*Magda* Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='Panna Cotta']Moze jestem na to za stara ale jestem wielka fanka Złomka z "Aut" :) no taka ciapa straszna :loveu:[/QUOTE] O tak, złomek jest fajowy :) [quote name='agutka']kiedyś tak okleiła pokój moja siostra...jak chciałam zdrapywać schodziło razem z tapetą:-D[/QUOTE] Nie ma tapet, więc nic nie odejdzie :eviltong: [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Hejka Aga :) Quote
łamAga Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 A ogólnie co tam u Ciebie Magda słychac ? poza pracą oczywiście ? :eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Hej Magda :) postaram się nadrobić, jak będę miała trochę czasu :) Quote
*Magda* Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE] [quote name='Yuki_']Dzień dobry Magda :)[/QUOTE] Hej :) [quote name='dOgLoV']A ogólnie co tam u Ciebie Magda słychac ? poza pracą oczywiście ? :eviltong:[/QUOTE] A ogólnie, to nic ciekawego ;) Cierpię na brak snu :( Jestem tak nie wyspana, że szok :placz: Dlatego dziś, najpóźniej o 21 znikam do łóżka :eviltong: A tak poza tym, to chcę jechać na jakiś shoping, ale nie mam kiedy :roll: [quote name='Aleksandra95']Hej Magda :) postaram się nadrobić, jak będę miała trochę czasu :)[/QUOTE] Hej Ola :) Spoko ;) Quote
*Magda* Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Macie 3 foty i znikam spać ;) Theoś zasnął w mamusi łóżeczku :loveu: Tatuś "udekorował" synka w kąpieli :D I na spacerku z Vivien i Janikiem :) A teraz dobranoc :eviltong: Quote
łamAga Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='magdabroy'] A ogólnie, to nic ciekawego ;) Cierpię na brak snu :( Jestem tak nie wyspana, że szok :placz: Dlatego dziś, najpóźniej o 21 znikam do łóżka :eviltong: A tak poza tym, to chcę jechać na jakiś shoping, ale nie mam kiedy :roll: [/QUOTE] Braku snu nie zazdroszczę :shake: musisz kiedyś w weekend sobie zrobić dzień dziecka i przespać no całą niedziele :evil_lol: a shoping zrób sobie w sobote jak bedziesz miała wolne , Theoś z tatusiem a mamusia na zakupach :razz: zdjęcia rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Śiczne fotki,zwłaszcza z brodą :) Dobranoc ;) Quote
Małgonia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Tez chce na zakupy, ale... jak tylko wchodzę do sklepów to mi się odechciewa- wszystko nie w moim guście i na jedno kopyto... Quote
*Magda* Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Braku snu nie zazdroszczę :shake: musisz kiedyś w weekend sobie zrobić dzień dziecka i przespać no całą niedziele :evil_lol: a shoping zrób sobie w sobote jak bedziesz miała wolne , Theoś z tatusiem a mamusia na zakupach :razz:[/QUOTE] Jutro się wyśpię :eviltong: Chyba :hmmmm: Shoping w sobotę?! Nie da się :shake: Bogdan będzie kładł kafelki przed drzwiami wejściowymi ;) [quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] Doberek :) [quote name='Panna Cotta']Tez chce na zakupy, ale... jak tylko wchodzę do sklepów to mi się odechciewa- wszystko nie w moim guście i na jedno kopyto...[/QUOTE] Mi się odechciewa jak widzę ludzi w sklepie :roll: Ja potrzebuję mieć pustki w sklepach :diabloti: [quote name='Franca81']Theoś piankowy diabełek. :loveu:[/QUOTE] :loveu: Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 No to pozostaje Ci wziąć Theosia na shoping :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='dOgLoV']No to pozostaje Ci wziąć Theosia na shoping :evil_lol: Lepiej nie :eviltong: Wczorajszy wypad nad wodę ;) http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140805_172607_zps29401d99.mp4 http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140805_172730_zpsc403c531.mp4 Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ale super :loveu: Neron by miał w doopie że piłka tam poleciała :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale super :loveu: Neron by miał w doopie że piłka tam poleciała :evil_lol:[/QUOTE] Wczoraj mieliśmy dupiatą miejscówę :mad: A chciałam nakręcić filmik jak Tora wskakuje ze skarpy do wody :loveu: [quote name='marta1624']Ukradłaś mi Kaję?? :D[/QUOTE] Nie przypominam sobie :eviltong: Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='magdabroy']Wczoraj mieliśmy dupiatą miejscówę :mad: A chciałam nakręcić filmik jak Tora wskakuje ze skarpy do wody :loveu: [/QUOTE] Jeszcze bedziesz miała okazję nagrac taki filmik ;) My mielismy podobne miejsce to zrobili to miejsce miejscem rekreacyjnym i nie ma szans żeby wykąpać tam psa :roll: Quote
marta1624 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Kaja zachowuje się jak Tora, dogadałyby się :D Quote
Recommended Posts