Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']
Dawaj Sylwia ;) Pobawimy się razem, jak byśmy miały te 5 lat :evil_lol:
[/QUOTE]
A jak przekonamy panow przy bramkach ze mamy po 5 lat? :placz: Podejrzewam ze z moim 1,70 wiekszosc atrakcji bedzie nieosiagalna :placz:
Pozostaje mi czekac na oktoberfest i te cuda na ktorych mozna sie wtedy przejechac :D

Posted

[quote name='Ty$ka']To uprasuj kilka ubranek na jutro, wiele Ci to nie zajmie i wracaj do nas :D[/QUOTE]

To se ne da :eviltong:

[quote name=':: FiGa ::']A jak przekonamy panow przy bramkach ze mamy po 5 lat? :placz: Podejrzewam ze z moim 1,70 wiekszosc atrakcji bedzie nieosiagalna :placz:
Pozostaje mi czekac na oktoberfest i te cuda na ktorych mozna sie wtedy przejechac :D[/QUOTE]

Ale tam nie widziałam ograniczenia wzrostem jakiejś atrakcji :eviltong:
Nie można być za niskim, ale nic o "za wysokim" już nie ma ;)

[quote name='dOgLoV']ciepło jest , zostaw mu pare majteczek i styknie :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Magda nie musisz go ubierać w taki upał :D[/QUOTE]

19'C to trochę za mało na same majtki :eviltong:

[quote name='marta1624']Hejka Magda ;)[/QUOTE]

Doberek Marta :)

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

a u nas 28 stopni :roll: kolejny dzień skwaru :roll:[/QUOTE]

u mnie plus pińcet
a przynajmniej tyle odczuwam :flaming:

Posted

u nas jest ostrzeżenie pogodowe

[FONT=Arial]Zjawisko/stopień zagrożenia: Burze z gradem[/FONT][FONT=Arial]Obszar: województwo wielkopolskie[/FONT][FONT=Arial]Ważność: od godz. 15:00 dnia 28.07.2014 r. do godz. 03:00 dnia 29.07.2014 r.

ale wątpie żeby sie sprawdziło :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='dOgLoV']nie moze bo sie za bardzo opalisz i będe Ci zazdrościć :eviltong:[/QUOTE]
Nie będziesz bo ja wcale opalona :D Nie lubię się opalać, a i na słońcu mało siedzę ;)

Posted

[quote name='marta1624']Nie będziesz bo ja wcale opalona :D Nie lubię się opalać, a i na słońcu mało siedzę ;)[/QUOTE]

a ja sobie obiecała ze w tym roku bede regularnie na solarium chodziła :evil_lol: se pochodziłam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja sobie obiecała ze w tym roku bede regularnie na solarium chodziła :evil_lol: se pochodziłam :evil_lol:[/QUOTE]
A to akurat dla zdrowia dobrze ci zrobi :D Jeszcze byś się spaliła :D

Posted

[quote name='marta1624']A to akurat dla zdrowia dobrze ci zrobi :D Jeszcze byś się spaliła :D[/QUOTE]

Nie no chciałam iść jak zawsze , pierwszy raz w poniedziałek na 6 min , w środe na 8 i w piątek na 10 a pozniej to raz na tydzien raz na dwa :)