łamAga Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='magdabroy']W ciągu całego dnia pracy wypijam jakieś 2L wody ;) Zobaczymy czy Kryśka w ogóle coś dziś wspomni na ten temat :mad: Bo jak to się stało, to szefowej już w pracy nie było :shake: No ja mam nadzieję, że to tylko ćwiczenia ;) Ale wiesz, najpierw strącony samolot z holendrami, a potem lecą myśliwce w kierunku wschodnim, to wyobraźnia działa :oops:[/QUOTE] Bardzo dobrze ze tak dużo pijesz , chociaz z doświadczenia wiem że jak w pracy się tylko napiłam to momentalnie byłam mokrutka , jak ja tego uczucia nie znosiłam :mad: No gdyby przemilczała ten fakt to była by bardzo nie w porządku , przecież dziewczyna nie zemdlała ot tak sobie :roll: Wiem wiem , pamietam jakiego stracha miałam jak był zamach na WTC , już też wojne miałam przed oczami :oops: ale gdyby te myśliwce leciały na wojne to juz bysmy o tym coś wiedzieli , moze poszukaj w necie jakiś informacji z waszego miasta , okolicy , My mamy takie strony informacyjne ostrów24 czy infostrów i jak lataja jakies wlasnie takie dziwne samoloty to przewaznie na drugi dzien jest informacja dlaczego i gdzie leciały ;) Quote
Pani Profesor Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='3 x']ależ do tego nie trzeba upałów Prodziaka tak bardzo często przestawiamy bo on nie widzi sensu w naszym działu i chęci dostania się np do szafy czy łazienki więc się nei rusza bo po co ? Fredzio przynajmniej reaguje jak się go poprosi ;) widziałam w jakimś wątku Twój filmik z tybetanem (to Prodziak?), jak próbowałaś go przeciągnąć na smyczy po trawniku ;) no ale mój pieseczek tak tylko osiołkuje w upały, teraz też leży jak skóra z dzika na podłodze i nie daje znaków życia. trącę nogą czy w ogóle żyje :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Bardzo dobrze ze tak dużo pijesz , chociaz z doświadczenia wiem że jak w pracy się tylko napiłam to momentalnie byłam mokrutka , jak ja tego uczucia nie znosiłam :mad: No gdyby przemilczała ten fakt to była by bardzo nie w porządku , przecież dziewczyna nie zemdlała ot tak sobie :roll: Wiem wiem , pamietam jakiego stracha miałam jak był zamach na WTC , już też wojne miałam przed oczami :oops: ale gdyby te myśliwce leciały na wojne to juz bysmy o tym coś wiedzieli , moze poszukaj w necie jakiś informacji z waszego miasta , okolicy , My mamy takie strony informacyjne ostrów24 czy infostrów i jak lataja jakies wlasnie takie dziwne samoloty to przewaznie na drugi dzien jest informacja dlaczego i gdzie leciały ;) tak tylko sprostuję na bazie wiedzy branżowej, że nie, nie wiedzielibyśmy :razz: do ostatniej chwili byłyby 'ćwiczenia', ano z prostego powodu - żeby nie wywoływać zbiorowej paniki ;) panika powinna się pojawić w momencie, kiedy rozdadzą po gminach druczki z mobilizacją do wojska - wtedy trzeba zacząć się bać o swoją dupę. ostatnie źródło, z którego należy czerpać wiedzę o ewentualnym zagrożeniu, to mainstreamowe media ;) a wg. mnie zestrzelenie samolotu było operacją false flag, ale to dogomania, więc nie wdam się w szczegóły :eviltong: Quote
3 x Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Pani Profesor']widziałam w jakimś wątku Twój filmik z tybetanem (to Prodziak?), jak próbowałaś go przeciągnąć na smyczy po trawniku ;) no ale mój pieseczek tak tylko osiołkuje w upały, teraz też leży jak skóra z dzika na podłodze i nie daje znaków życia. trącę nogą czy w ogóle żyje :evil_lol: jali mówisz o tym filmiku, to tak, to jest Prodziak innego jak go ciagamy nie mamy ;) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9K6WyISBPE ostatnio Fredek jak nie chce iść to tez się kładzie delikatne pociaganie mobilizacyjne za smycz powoduje to że wywala się na plecy i tarza ;) tak tylko sprostuję na bazie wiedzy branżowej, że nie, nie wiedzielibyśmy :razz: do ostatniej chwili byłyby 'ćwiczenia', ano z prostego powodu - żeby nie wywoływać zbiorowej paniki ;) panika powinna się pojawić w momencie, kiedy rozdadzą po gminach druczki z mobilizacją do wojska - wtedy trzeba zacząć się bać o swoją dupę. ostatnie źródło, z którego należy czerpać wiedzę o ewentualnym zagrożeniu, to mainstreamowe media ;) a wg. mnie zestrzelenie samolotu było operacją false flag, ale to dogomania, więc nie wdam się w szczegóły :eviltong: co to false flag? Quote
marta1624 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Magda ale masz przeboje :crazyeye: W taki upał to się nie dziwię że ludzie wysiadają :shake: A z myśliwcami... To pewnie ćwiczenia, nie martw się ;) Quote
Pani Profesor Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='3 x']jali mówisz o tym filmiku, to tak, to jest Prodziak innego jak go ciagamy nie mamy ;) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9K6WyISBPE ostatnio Fredek jak nie chce iść to tez się kładzie delikatne pociaganie mobilizacyjne za smycz powoduje to że wywala się na plecy i tarza ;) co to false flag? no i właśnie o ten filmik mi chodziło ;) prześmieszne :D false flag: http://pl.wikipedia.org/wiki/False_flag Quote
*Magda* Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='Yuki_']Magda, ty żyjesz! :multi:[/QUOTE] Żyję, żyję :) [quote name='marta1624']Magda ale masz przeboje :crazyeye: W taki upał to się nie dziwię że ludzie wysiadają :shake: A z myśliwcami... To pewnie ćwiczenia, nie martw się ;)[/QUOTE] Byle do piątku wytrzymać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='marta1624']A dzisiaj JUŻ środa ;)[/QUOTE] Ja mam już czwartek :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Aleksandra95']Cześć Magda :)[/QUOTE] Cześć Ola :) Quote
*Magda* Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Ty$ka']Czeeeeść :D[/QUOTE] Cześć, cześć :) Quote
łamAga Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Hejka ;) Jeszcze tylko jutro i masz weekend ;) dasz radę ;) u nas dzisiaj jest fajnie chłodno zero slońca i fajny wiaterek ;) Quote
agaga21 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Jeszcze tylko jutro i masz weekend ;) dasz radę ;) u nas dzisiaj jest fajnie chłodno zero slońca i fajny wiaterek ;)[/QUOTE]u nas też. aż miło oddychać. Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='magdabroy']Ja mam już czwartek :eviltong:[/QUOTE] Napisałam w środę :eviltong: Hejka Madzia ;) Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='dOgLoV']u nas dzisiaj jest fajnie chłodno zero slońca i fajny wiaterek ;)[/QUOTE] [quote name='agaga21']u nas też. aż miło oddychać.[/QUOTE] Oddajcie pogodę :( Quote
łamAga Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ja nie iddam , inni mają lepiej to niech sie dzielą :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Ty$ka']A idźcie, nie chciałam burzy :([/QUOTE] Ja ci nie oddałam bo u mnie cały czas jest :D Quote
maxishine. Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A u mnie nie pada, nie ma słońca, jest tak trochę zimno, trochę ciepło :D Quote
Ty$ka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Yuki_']A u mnie nie pada, nie ma słońca, jest tak trochę zimno, trochę ciepło :D :grins: I wszystko jasne :grins: Quote
Baski_Kropka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Dobry wieczór pracusio :) U nas upały chwilowo odpuściły. Dzisiaj było wybitnie przyjemnie :) Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Dzień doberek ;) To teraz juz tak codziennie do pracy śmigasz ? ;) Quote
Recommended Posts