Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Haj wszystkim :)

Aguś, jakie śliczne :loveu:

No i było czego mi współczuć ;)

A teraz relacja.
Praca jak praca. Trafiłam na pikowanie ubrań. Wszystko spoko, tylko gdzie logika?
Kobiety pikują, a faceci stoją i kleją sobie naklejki na ubrania :roll:
No ale ok ;) Nie od dziś wiadomo, że kobiety są bardziej dokładne i robią mniej błędów, więc do pikowania są lepsze :)
Ale już logiki ułożenia towaru nie potrafię zrozumieć :shake:
Ciężkie kartony z butami na samej górze (ponad 2m wysokości), a leciutkie koszulki/czapki/spodenki na dolnych regałach :roll:
Nie pytajcie mnie ile razy miałam ochotę spuścić te buty w kiblu, jak musiałam się po nie wspinać :evil_lol:
Ogólnie, to sama praca spoko. Pomimo tego, że się człowiek nachodzi, naściąga tych cholernych butów itp. :roll:
Nogi mnie tak napierdzielają, że myślałam, że nie zasną jak się położyłam do łóżka :shake:
Ponad 2 lata moje stopy były "wolne" od butów z blachami, a teraz znowu je musiałam założyć. Jak moje nogi to zniosą :placz:

A teraz mniej przyjemna kwestia tej pracy, a raczej zakładu.
O godz. 18 ludzie pytają mnie czy idę jutro do pracy? Ja zdziwiona, bo nie widziałam powodu dla którego miałabym nie iść ;)
No ale jednak dziś do pracy nie idą :shake::(
Firma wysyła do każdego pracownika, po godz. 18, sms'a albo email z planem pracy na kolejny dzień :mdleje:
Ja nie dostałam ani sms'a ani email, więc dziś mam wolne :mad:
Co za popierdzielona firma :angryy: Powinnam napisać inaczej, ale za dużo dzieci czyta tę galerię ;)
Kuźwa, nie szukałam pracy na 1-2 dni w tygodniu, nie wiadomo w jakich godzinach, kiedy i czy w ogóle pójdę do roboty :angryy:

Aga czytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!

Posted

dOgLoV napisał(a):
Quwa znowu cos ominelam ? a ta co wczoraj w niej byłaś ? :)

Przecież napisałam dziś rano, że dziś mam wolne :mad:

Angi napisał(a):
dziś nie idzie :P

Choć jedna czyta ;)

Guest wolfheart
Posted

hejka :)

no firma nieźle po******:mad:

Posted

Madzia ja mam pracę dorywczą u znajomych w mięsnym... także czekam na sms czasem do późnego wieczora czy w ogóle mam być w pracy, czasem o 6-7 rano dzwonią... Przyzwyczaiłam się a przy okazji zawsze fajne "odpadki" mięsne dla piesków przyniosę ;)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
hejka :)

no firma nieźle po******:mad:

Mało powiedziane ;)

Pani Profesor napisał(a):
doglov, ja nie w temacie - fasolka w drodze? :D

Fasolek, a nie fasolka :eviltong:

agutka napisał(a):
Madzia ja mam pracę dorywczą u znajomych w mięsnym... także czekam na sms czasem do późnego wieczora czy w ogóle mam być w pracy, czasem o 6-7 rano dzwonią... Przyzwyczaiłam się a przy okazji zawsze fajne "odpadki" mięsne dla piesków przyniosę ;)

To oprócz zarobku, masz dodatkowe korzyści ;)

qmu napisał(a):
doberek :)

Hejka :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
a dzisiaj dostałaś wiadomosc czy jutro idziesz do pracy ?

Nic nie dostałam.
Ale podejrzewam, że przez to, że jutro idę na tę rozmowę do innej firmy ;)

P.S.
Jak psiałam tego posta, to przyszedł plan na jutro, że mam wolne :loveu: