*Monia* Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='magdabroy'] Mi się odechciewa jak widzę ludzi w sklepie :roll: Ja potrzebuję mieć pustki w sklepach :diabloti: [/QUOTE] Popieram :p. Kiedyś mi nie przeszkadzało że trochę ludzi się kręci, a teraz mnie męczy tłok i odchodzi mi chęć na zakupy. Do marketów jeżdżę jak ludzie w pracy siedzą, do tego na zadupia żeby było jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo że będzie tłoczno. Witam się jak zwykle w środku nocy :lol: Quote
kalyna Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='magdabroy']Wczorajszy wypad nad wodę ;) http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140805_172607_zps29401d99.mp4 http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140805_172730_zpsc403c531.mp4 i mina Teosia, że Tora nie dała mu piłki :lol: no nie.. znowu piłki Chuickit.. :mad: pssst u Sonii opcja piłki odpada... ale nauczyłam ją nowej komendy: woda.. i wtedy włazi do każdej kałuży.. ot taka mundra jestem :evil_lol: a mi przestały tłumy przeszkadzać.. byleby kupić to co chcę :lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Surprise!!! Jestem na dogo z rana :eviltong: [quote name='*Monia*']Popieram :p. Kiedyś mi nie przeszkadzało że trochę ludzi się kręci, a teraz mnie męczy tłok i odchodzi mi chęć na zakupy. Do marketów jeżdżę jak ludzie w pracy siedzą, do tego na zadupia żeby było jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo że będzie tłoczno. Witam się jak zwykle w środku nocy :lol: Ja jeżdżę na zakupy tak o 8-9 rano, to wtedy jest praktycznie pusto :loveu: Nie cierpię jak mi ludzie przez ręce zaglądają "co ja tam mam w ręce" :mad: W takich godzinach jak Ty jesteś na dogo, to ja się obracam na drugi bok :eviltong: [quote name='kalyna']i mina Teosia, że Tora nie dała mu piłki :lol: no nie.. znowu piłki Chuickit.. :mad: pssst u Sonii opcja piłki odpada... ale nauczyłam ją nowej komendy: woda.. i wtedy włazi do każdej kałuży.. ot taka mundra jestem :evil_lol: a mi przestały tłumy przeszkadzać.. byleby kupić to co chcę :lol: A gdybyś widziała jaką miał minę jak mu nie dałam piłkę, tylko rzuciłam psu do wody :evil_lol: Moje własne dziecko zabiło mnie wzrokiem :D Piłki chuckit są najlepsze :loveu: Wiecie co, nie chcę innych :) Aleś Ty mądra pańcia :D [quote name='marta1624']Siemka Madzia ;) Cześć Marta :) Quote
*Monia* Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='magdabroy'] Ja jeżdżę na zakupy tak o 8-9 rano, to wtedy jest praktycznie pusto :loveu: Nie cierpię jak mi ludzie przez ręce zaglądają "co ja tam mam w ręce" :mad: W takich godzinach jak Ty jesteś na dogo, to ja się obracam na drugi bok :eviltong:[/QUOTE] O tej porze to nawet mała jeszcze śpi :lol: Ja nie lubię jak mi ochrona czy sprzedawczynie przez ramę zerkają czy chodzą za mną krok w krok, trafia mnie i wychodzę :angryy:. Przez to omijam np. jeden z dziecięcych sklepów. Za to jak Ty wstajesz ja jeszcze twardo śpię :lol: Quote
Franca81 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='*Monia*']Za to jak Ty wstajesz ja jeszcze twardo śpię :lol:[/QUOTE] Zazdroszczę :roll: Quote
*Monia* Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='Franca81']Zazdroszczę :roll:[/QUOTE] Uroki macierzyńskiego i dziecka śpiocha :lol: Quote
Franca81 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='*Monia*']Uroki macierzyńskiego i dziecka śpiocha :lol:[/QUOTE] a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła...... Quote
*Magda* Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Magda co ty na dogo robisz???:crazyeye: A wpadałam na chwilkę :eviltong: [quote name='dOgLoV']Hejka z rana :lol: Hejka z popołudnia :) [quote name='*Monia*']O tej porze to nawet mała jeszcze śpi :lol: Ja nie lubię jak mi ochrona czy sprzedawczynie przez ramę zerkają czy chodzą za mną krok w krok, trafia mnie i wychodzę :angryy:. Przez to omijam np. jeden z dziecięcych sklepów. Za to jak Ty wstajesz ja jeszcze twardo śpię :lol: Kiedyś dziecko przestanie Ci tak długo spać :diabloti: [quote name='Franca81']a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła...... :roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='Franca81']a ja se psa sprawiłam zamiast dzieciaka.... :shake: i przez to muszę wstawać jeszcze wcześniej "na spacerek" Oh ja głupia :nonono2::watpliwy: I pomyśleć, że koszt robocizny dzieciaczka jest praktycznie zerowy (ewentualnie golarka do nóg) a za psiaka wypłata cała poszła......[/QUOTE] Zrobienie dzieciaczka jest zerowe w kosztach ale utrzymanie go o wiele bardziej kosztowne niż psiaka :evil_lol: tak mi się wydaje :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Zrobienie dzieciaczka jest zerowe w kosztach ale utrzymanie go o wiele bardziej kosztowne niż psiaka :evil_lol: tak mi się wydaje :eviltong:[/QUOTE] Wiesz w moim przypadku chyba nie bardziej kosztowne niż pies :D:eviltong: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Wiesz w moim przypadku chyba nie bardziej kosztowne niż pies :D:eviltong:[/QUOTE] No tak , biorąc pod uwagę Twoje zakupy to fakt , może pies być droższy w utrzymaniu :lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']No tak , biorąc pod uwagę Twoje zakupy to fakt , może pies być droższy w utrzymaniu :lol:[/QUOTE] No ale pies jest łatwiejszy- można go samego zostawić, mocno skrzyczeć bez większego powodu, potrafi pocieszyć, ale i odsunąć się w kąt, rzadko budzi w nocy, można iść na spacer terenowy... ;) Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']No ale pies jest łatwiejszy- można go samego zostawić, mocno skrzyczeć bez większego powodu, potrafi pocieszyć, ale i odsunąć się w kąt, rzadko budzi w nocy, można iść na spacer terenowy... ;)[/QUOTE] no właśnie , i tu jest cały haczyk :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']no właśnie , i tu jest cały haczyk :evil_lol:[/QUOTE] Hmm, to ja na dzień dzisiejszy wolę być tylko ciocią i właścicielką psa :D Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']bardzo mądre posunięcie :diabloti:[/QUOTE] Wiem :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Ktoś ma dzisiaj wolne.... :D[/QUOTE] Kto ?? ?? Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='magdabroy']Kto ?? ??[/QUOTE] Liczyłam że ty ale doczytałam że nie ;) Madzia wejdź do mnie, da się głosować bez FB? Quote
Recommended Posts