmień pracę bo ja tutaj nigdy nie mogę znaleść twoich wpisów i nigdy nie wiem co tam u was ciekawego:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='agutka']hej Madzia :) Ty zmień pracę bo ja tutaj nigdy nie mogę znaleść twoich wpisów i nigdy nie wiem co tam u was ciekawego:diabloti:[/QUOTE] Hej :) Chętnie bym zmieniła, ale ciężko coś znaleźć ciekawego :( Quote
agutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 po sezonie chyba coś by się znalazło ciekawszego... trzeba przeczekać niestety:shake: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Dzień doberek ;) dzisiaj też macie jakiś wypadzik zaplanowany ? :lol: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) Helloł w upalny dzionek ;) Gdzie jedziecie dzisiaj? :) Edited August 3, 2014 by marta1624 Quote
*Monia* Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='zmierzchnica']Wszystkiego się człowiek nauczy, jak nie ma wyboru :diabloti: Przy czterech psach i wielu tymczasach mnie już w kwestiach fizjologicznych nic nie rusza; myślę, że dziecięce "pozostałości" też by nie zrobiły wrażenia ;) Ale TZa przewijającego dziecko sobie nie wyobrażam, myślę, że skończyłoby to się źle i dla niego i dla malucha :evil_lol:[/QUOTE] Jak byłam w szpitalu jeden młodziutki tatuś przebierał córcię, mamusia po spojrzeniu na to co on wyczynia i zobaczeniu jak ja się duszę ze śmiechu musiała wyjść z sali :evil_lol:. Zużył pół paczki chusteczek, bo po każdym dotknięciu odkładał z obrzydzeniem i brał nową. A jak się wczuwał i jaki był przy tym niezdarny :evil_lol:. I tak w temacie dzieci to u mnie kochający dziadek wziął wnusię po raz pierwszy na ręce jak skończyła 4 miesiące, a córcię (mnie) nosił niemalże od początku, więc co swoje to swoje ;). Nie pojechałam na poprawiny więc nadrabiam i się witam :). Jak mija niedziela? Też macie tak gorąco? Quote
*Magda* Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;) dzisiaj też macie jakiś wypadzik zaplanowany ? :lol:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Helloł w upalny dzionek ;) Gdzie jedziecie dzisiaj? :)[/QUOTE] [quote name='*Monia*'] Nie pojechałam na poprawiny więc nadrabiam i się witam :smile:. Jak mija niedziela? Też macie tak gorąco?[/QUOTE] Hej :) Miałam dziś gości :p Grillowaliśmy, gadaliśmy, piliśmy :diabloti: A teraz jest burza i zaraz zmykam spać ;) [quote name='marta.k9080']dobry :lol:[/QUOTE] [quote name='Yuki_']Dzień doberek :D[/QUOTE] Dobry wieczór :) Quote
*Magda* Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='Panna Cotta']Dzien dobry wieczór Madziu :)[/QUOTE] Dobry wieczór :p Quote
*Magda* Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='marta1624']I kolejne kilogramy w górę :diabloti:[/QUOTE] piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
maxishine. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='magdabroy']piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE] :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) [quote name='magdabroy']piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE] Coś się zacięłaś :diabloti: Chyba za dużo wypiiiiiiiłaś :D A tak na serio teraz to jutro masz do pracy? Edited August 3, 2014 by marta1624 Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Nieeee, tylko nie praca :D To mi przypomnialo ze o 6:30 musze wstac :placz: Quote
Pani Profesor Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 no i znowu nie nadrobię za cholerę... Quote
Recommended Posts