*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Nie wyjdę, bo mam taki kaprys :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 dOgLoV napisał(a):do pracy się nie spoznisz ? :eviltong: A to ja mam pracę?:hmmmm: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 magdabroy napisał(a):A to ja mam pracę?:hmmmm: Quwa znowu cos ominelam ? a ta co wczoraj w niej byłaś ? :) Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 magdabroy napisał(a):Haj wszystkim :) Aguś, jakie śliczne :loveu: No i było czego mi współczuć ;) A teraz relacja. Praca jak praca. Trafiłam na pikowanie ubrań. Wszystko spoko, tylko gdzie logika? Kobiety pikują, a faceci stoją i kleją sobie naklejki na ubrania :roll: No ale ok ;) Nie od dziś wiadomo, że kobiety są bardziej dokładne i robią mniej błędów, więc do pikowania są lepsze :) Ale już logiki ułożenia towaru nie potrafię zrozumieć :shake: Ciężkie kartony z butami na samej górze (ponad 2m wysokości), a leciutkie koszulki/czapki/spodenki na dolnych regałach :roll: Nie pytajcie mnie ile razy miałam ochotę spuścić te buty w kiblu, jak musiałam się po nie wspinać :evil_lol: Ogólnie, to sama praca spoko. Pomimo tego, że się człowiek nachodzi, naściąga tych cholernych butów itp. :roll: Nogi mnie tak napierdzielają, że myślałam, że nie zasną jak się położyłam do łóżka :shake: Ponad 2 lata moje stopy były "wolne" od butów z blachami, a teraz znowu je musiałam założyć. Jak moje nogi to zniosą :placz: A teraz mniej przyjemna kwestia tej pracy, a raczej zakładu. O godz. 18 ludzie pytają mnie czy idę jutro do pracy? Ja zdziwiona, bo nie widziałam powodu dla którego miałabym nie iść ;) No ale jednak dziś do pracy nie idą :shake::( Firma wysyła do każdego pracownika, po godz. 18, sms'a albo email z planem pracy na kolejny dzień :mdleje: Ja nie dostałam ani sms'a ani email, więc dziś mam wolne :mad: Co za popierdzielona firma :angryy: Powinnam napisać inaczej, ale za dużo dzieci czyta tę galerię ;) Kuźwa, nie szukałam pracy na 1-2 dni w tygodniu, nie wiadomo w jakich godzinach, kiedy i czy w ogóle pójdę do roboty :angryy: Aga czytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!! Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Quwa znowu cos ominelam ? a ta co wczoraj w niej byłaś ? :) Przecież napisałam dziś rano, że dziś mam wolne :mad: Angi napisał(a):dziś nie idzie :P Choć jedna czyta ;) Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 :splat: może kiedyś wróce do normalnosci i zaczne ogaraniać :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 dOgLoV napisał(a)::splat: może kiedyś wróce do normalnosci i zaczne ogaraniać :eviltong: Wątpię :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 magdabroy napisał(a):Wątpię :evil_lol: Też zaczynam powoli w to wątpić :roll: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Aga, jak zwykle opuściłaś główny wątek w galerii :D Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 marta1624 napisał(a):Aga, jak zwykle opuściłaś główny wątek w galerii :D ehhhh normalka :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 I co się dziwisz że Ibri jest dziwna i ma nawyki :D Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 marta1624 napisał(a):I co się dziwisz że Ibri jest dziwna i ma nawyki :D Ej no ale ja nie robie kooopy i siku w kuchni :eviltong: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 marta1624 napisał(a):Siku może zaczniesz :eviltong: wszystko możliwe :eek2: :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 doglov, ja nie w temacie - fasolka w drodze? :D Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Pani Profesor napisał(a):doglov, ja nie w temacie - fasolka w drodze? :D w drodze w drodze :evil_lol: juz 5 miesięcy idzie :diabloti: Quote
agutka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Madzia ja mam pracę dorywczą u znajomych w mięsnym... także czekam na sms czasem do późnego wieczora czy w ogóle mam być w pracy, czasem o 6-7 rano dzwonią... Przyzwyczaiłam się a przy okazji zawsze fajne "odpadki" mięsne dla piesków przyniosę ;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 marta.k9080 napisał(a):hejka :) no firma nieźle po******:mad: Mało powiedziane ;) Pani Profesor napisał(a):doglov, ja nie w temacie - fasolka w drodze? :D Fasolek, a nie fasolka :eviltong: agutka napisał(a):Madzia ja mam pracę dorywczą u znajomych w mięsnym... także czekam na sms czasem do późnego wieczora czy w ogóle mam być w pracy, czasem o 6-7 rano dzwonią... Przyzwyczaiłam się a przy okazji zawsze fajne "odpadki" mięsne dla piesków przyniosę ;) To oprócz zarobku, masz dodatkowe korzyści ;) qmu napisał(a):doberek :) Hejka :) Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 a dzisiaj dostałaś wiadomosc czy jutro idziesz do pracy ? Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 dOgLoV napisał(a):a dzisiaj dostałaś wiadomosc czy jutro idziesz do pracy ? Nic nie dostałam. Ale podejrzewam, że przez to, że jutro idę na tę rozmowę do innej firmy ;) P.S. Jak psiałam tego posta, to przyszedł plan na jutro, że mam wolne :loveu: Quote
Recommended Posts