Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Nic nie dostałam.
Ale podejrzewam, że przez to, że jutro idę na tę rozmowę do innej firmy ;)

P.S.
Jak psiałam tego posta, to przyszedł plan na jutro, że mam wolne :loveu:

Super ta firma :loveu: :mdleje:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nic nie dostałam.
Ale podejrzewam, że przez to, że jutro idę na tę rozmowę do innej firmy ;)

P.S.
Jak psiałam tego posta, to przyszedł plan na jutro, że mam wolne :loveu:

Buahahahaha fajna ta firma :evil_lol:

Posted

to cos jak u nas praca przez agencje jak potrzebuja to chodzisz do pracy, a jak nie potrzebuja to siedzisz w domu ,a jak wezmiesz jeden dzien wolnego to siedzisz tydzien za kare w domu:P zeby w tej drugiej pracy ci sie udalo:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Super ta firma :loveu: :mdleje:

Wiem :loveu:

marta1624 napisał(a):
Magda co się smucisz, wolne możesz mieć. Tylko płatne 100% :D

100% to tylko w ciąży na chorobowym :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
Buahahahaha fajna ta firma :evil_lol:

Zajefajna :D

ewelinabuck napisał(a):
to cos jak u nas praca przez agencje jak potrzebuja to chodzisz do pracy, a jak nie potrzebuja to siedzisz w domu ,a jak wezmiesz jeden dzien wolnego to siedzisz tydzien za kare w domu:P zeby w tej drugiej pracy ci sie udalo:)

Tu też tak robią ;)
A najlepsze, że wczoraj jedna laska mi mówiła, że nie może się doprosić o 1 dzień wolnego.
A mi na dzień dobry dali na dziś i jutro wolne ;) I laska, która zaczynała ze mną wczoraj, dziś była w pracy, a na jutro też ma wolne ;)

Posted

[quote name='agaga21']To się za bardzo nie przepracowałaś ;)
A tak serio to nieźle wkurzająca sytuacja...

Ej, no jak się nie przepracowałam? :mad:
Po ponad 2 latach przerwy poszłam na 9h do pracy i to jeszcze na popołudnie :mad:
Dlatego pracowałam w tym tygodniu tylko jeden dzień, bo to za dużo dla jednego człowieka :evil_lol:

Chciałam w niedzielę zabrać Theosia tu: http://toverland.nl/attracties-and-shows/
Mieliśmy uczcić jego urodziny i mój powrót do pracy ;)
Ale pracy nie mam, więc nie jedziemy :eviltong:
A tak poważnie, to pojedziemy, ale za 2 tyg.
Teraz w niedzielę, tatuś zabiera go na monstertruck, a za tydzień robimy mu imprezę urodzinową ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
Spróbuję :D Tylko do szkoły jeszcze zajdę żeby fizykę zaliczyć :D

No ;) a potem prosto za dojczlandownię :D

W glinianym garnku robi mi się 2kg ogórków małosolnych :loveu:

Posted

ja tez wracam do pracy od 20 lipca do siebie d firmy na part tima, bedzie chodzic dwa dni w tyg narazie , no ale ja mam kontrakt wiec i praca pewna , pozniej moge wrocic na pelen etat:) ale juz od dawna nie siedze w domku tylko sobie dorabiam w kawiarni pare godzinek w tyg bo z kaska kiepsko bylo, z jednej pensji to ciezko domutrzymac i jeszcze zyc

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ja tez wracam do pracy od 20 lipca do siebie d firmy na part tima, bedzie chodzic dwa dni w tyg narazie , no ale ja mam kontrakt wiec i praca pewna , pozniej moge wrocic na pelen etat:) ale juz od dawna nie siedze w domku tylko sobie dorabiam w kawiarni pare godzinek w tyg bo z kaska kiepsko bylo, z jednej pensji to ciezko domutrzymac i jeszcze zyc

My defakto mieliśmy prawie 2 pensje ;) Bo najpierw przez rok wychowawczy, 70% naliczone z moich zarobków. I przez kolejny rok bezrobotne, też naliczone z mojej pensji ;)
Ale w niedzielę, oficjalnie kończy mi się bezrobotne i zostalibyśmy właśnie z jedną wypłatą :roll:

Posted

mi platny macierzynski skonczyl sie w marcu ateraz siedzialam na bezplatnym mialam tylko marne grosze z socjalu , i nie mialam dodatku na dom bo mam za duzy dom a tylo jedno dziecko i stwierdzili za wysokie dochody................................

Posted

magdabroy napisał(a):
No ;) a potem prosto za dojczlandownię :D

Magda, wy głęboko w tym dojczlandzie od polskiej granicy ?

ja siedzę codziennie w robocie po 8 godz i też tak jak wy narzekam na pracę ;)

Posted

3 x napisał(a):
Magda, wy głęboko w tym dojczlandzie od polskiej granicy ?

ja siedzę codziennie w robocie po 8 godz i też tak jak wy narzekam na pracę ;)

Przy samiutkiej granicy holenderskiej ;) Czyli jakieś 700km do granicy z Polską :)