Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']W ciągu całego dnia pracy wypijam jakieś 2L wody ;)
Zobaczymy czy Kryśka w ogóle coś dziś wspomni na ten temat :mad:
Bo jak to się stało, to szefowej już w pracy nie było :shake:

No ja mam nadzieję, że to tylko ćwiczenia ;)
Ale wiesz, najpierw strącony samolot z holendrami, a potem lecą myśliwce w kierunku wschodnim, to wyobraźnia działa :oops:[/QUOTE]

Bardzo dobrze ze tak dużo pijesz , chociaz z doświadczenia wiem że jak w pracy się tylko napiłam to momentalnie byłam mokrutka , jak ja tego uczucia nie znosiłam :mad:

No gdyby przemilczała ten fakt to była by bardzo nie w porządku , przecież dziewczyna nie zemdlała ot tak sobie :roll:

Wiem wiem , pamietam jakiego stracha miałam jak był zamach na WTC , już też wojne miałam przed oczami :oops:
ale gdyby te myśliwce leciały na wojne to juz bysmy o tym coś wiedzieli , moze poszukaj w necie jakiś informacji z waszego miasta , okolicy , My mamy takie strony informacyjne ostrów24 czy infostrów i jak lataja jakies wlasnie takie dziwne samoloty to przewaznie na drugi dzien jest informacja dlaczego i gdzie leciały ;)

Posted

[quote name='3 x']ależ do tego nie trzeba upałów
Prodziaka tak bardzo często przestawiamy
bo on nie widzi sensu w naszym działu i chęci dostania się np do szafy czy łazienki
więc się nei rusza bo po co ?
Fredzio przynajmniej reaguje jak się go poprosi ;)

widziałam w jakimś wątku Twój filmik z tybetanem (to Prodziak?), jak próbowałaś go przeciągnąć na smyczy po trawniku ;) no ale mój pieseczek tak tylko osiołkuje w upały, teraz też leży jak skóra z dzika na podłodze i nie daje znaków życia. trącę nogą czy w ogóle żyje :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Bardzo dobrze ze tak dużo pijesz , chociaz z doświadczenia wiem że jak w pracy się tylko napiłam to momentalnie byłam mokrutka , jak ja tego uczucia nie znosiłam :mad:

No gdyby przemilczała ten fakt to była by bardzo nie w porządku , przecież dziewczyna nie zemdlała ot tak sobie :roll:

Wiem wiem , pamietam jakiego stracha miałam jak był zamach na WTC , już też wojne miałam przed oczami :oops:
ale gdyby te myśliwce leciały na wojne to juz bysmy o tym coś wiedzieli , moze poszukaj w necie jakiś informacji z waszego miasta , okolicy , My mamy takie strony informacyjne ostrów24 czy infostrów i jak lataja jakies wlasnie takie dziwne samoloty to przewaznie na drugi dzien jest informacja dlaczego i gdzie leciały ;)

tak tylko sprostuję na bazie wiedzy branżowej, że nie, nie wiedzielibyśmy :razz: do ostatniej chwili byłyby 'ćwiczenia', ano z prostego powodu - żeby nie wywoływać zbiorowej paniki ;) panika powinna się pojawić w momencie, kiedy rozdadzą po gminach druczki z mobilizacją do wojska - wtedy trzeba zacząć się bać o swoją dupę.
ostatnie źródło, z którego należy czerpać wiedzę o ewentualnym zagrożeniu, to mainstreamowe media ;)
a wg. mnie zestrzelenie samolotu było operacją false flag, ale to dogomania, więc nie wdam się w szczegóły :eviltong:

Posted

[quote name='Pani Profesor']widziałam w jakimś wątku Twój filmik z tybetanem (to Prodziak?), jak próbowałaś go przeciągnąć na smyczy po trawniku ;) no ale mój pieseczek tak tylko osiołkuje w upały, teraz też leży jak skóra z dzika na podłodze i nie daje znaków życia. trącę nogą czy w ogóle żyje :evil_lol:
jali mówisz o tym filmiku, to tak, to jest Prodziak
innego jak go ciagamy nie mamy ;)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9K6WyISBPE

ostatnio Fredek jak nie chce iść to tez się kładzie
delikatne pociaganie mobilizacyjne za smycz powoduje to że wywala się na plecy i tarza ;)

tak tylko sprostuję na bazie wiedzy branżowej, że nie, nie wiedzielibyśmy :razz: do ostatniej chwili byłyby 'ćwiczenia', ano z prostego powodu - żeby nie wywoływać zbiorowej paniki ;) panika powinna się pojawić w momencie, kiedy rozdadzą po gminach druczki z mobilizacją do wojska - wtedy trzeba zacząć się bać o swoją dupę.
ostatnie źródło, z którego należy czerpać wiedzę o ewentualnym zagrożeniu, to mainstreamowe media ;)
a wg. mnie zestrzelenie samolotu było operacją false flag, ale to dogomania, więc nie wdam się w szczegóły :eviltong:

co to false flag?

Posted

[quote name='3 x']jali mówisz o tym filmiku, to tak, to jest Prodziak
innego jak go ciagamy nie mamy ;)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9K6WyISBPE

ostatnio Fredek jak nie chce iść to tez się kładzie
delikatne pociaganie mobilizacyjne za smycz powoduje to że wywala się na plecy i tarza ;)

co to false flag?

no i właśnie o ten filmik mi chodziło ;) prześmieszne :D

false flag: http://pl.wikipedia.org/wiki/False_flag

Posted

[quote name='Yuki_']Magda, ty żyjesz! :multi:[/QUOTE]

Żyję, żyję :)

[quote name='marta1624']Magda ale masz przeboje :crazyeye: W taki upał to się nie dziwię że ludzie wysiadają :shake: A z myśliwcami... To pewnie ćwiczenia, nie martw się ;)[/QUOTE]

Byle do piątku wytrzymać :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

Jeszcze tylko jutro i masz weekend ;) dasz radę ;)

u nas dzisiaj jest fajnie chłodno zero slońca i fajny wiaterek ;)[/QUOTE]u nas też. aż miło oddychać.

Posted

[quote name='dOgLoV']u nas dzisiaj jest fajnie chłodno zero slońca i fajny wiaterek ;)[/QUOTE]

[quote name='agaga21']u nas też. aż miło oddychać.[/QUOTE]
Oddajcie pogodę :(