Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Przy samiutkiej granicy holenderskiej ;) Czyli jakieś 700km do granicy z Polską :)

rzut beretem normalnie ;)

Posted

I jak tam stres? Paznokci nie poobgryzałaś? ;) Jak poszło?

U mnie w firmie były zwolnienia jak byłam już na macierzyńskim, 3 osoby z mojego działu poleciały. Mnie tylko macierzyński uratował i po powrocie muszę się liczyć z tym że mi podziękują za współpracę. I zostanę w czarnej d., sama z dzieckiem, bez roboty i z marnymi groszami :roll:

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Tora uciekła przed Theosiem do wody z piłką :D

Bo Theoś słabo rzuca i Torka się wkurza jak on ma piłkę :D

Yuki_ napisał(a):
Boszeee daj mi młodego :loveu:

Nie :eviltong:

agutka napisał(a):
doberek :)
Wy to macie wszystko tam na wesoło ;)

Doberek :)
Wiesz, Holandia blisko :cool3:

3 x napisał(a):
rzut beretem normalnie ;)

Jak cholera rzut beretem :D

dOgLoV napisał(a):
Odważny Theoś do wody nie wejdzie :evil_lol:

Wczoraj nawet palcy nie zamoczył :evil_lol:

*Monia* napisał(a):
I jak tam stres? Paznokci nie poobgryzałaś? ;) Jak poszło?

U mnie w firmie były zwolnienia jak byłam już na macierzyńskim, 3 osoby z mojego działu poleciały. Mnie tylko macierzyński uratował i po powrocie muszę się liczyć z tym że mi podziękują za współpracę. I zostanę w czarnej d., sama z dzieckiem, bez roboty i z marnymi groszami :roll:

dOgLoV napisał(a):
Magda pisz wreszcie co sie dowiedziałaś :mad:

marta1624 napisał(a):
Podpisuję się ;)

Jestem po rozmowie ;)
Koleś był zadowolony rozmowy i z mojego CV, ale...decyzję podejmie supervisor ;)
Muszę czekać na telefon. Będzie to dziś albo najpóźniej w poniedziałek :roll:
Jeśli tej pracy nie dostanę, to tylko i wyłącznie przez mój kiepski niemiecki :placz:

Posted

marta1624 napisał(a):
Magda nie denerwuj się, na pewno zdąbędziesz tą pracę ;)

Mam takiego stresa, że nie chcesz wiedzieć ile razy byłam w WC :diabloti:

Posted

Ja codziennie piję melisę w syropku, bo od braku pracy, rozsyłania CV i beznadziejnych rozmów albo ofert które w ogóle nie przekładają się na rzeczywiste obowiązki w pracy mnie już wykańczają :P

Posted

No to nadal zaciskamy :kciuki:

Ja miałam zabawnie jak się starałam do obecnej firmy, bo na rozmowę spóźniłam się 2 godziny (pomieszało mi się że mam na 12 a miałam na 10), jak się dowiedziałam o mojej pomyłce to się zapytałam czy mam już sobie iść czy może poczekać bo w sumie kawałek drogi przebyłam, a jak już weszłam na rozmowę to na zupełnym luzie bo gorzej już być nie mogło :lol:. Jakież było moje zdziwienie jak zadzwonili i zaprosili mnie na drugą rozmowę, a później jak zadzwonili i zaprosili na podpisanie umowy. Wprawdzie już nie miałam nadziei bo mieli zadzwonić prawie tydzień wcześniej ale się udało i pracę dostałam :p

Posted

magdabroy napisał(a):

Jestem po rozmowie ;)
Koleś był zadowolony rozmowy i z mojego CV, ale...decyzję podejmie supervisor ;)
Muszę czekać na telefon. Będzie to dziś albo najpóźniej w poniedziałek :roll:
Jeśli tej pracy nie dostanę, to tylko i wyłącznie przez mój kiepski niemiecki :placz:

kciuki trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs:
Ja też czekam na telefon,mam nadzieję że rozmowy nie zmaściłam:diabloti:

Posted

Ja też wspomagam się meliską ale mnie żeby melisa uspokoiła to musiała bym wypić jej chyba z wanne , po tyle lekach na nerwy jakie ja brałam to nawet relanium piątka by na mnie podziałała jak cukierek :evil_lol: no a teraz w ciaży to tylko meliska mi pozostała , nawet browarka nie mogę :mad: a ostatnio jak ginekolog mi powiedział ze przytyłam bo pewnie jadłam słodkie i odpowiedziałam mu ze nie jem slodkiego bo nie przepadam jedynie co to chipsy to powiedział do mnie " i może jeszcze piwem pani je popiła " :angryy: ale mnie wtedy wqurwił , myślałam że mu wydymie , ale się powstrzymałam :p

Guest wolfheart
Posted

a mogłaś mu gębę naprostowac:diabloti: