junoo Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 wyrośnie na przystojniaka :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8012_zpsdd3a8f21.jpg Quote
*Monia* Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='Franca81']a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła......[/QUOTE] Mam 2 kundle, też potrafiły (i nadal jak trzeba to potrafią) spać ze mną do południa :loveu:. Koszt przytargania obydwu prawie zerowy bo tylko za bilety trzeba było zapłacić :cool3: [quote name='magdabroy'] Kiedyś dziecko pzestanie Ci tak długo spać :diabloti: [/QUOTE] Dlatego korzystam dopóki jeszcze śpi :lol: [quote name='dOgLoV']Zrobienie dzieciaczka jest zerowe w kosztach ale utrzymanie go o wiele bardziej kosztowne niż psiaka :evil_lol: tak mi się wydaje :eviltong:[/QUOTE] Pies nie wyrasta z ubrań w takim tempie jak dziecko, i nie nosi pampersów :evil_lol:. No chyba że w czasie cieczki :diabloti: Miłego jutrzejszego dnia :) Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Hej Laski :) Dziewczyny, jest sprawa ;) Podpisujcie petycje. https://secure.avaaz.org/pl/petition/FCI_Polish_Kennel_Club_stop_whippet_abuse_in_Meradith_kennel_Poland/share/?new Mam nadzieję, że hodowla zostanie zamknięta :mad: Jeśli ktoś chce poczytać o tej "hodowli", to zapraszam do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/216484-Uwaga-na-Agnieszk%C4%99?p=22352197#post22352197 Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Podpisalam ;) i jednak wolne ? :)[/QUOTE] Dziękować :p Tak, wolne :roll: I w zasadzie nie wiem czemu, bo pisała mi koleżanka, że i pracy dużo, i ludzie na czas 6-15 przyszli do pracy. Więc czemu mnie nie zaplanowali?! :mad: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Nie wiem ale na prawdę bardzo dziwna ta firma :roll: Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie wiem ale na prawdę bardzo dziwna ta firma :roll:[/QUOTE] Tylko, że nic innego nie mogę znaleźć :placz: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']Tylko, że nic innego nie mogę znaleźć :placz:[/QUOTE] na pewno z czasem znajdziesz , póki co musisz sie tutaj pomęczyć a w miedzy czasie może znajdzie się coś lepszego ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']na pewno z czasem znajdziesz , póki co musisz sie tutaj pomęczyć a w miedzy czasie może znajdzie się coś lepszego ;)[/QUOTE] Obym coś znalazła :roll: Właśnie dzwonił kuzyn Bogdana z Kanady i zaprosił nas na ślub :loveu: I jak ja mam polecieć :placz: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']Obym coś znalazła :roll: Właśnie dzwonił kuzyn Bogdana z Kanady i zaprosił nas na ślub :loveu: I jak ja mam polecieć :placz:[/QUOTE] znajdziesz na pewno :glaszcze: Ale fajnie :multi: Do Kanady masz z 7 razy tyle co do Polski nie ? :roll: Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ale fajnie :multi: Do Kanady masz z 7 razy tyle co do Polski nie ? :roll:[/QUOTE] No fajnie :) Ale... Ślub jest w przyszłym miesiącu :placz: Nie mam teraz kasy, żeby wydać na samą podróż jakieś 1500euro :placz: Do Kanady mam 6000km :roll: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']No fajnie :) Ale... Ślub jest w przyszłym miesiącu :placz: Nie mam teraz kasy, żeby wydać na samą podróż jakieś 1500euro :placz: Do Kanady mam 6000km :roll:[/QUOTE] Ojjjjjjjjjj to rzeczywiśćie spory wydatek :roll: najwyzej pojedziecie kiedy indziej w odwiedziny , kuzyn na pewno to zrozumie ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojjjjjjjjjj to rzeczywiśćie spory wydatek :roll: najwyzej pojedziecie kiedy indziej w odwiedziny , kuzyn na pewno to zrozumie ;)[/QUOTE] Nie dość, że wydatek, to jeszcze ch*j go wie czy byśmy dostali urlop :roll: A to z tydzień byłby potrzebny minimum ;) Pojechać to nie bardzo 6000km :eviltong: Prędzej polecimy :p Choć w to też wątpię, bo co z Torą?? Kota mogę podrzucić koleżance, ale z psem już ciężko :roll: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']Nie dość, że wydatek, to jeszcze ch*j go wie czy byśmy dostali urlop :roll: A to z tydzień byłby potrzebny minimum ;) Pojechać to nie bardzo 6000km :eviltong: Prędzej polecimy :p Choć w to też wątpię, bo co z Torą?? Kota mogę podrzucić koleżance, ale z psem już ciężko :roll:[/QUOTE] Ty pewnie w urlopem problemu byś nie miała , gorzej z Bodzianem pewnie by było ;) Zawsze możecie jeszcze popłynąć , wpław , będzie taniej , Torka popłynie z wami z Theosiem na plecach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Ty pewnie w urlopem problemu byś nie miała , gorzej z Bodzianem pewnie by było ;) Zawsze możecie jeszcze popłynąć , wpław , będzie taniej , Torka popłynie z wami z Theosiem na plecach :evil_lol:[/QUOTE] No, nie sądzę :roll: Wyobraź sobie, że oddałam tydzień temu wniosek na 2 dni urlopu (28-29 sierpnia) Dostałam odpowiedź, że na ten miesiąc już urlopów nikomu nie dają :shake: Kij z tym, że nikt w tym czasie nie ma urlopu, bo pytałam ludzi :roll: Popłynąć wpław będzie ciężko, bo Bogdan nie umie pływać :eviltong: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='magdabroy']No, nie sądzę :roll: Wyobraź sobie, że oddałam tydzień temu wniosek na 2 dni urlopu (28-29 sierpnia) Dostałam odpowiedź, że na ten miesiąc już urlopów nikomu nie dają :shake: Kij z tym, że nikt w tym czasie nie ma urlopu, bo pytałam ludzi :roll: Popłynąć wpław będzie ciężko, bo Bogdan nie umie pływać :eviltong:[/QUOTE] No to ja tej firmy już w ogóle nie rozumiem :niewiem: tutaj dają Ci wony dzien kiedy im sie podoba a jak chcesz urlop to robią problem :stupid: To złapie się Ciebie bedziesz jego sterem :evil_lol: Quote
Franca81 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='*Monia*']Pies nie wyrasta z ubrań w takim tempie jak dziecko, i nie nosi pampersów :evil_lol:. No chyba że w czasie cieczki :diabloti: Dziecko nie obgryzie ścian i najnowszych butów a gości nie wącha z upartością w krocze. :diabloti: (tak teoretyzuje bo moja w tym temacie jest ok). Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='dOgLoV']No to ja tej firmy już w ogóle nie rozumiem :niewiem: tutaj dają Ci wony dzien kiedy im sie podoba a jak chcesz urlop to robią problem :stupid: To złapie się Ciebie bedziesz jego sterem :evil_lol:[/QUOTE] No, ja też nie rozumiem :shake: Chcieliśmy jechać nad morze, ale czy pojedziemy to się okaże na dzień "przed" :roll: To ja podziękuję :eviltong: Quote
łamAga Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Franca81']Dziecko nie obgryzie ścian i najnowszych butów a gości nie wącha z upartością w krocze. :diabloti: (tak teoretyzuje bo moja w tym temacie jest ok). i nie zje płota pod nasza nieobecność w domu , tylko z ta roznica ze dziecka z kolei samego sie w domu nie zostawi :evil_lol: [quote name='magdabroy']No, ja też nie rozumiem :shake: Chcieliśmy jechać nad morze, ale czy pojedziemy to się okaże na dzień "przed" :roll: To ja podziękuję :eviltong: Ta firma rządzi sie chyba swoimi prawami , chyba nie ma u nich żadnych przepisów :shake: Quote
marta1624 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Petycja podpisana ;) Ale masz przeboje z tą firmą, nie ma co :( A 6000km... No to duży kawał drogi, ja nawet na 200km czasu nie mam niekiedy ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='marta1624']Petycja podpisana ;) Ale masz przeboje z tą firmą, nie ma co :( A 6000km... No to duży kawał drogi, ja nawet na 200km czasu nie mam niekiedy ;) Dzięki :) A ktoś w ogóle czytał wątek, którego tyczy petycja?? [SIZE=2]No mam przeboje, mam :roll: Niby można by statkiem popłynąć, ale to też koszt i czas :roll: Quote
angineuuka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 A ktoś w ogóle czytał wątek, którego tyczy petycja?? tak, od dawna go czytam Quote
Recommended Posts