*Magda* Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Cześć Laski :) [quote name='dOgLoV'] To teraz juz tak codziennie do pracy śmigasz ? ;)[/QUOTE] No :loveu: Aż dziwne :evil_lol: Ale nie wiadomo co będzie w następnym tygodniu, więc się nie ma co cieszyć :eviltong: Znalazłam jeden plus mojej ciężkiej pracy :p ... ...schudłam 4kg :bigcool::megagrin: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Zdążysz jeszcze kilogramy nadrobić :D Jak tylko wolne będziesz mieć :D Quote
*Magda* Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Zdążysz jeszcze kilogramy nadrobić :D Jak tylko wolne będziesz mieć :D[/QUOTE] :obrazic::obrazic::snipersm: Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Jestem idealną pocieszycielką :D[/QUOTE] Taaaa człowiek przy Twoich pociechach od razu ma ochotę się załamac i wpierdzielić słoik nutelli :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Taaaa człowiek przy Twoich pociechach od razu ma ochotę się załamac i wpierdzielić słoik nutelli :evil_lol:[/QUOTE] I wtedy 4kg w górę :D Więc wychodzi się na 0 :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Nutelli nie zjadłam, ale zjadłam pyszny obiadek :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Eee no to jak pyszny to znaczy że dużo, to 6kg więcej :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 A ja dzisiaj zjadłam trochę Nutelli :oops: we wtorek mam wizytę u ginekologa , tym razem u kobiety :eek2: nigdy nie byłam u ginekologa kobiety , ale podobno ona jest bardzo fajna i dokładna , spytam jej jaka płeć jest dla pewności a na jeszcze nastepnej spytam mojego gina i jak juz 3 razy usłyszę żę chłopak to bede miała 100% pewnoscie że pomyłki być nie może :lol: edit : bo pisze pierdoły a nie napisałam tego co chciałam , chciałam napisac że jak pójde do gina to dobrze ze do tej kobiety bo jak przytyłam dużo to moze się nie doczepi :lol: Quote
*Magda* Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Eee no to jak pyszny to znaczy że dużo, to 6kg więcej :D[/QUOTE] Teraz to już w ogóle z Tobą nie gadam :eviltong: [quote name='dOgLoV']A ja dzisiaj zjadłam trochę Nutelli :oops: we wtorek mam wizytę u ginekologa , tym razem u kobiety :eek2: nigdy nie byłam u ginekologa kobiety , ale podobno ona jest bardzo fajna i dokładna , spytam jej jaka płeć jest dla pewności a na jeszcze nastepnej spytam mojego gina i jak juz 3 razy usłyszę żę chłopak to bede miała 100% pewnoscie że pomyłki być nie może :lol: edit : bo pisze pierdoły a nie napisałam tego co chciałam , chciałam napisac że jak pójde do gina to dobrze ze do tej kobiety bo jak przytyłam dużo to moze się nie doczepi :lol:[/QUOTE] A czemu do kobity? Twój ma urlop? Ok, znikam do pracy ;) Muszę jeszcze auto zatankować i do bankomatu po kasę podjechać :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='magdabroy']Teraz to już w ogóle z Tobą nie gadam :eviltong: A czemu do kobity? Twój ma urlop? Ok, znikam do pracy ;) Muszę jeszcze auto zatankować i do bankomatu po kasę podjechać :eviltong:[/QUOTE] Dokładnie , ma urlop, i kazał mi iść do lekarki ktora przyjmuje tam gdzie On , o tyle lepiej ze mam być u niej o 7:30 i o tej do niej wejde , a nie będe czekała za wejściem 3 godziny :roll: Ja też uciekam obierać jabłka ;) miłej pracy ;) Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Magda możemy nie gadać. Wystarczy że będziemy pisać :D Miłej pracy ;) Quote
Małgonia Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ja to zawsze wolałam faceta jeśli chodzi o ginekologa. Nie wiem czemu, ale wg mnie to własnie facet jest przy badaniu... delikatniejszy. Nutelle też bym zjadła, ktos chce mi kupic i dostarczyc? :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja to zawsze wolałam faceta jeśli chodzi o ginekologa. Nie wiem czemu, ale wg mnie to własnie facet jest przy badaniu... delikatniejszy. Nutelle też bym zjadła, ktos chce mi kupic i dostarczyc? :D[/QUOTE] Ja też wolę faceta ginekologa , ale moj ma urlop , no i kazał mi iśc do kobiety , no to pójdę :roll: Nutella , nutella , a co to jest nutella ? :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ja właśnie szamię nautellę :) Aga to taki krem jest :D Do jedzenia, np łyżeczką :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Ja właśnie szamię nautellę :) Aga to taki krem jest :D Do jedzenia, np łyżeczką :D[/QUOTE] aaaaaaaaaa coś mi tam świta :evil_lol: a ja wcinam chipsy o smaku sera gouda , a miałam sie odchudzać :mad: Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Jeszcze zdążysz się odchudzić :D[/QUOTE] taaaa rolki juz czekają w kartonie :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']taaaa rolki juz czekają w kartonie :diabloti:[/QUOTE] A przed sobą będziesz pchać wózek, a obok Qwendi i Neron. A potem szpital.... :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']A przed sobą będziesz pchać wózek, a obok Qwendi i Neron. A potem szpital.... :diabloti:[/QUOTE] Taaaaaaaaaaa , ja zanim urodze to juz w kaftanie wyląduję :eviltong: Quote
Recommended Posts