Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']
Mi się odechciewa jak widzę ludzi w sklepie :roll: Ja potrzebuję mieć pustki w sklepach :diabloti:
[/QUOTE]
Popieram :p. Kiedyś mi nie przeszkadzało że trochę ludzi się kręci, a teraz mnie męczy tłok i odchodzi mi chęć na zakupy. Do marketów jeżdżę jak ludzie w pracy siedzą, do tego na zadupia żeby było jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo że będzie tłoczno.

Witam się jak zwykle w środku nocy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wczorajszy wypad nad wodę ;)

http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140805_172607_zps29401d99.mp4

http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140805_172730_zpsc403c531.mp4

i mina Teosia, że Tora nie dała mu piłki :lol:

no nie.. znowu piłki Chuickit.. :mad:
pssst u Sonii opcja piłki odpada... ale nauczyłam ją nowej komendy: woda.. i wtedy włazi do każdej kałuży.. ot taka mundra jestem :evil_lol:

a mi przestały tłumy przeszkadzać.. byleby kupić to co chcę :lol:

Posted

Surprise!!!
Jestem na dogo z rana :eviltong:

[quote name='*Monia*']Popieram :p. Kiedyś mi nie przeszkadzało że trochę ludzi się kręci, a teraz mnie męczy tłok i odchodzi mi chęć na zakupy. Do marketów jeżdżę jak ludzie w pracy siedzą, do tego na zadupia żeby było jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo że będzie tłoczno.

Witam się jak zwykle w środku nocy :lol:

Ja jeżdżę na zakupy tak o 8-9 rano, to wtedy jest praktycznie pusto :loveu:
Nie cierpię jak mi ludzie przez ręce zaglądają "co ja tam mam w ręce" :mad:

W takich godzinach jak Ty jesteś na dogo, to ja się obracam na drugi bok :eviltong:

[quote name='kalyna']i mina Teosia, że Tora nie dała mu piłki :lol:

no nie.. znowu piłki Chuickit.. :mad:
pssst u Sonii opcja piłki odpada... ale nauczyłam ją nowej komendy: woda.. i wtedy włazi do każdej kałuży.. ot taka mundra jestem :evil_lol:

a mi przestały tłumy przeszkadzać.. byleby kupić to co chcę :lol:

A gdybyś widziała jaką miał minę jak mu nie dałam piłkę, tylko rzuciłam psu do wody :evil_lol:
Moje własne dziecko zabiło mnie wzrokiem :D

Piłki chuckit są najlepsze :loveu:
Wiecie co, nie chcę innych :)

Aleś Ty mądra pańcia :D

[quote name='marta1624']Siemka Madzia ;)

Cześć Marta :)

Posted

[quote name='magdabroy']
Ja jeżdżę na zakupy tak o 8-9 rano, to wtedy jest praktycznie pusto :loveu:
Nie cierpię jak mi ludzie przez ręce zaglądają "co ja tam mam w ręce" :mad:

W takich godzinach jak Ty jesteś na dogo, to ja się obracam na drugi bok :eviltong:[/QUOTE]
O tej porze to nawet mała jeszcze śpi :lol:
Ja nie lubię jak mi ochrona czy sprzedawczynie przez ramę zerkają czy chodzą za mną krok w krok, trafia mnie i wychodzę :angryy:. Przez to omijam np. jeden z dziecięcych sklepów.

Za to jak Ty wstajesz ja jeszcze twardo śpię :lol:

Posted

[quote name='*Monia*']Uroki macierzyńskiego i dziecka śpiocha :lol:[/QUOTE]

a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła......

Posted

[quote name='marta1624']Magda co ty na dogo robisz???:crazyeye:

A wpadałam na chwilkę :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Hejka z rana :lol:

Hejka z popołudnia :)

[quote name='*Monia*']O tej porze to nawet mała jeszcze śpi :lol:
Ja nie lubię jak mi ochrona czy sprzedawczynie przez ramę zerkają czy chodzą za mną krok w krok, trafia mnie i wychodzę :angryy:. Przez to omijam np. jeden z dziecięcych sklepów.

Za to jak Ty wstajesz ja jeszcze twardo śpię :lol:

Kiedyś dziecko przestanie Ci tak długo spać :diabloti:

[quote name='Franca81']a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła......

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Franca81']a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła......[/QUOTE]

Zrobienie dzieciaczka jest zerowe w kosztach ale utrzymanie go o wiele bardziej kosztowne niż psiaka :evil_lol: tak mi się wydaje :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Zrobienie dzieciaczka jest zerowe w kosztach ale utrzymanie go o wiele bardziej kosztowne niż psiaka :evil_lol: tak mi się wydaje :eviltong:[/QUOTE]
Wiesz w moim przypadku chyba nie bardziej kosztowne niż pies :D:eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Wiesz w moim przypadku chyba nie bardziej kosztowne niż pies :D:eviltong:[/QUOTE]

No tak , biorąc pod uwagę Twoje zakupy to fakt , może pies być droższy w utrzymaniu :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No tak , biorąc pod uwagę Twoje zakupy to fakt , może pies być droższy w utrzymaniu :lol:[/QUOTE]
No ale pies jest łatwiejszy- można go samego zostawić, mocno skrzyczeć bez większego powodu, potrafi pocieszyć, ale i odsunąć się w kąt, rzadko budzi w nocy, można iść na spacer terenowy... ;)

Posted

[quote name='marta1624']No ale pies jest łatwiejszy- można go samego zostawić, mocno skrzyczeć bez większego powodu, potrafi pocieszyć, ale i odsunąć się w kąt, rzadko budzi w nocy, można iść na spacer terenowy... ;)[/QUOTE]

no właśnie , i tu jest cały haczyk :evil_lol: