Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Taaaaaaaaaaa , ja zanim urodze to juz w kaftanie wyląduję :eviltong:[/QUOTE]
I Fabian będzie się wychowywał bez matki? Chociaż w sumie,może lepiej bez niż z taką :diabloti: :D

Posted

[quote name='marta1624']Nie przejmuj się, ja bym była dużo gorszą matką. Z moją sklerozą to nawet bym zapomniała że nią jestem :D[/QUOTE]

Ja wiem że moje dziecko będzie miało ze mna przejeb...ne :evil_lol: i skleroze to ja też mam potężną ale mam nadzieje ze nie zapomne o jego istnieniu :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Moje też by łatwo nie miało :D Pomijając że ja małych dzieci nie potrafię obsługiwać, bo się boję że zniszcze :D[/QUOTE]

się nie przejmuj , ja tez jestem zielona w tym temacie , przewinąć umiem , jak zacznie płakać to dam cyca i jakoś to będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']się nie przejmuj , ja tez jestem zielona w tym temacie , przewinąć umiem , jak zacznie płakać to dam cyca i jakoś to będzie :evil_lol:[/QUOTE]
Ty chociaż tyle umiesz ;) Ja od niemowląt zawsze uciekam, a i jakoś przewijanie... Byle ze mnie wtedy nie wyleciało przodem :D Pewnie jakby dziecko przyszło to bym się nauczyła (musiałabym:D), ale na razie sobie tego nie wyobrażam ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ty chociaż tyle umiesz ;) Ja od niemowląt zawsze uciekam, a i jakoś przewijanie... Byle ze mnie wtedy nie wyleciało przodem :D Pewnie jakby dziecko przyszło to bym się nauczyła (musiałabym:D), ale na razie sobie tego nie wyobrażam ;)[/QUOTE]

Ja też jestem wrażliwa na zapachy i widoki takich rzeczy , przewijałam jedynie jak się dzidzia posiusiała , ale mysle ze swoje to swoje , będzie inaczej ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też jestem wrażliwa na zapachy i widoki takich rzeczy , przewijałam jedynie jak się dzidzia posiusiała , ale mysle ze swoje to swoje , będzie inaczej ;)[/QUOTE]
Tez tak myślę ;)

Posted

[quote name='zmierzchnica']Witamy się :)

Hej :)

[quote name='marta1624']Magda możemy nie gadać. Wystarczy że będziemy pisać :D Miłej pracy ;)

Zastanowię się :eviltong:

[quote name='Panna Cotta']Ja to zawsze wolałam faceta jeśli chodzi o ginekologa. Nie wiem czemu, ale wg mnie to własnie facet jest przy badaniu... delikatniejszy.

A ja byłam u 2 facetów i u 2 kobiet w swoim życiu i nie widzę różnicy w "delikatności" ;)

[quote name='marta1624']Ja właśnie szamię nautellę :) Aga to taki krem jest :D Do jedzenia, np łyżeczką :D

Zamiast "np" powinno być "zwłaszcza" :diabloti:

[quote name='dOgLoV']a ja wcinam chipsy o smaku sera gouda , a miałam sie odchudzać :mad:

W ciąży nie wolno się odchudzać :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też jestem wrażliwa na zapachy i widoki takich rzeczy , przewijałam jedynie jak się dzidzia posiusiała , ale mysle ze swoje to swoje , będzie inaczej ;)[/QUOTE]

Wszystkiego się człowiek nauczy, jak nie ma wyboru :diabloti: Przy czterech psach i wielu tymczasach mnie już w kwestiach fizjologicznych nic nie rusza; myślę, że dziecięce "pozostałości" też by nie zrobiły wrażenia ;) Ale TZa przewijającego dziecko sobie nie wyobrażam, myślę, że skończyłoby to się źle i dla niego i dla malucha :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']Dobryyy :)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']siemka :cool1:[/QUOTE]

Hejka :)

[quote name='Paulina94']Ale trzeba kontrolować wagę, żeby przytyć w miarę normalnie a nie 30 kg :evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie, kontrolować wagę ;)
Trzeba jeść wszystko, tylko w małych ilościach i będzie OK :)

[quote name='zmierzchnica']Wszystkiego się człowiek nauczy, jak nie ma wyboru :diabloti: Przy czterech psach i wielu tymczasach mnie już w kwestiach fizjologicznych nic nie rusza; myślę, że dziecięce "pozostałości" też by nie zrobiły wrażenia ;) Ale TZa przewijającego dziecko sobie nie wyobrażam, myślę, że skończyłoby to się źle i dla niego i dla malucha :evil_lol:[/QUOTE]

Mi starczy palcy u rąk, żeby policzyć ile razy Bogdan przewijał Theosia :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Aga, chciałam się zapytac, czy bedziesz na wystawie w Kielcach..:diabloti:
ale sie zapomniałam:diabloti: :diabloti:[/QUOTE]

Niestety ale mamy za daleko :-(
Sebastian mi zaproponował Wrocłam ale go zjebał...m i nie wiem w koncu czy zgłosił Qwendi czy nie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']
W ciąży nie wolno się odchudzać :mad:[/QUOTE]

powiedz to mojemu lekarzowi :lol:

[quote name='Paulina94']Ale trzeba kontrolować wagę, żeby przytyć w miarę normalnie a nie 30 kg :evil_lol:[/QUOTE]

nie no na razie przytyłam 4 kg a mam 6 miesiąc , mysle ze góra do 10-12stu dobije :lol:
[quote name='zmierzchnica']Wszystkiego się człowiek nauczy, jak nie ma wyboru :diabloti: Przy czterech psach i wielu tymczasach mnie już w kwestiach fizjologicznych nic nie rusza; myślę, że dziecięce "pozostałości" też by nie zrobiły wrażenia ;) Ale TZa przewijającego dziecko sobie nie wyobrażam, myślę, że skończyłoby to się źle i dla niego i dla malucha :evil_lol:[/QUOTE]

No jak sprzatałam po kotach to czasami miałam odruchy wymiotne a jak Neron puścił pawia to już w ogóle :evil_lol: