łamAga Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Hejka ;) Pogode na pewno nacie super tak jak i my wiec wypad sie uda ;) Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Pogode na pewno nacie super tak jak i my wiec wypad sie uda ;)[/QUOTE] Hej :) W cieniu mam 22-23'C więc tak idealnie :) Quote
łamAga Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 My w cieniu mamy 28 , psy leżą w domu nie zywe , a Sebek jeszcze chciał je targac na spacer :roll: ale że mi sie nie chciało iść to sam też nie poszedł , dzisiaj jeszcze jedziemy do siostry na kawe i jakoś nie miałam ochoty na spacery a jeszcze tesciowa dzisiaj wraca z "wakacji" to w ogóle humoru nie mam :roll: Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Macie Torencję w nowych szelkach ;) I Theoś się załapał ;) Quote
Ty$ka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ten park suuuper! Pozazdrościłam Theosiowi :loveu: A szele mi się mocno podobają, genialne są. I takie widoczne :D Quote
:: FiGa :: Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Wooooow, fajowy ten park :loveu: Czlowiek az zaluje ze nie ma tych 4-5 lat :evil_lol: Szeleczki Tory... pewnie robia szal wsrod posiadaczy psiakow w okolicy? :cool3: Cudne sa :) Quote
zmierzchnica Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Fajnie Was znowu widzieć, witamy się i pozdrowionka :) Quote
Izabela124. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Super fotki a nowy komplecik Tory przepiękny! Zdrówka Theosiowi życzę :) Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 dobry :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7970_zpsb1f9d1f5.jpg prześlicznie Torci w tym kolorze:loveu: Quote
Małgonia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Do mordki jej w tych szelach :) I Theoś jaki przystojniacha! Quote
maxishine. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Dzień dobry, jak młody? [quote name='magdabroy']Dawajcie wszyscy ;) Zrobimy sobie dogo-wypad do wesołego miasteczka :)[/QUOTE] Jestem za tylko kasę muszę uzbierać :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='dOgLoV']ślicznie :loveu: Dziękuję :) [quote name='Ty$ka']Ten park suuuper! Pozazdrościłam Theosiowi :loveu: A szele mi się mocno podobają, genialne są. I takie widoczne :D :p Miały być widoczne :lol: [quote name=':: FiGa ::']Wooooow, fajowy ten park :loveu: Czlowiek az zaluje ze nie ma tych 4-5 lat :evil_lol: Szeleczki Tory... pewnie robia szal wsrod posiadaczy psiakow w okolicy? :cool3: Cudne sa Dawaj Sylwia ;) Pobawimy się razem, jak byśmy miały te 5 lat :evil_lol: Póki co, to tylko dwoje "znajomych" nas widziało w nowych szelach ;) [quote name='marta1624']Śliczna :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='zmierzchnica']Fajnie Was znowu widzieć, witamy się i pozdrowionka :) Cześć :) [quote name='Izabela124.']Super fotki a nowy komplecik Tory przepiękny! Zdrówka Theosiowi życzę :) Dziękuję :) [quote name='marta.k9080']dobry http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_7970_zpsb1f9d1f5.jpg prześlicznie Torci w tym kolorze:loveu: Dobry :) Ja też tak uważam :p [quote name='Panna Cotta']Do mordki jej w tych szelach :) I Theoś jaki przystojniacha! Dziękujemy :loveu: [quote name='Yuki_']Dzień dobry, jak młody? Jestem za tylko kasę muszę uzbierać :diabloti: Młody? Sama nie wiem :roll: Niby apetyt trochę lepszy ;) O 4:30 rano miał ostatni raz gorączkę. W dzień nie miał ani razu. I nawet się trochę bawił ;) Ale robił dziś siq tylko 2x i to mnie martwi :( Pił w dzień, więc powinien mieć czym sikać :hmmmm: Jutro rano i tak muszę dzwonić do jego pediatry, więc jak już pojedziemy na wizytę, to powiem lekarzowi co jest grane. To musisz dużo uzbierać :evil_lol: Quote
maxishine. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Jakoś dam radę uzbierać :D Długo posiedzisz na dogo? ;) Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='Yuki_']Jakoś dam radę uzbierać :D Długo posiedzisz na dogo? ;)[/QUOTE] Jakieś 10 min. bo mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo prasowania :placz: Quote
maxishine. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='magdabroy']Jakieś 10 min. bo mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo prasowania :placz:[/QUOTE] Mogę ci pomóc-umiem prasować wszystko oprócz tych eleganckich koszul i jakiś dziwnych rzeczy :D Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Eleganckie koszule są używane raz do roku :evil_lol: Koszulki, spodnie i Theosia ciuchy muszę wyprasować :roll: Chciałam to zrobić jutro, ale... ...już się tyle tego nazbierało, że jutro już nie mam w co Theosia ubrać i muszę prasować dziś :( Quote
łamAga Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 na nim się wyprasuja ciuszki :evil_lol: ja lubie prasować a mam dużooooooooooooo wolnego czasu , możesz mi podsyłac prasowanie :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='marta1624']O Aga to ja też mogę ci wysłać? :D[/QUOTE] Spoczko , całe dogo niech się od razu zrzuci , będe miała co robić do końca ciąży :multi: Quote
*Magda* Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='Panna Cotta']Nie praaaasuj :D Posiedź z nami!![/QUOTE] Niestety, już znikam :( [quote name='dOgLoV']na nim się wyprasuja ciuszki :evil_lol: ja lubie prasować a mam dużooooooooooooo wolnego czasu , możesz mi podsyłac prasowanie :evil_lol:[/QUOTE] A w co ja go jutro ubiorę? :eviltong: Quote
Recommended Posts