łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Hejka ;) Magda nie ładnie tak pić w niedziele jak w poniedziałek do praCy się idzie :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 A ja dzisiaj miałam wolne, a wstałam o 6.30 :P Quote
*Monia* Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 A ja wstałam o 13 :eviltong:. Miałam tylko na chwilę pobudkę po 6 bo do ciotki suki pies się włamał i Hexa zrobiła aferę na całą okolicę :mad: Magda kaca leczy? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']Coś się zacięłaś :diabloti: Chyba za dużo wypiiiiiiiłaś :D A tak na serio teraz to jutro masz do pracy?[/QUOTE] Moje "piiiiii" to był jedyny komentarz, jaki mogłam napisać na Twój post :eviltong: Wszystkie inne jakie mi przychodziły do głowy, byłyby ocenzurowane przed moda, a ja bym dostała bana :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Nieeee, tylko nie praca :D To mi przypomnialo ze o 6:30 musze wstac :placz:[/QUOTE] O 6:30 ta ja już dawno pracuję :eviltong: [quote name='Pani Profesor']no i znowu nie nadrobię za cholerę...[/QUOTE] No cóż :diabloti: [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Magda nie ładnie tak pić w niedziele jak w poniedziałek do praCy się idzie :eviltong:[/QUOTE] Hej :) A czy ja napisałam co piłam :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']A ja dzisiaj miałam wolne, a wstałam o 6.30 :P[/QUOTE] A ja miałam pierwszą pobudkę o 3:40 :mdleje: I już praktycznie potem miałam tylko kilku minutowe drzemki :roll: [quote name='*Monia*'] Magda kaca leczy? :evil_lol:[/QUOTE] Nie ma po czym kaca leczyć :eviltong: [quote name='Yuki_']Dzień dobry Magda :) W pracy?[/QUOTE] [quote name='marta1624']Hejka Madzia ;)[/QUOTE] Doberek :) Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']I co tam u ciebie?[/QUOTE] Nic nowego :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='magdabroy']Nic nowego :eviltong:[/QUOTE] To nie jest złe, lepiej nic niż gorzej :D Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']To nie jest złe, lepiej nic niż gorzej :D[/QUOTE] Bo to już jest gorzej niż źle, dlatego nic nie piszę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']Aż tak źle to na pewno nie jest :D[/QUOTE] ................................ Tyle mam do powiedzenia ;) Quote
maxishine. Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='magdabroy']................................ Tyle mam do powiedzenia ;)[/QUOTE] Ja bym dała o 2 kropki więcej :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']Przesadzasz :D To Twoje zdanie :eviltong: W sobotę i dziś ozdabialiśmy z Theosiem jego pokój :p:loveu: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 A taką tęczę mieliśmy wczoraj wieczorem :loveu: Quote
maxishine. Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 :loveu: Zajebiste te autka z bajki :loveu: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='Yuki_']:loveu: Zajebiste te autka z bajki :loveu:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Ale zaczepiste auta :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Idę sobie zrobić kabaczki w panierce na kolację :loveu: Może jeszcze tu zawitam ;) A jeśli nie, to macie pecha :eviltong: Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Super autkowy pokoik teraz Theoś będzie miał :loveu: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Idę sobie zrobić kabaczki w panierce na kolację :loveu: Może jeszcze tu zawitam ;) A jeśli nie, to macie pecha :eviltong:[/QUOTE] Ja ci nie wejdę :mad: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Super autkowy pokoik teraz Theoś będzie miał :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='marta1624']Ja ci nie wejdę :mad:[/QUOTE] Jestem i zaraz idę spać :eviltong: Quote
Małgonia Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Moze jestem na to za stara ale jestem wielka fanka Złomka z "Aut" :) no taka ciapa straszna :loveu: Quote
agutka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 kiedyś tak okleiła pokój moja siostra...jak chciałam zdrapywać schodziło razem z tapetą:-D Quote
Recommended Posts