Aleksa. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 magdabroy napisał(a):Nic nie dostałam. Ale podejrzewam, że przez to, że jutro idę na tę rozmowę do innej firmy ;) P.S. Jak psiałam tego posta, to przyszedł plan na jutro, że mam wolne :loveu: Super ta firma :loveu: :mdleje: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Magda co się smucisz, wolne możesz mieć. Tylko płatne 100% :D Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 magdabroy napisał(a):Nic nie dostałam. Ale podejrzewam, że przez to, że jutro idę na tę rozmowę do innej firmy ;) P.S. Jak psiałam tego posta, to przyszedł plan na jutro, że mam wolne :loveu: Buahahahaha fajna ta firma :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 to cos jak u nas praca przez agencje jak potrzebuja to chodzisz do pracy, a jak nie potrzebuja to siedzisz w domu ,a jak wezmiesz jeden dzien wolnego to siedzisz tydzien za kare w domu:P zeby w tej drugiej pracy ci sie udalo:) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Super ta firma :loveu: :mdleje: Wiem :loveu: marta1624 napisał(a):Magda co się smucisz, wolne możesz mieć. Tylko płatne 100% :D 100% to tylko w ciąży na chorobowym :eviltong: dOgLoV napisał(a):Buahahahaha fajna ta firma :evil_lol: Zajefajna :D ewelinabuck napisał(a):to cos jak u nas praca przez agencje jak potrzebuja to chodzisz do pracy, a jak nie potrzebuja to siedzisz w domu ,a jak wezmiesz jeden dzien wolnego to siedzisz tydzien za kare w domu:P zeby w tej drugiej pracy ci sie udalo:) Tu też tak robią ;) A najlepsze, że wczoraj jedna laska mi mówiła, że nie może się doprosić o 1 dzień wolnego. A mi na dzień dobry dali na dziś i jutro wolne ;) I laska, która zaczynała ze mną wczoraj, dziś była w pracy, a na jutro też ma wolne ;) Quote
agaga21 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 To się za bardzo nie przepracowałaś ;) A tak serio to nieźle wkurzająca sytuacja... Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='agaga21']To się za bardzo nie przepracowałaś ;) A tak serio to nieźle wkurzająca sytuacja... Ej, no jak się nie przepracowałam? :mad: Po ponad 2 latach przerwy poszłam na 9h do pracy i to jeszcze na popołudnie :mad: Dlatego pracowałam w tym tygodniu tylko jeden dzień, bo to za dużo dla jednego człowieka :evil_lol: Chciałam w niedzielę zabrać Theosia tu: http://toverland.nl/attracties-and-shows/ Mieliśmy uczcić jego urodziny i mój powrót do pracy ;) Ale pracy nie mam, więc nie jedziemy :eviltong: A tak poważnie, to pojedziemy, ale za 2 tyg. Teraz w niedzielę, tatuś zabiera go na monstertruck, a za tydzień robimy mu imprezę urodzinową ;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 marta1624 napisał(a):Zabierz też mnie :D To choć :) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 agutka napisał(a):no to Teoś będzie w raju ;) Nie tylko on :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 magdabroy napisał(a):To choć :) To idę :D Oczekuje mnie za jakiś miesiąc :D Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Spróbuję :D Tylko do szkoły jeszcze zajdę żeby fizykę zaliczyć :D Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 marta1624 napisał(a):Spróbuję :D Tylko do szkoły jeszcze zajdę żeby fizykę zaliczyć :D No ;) a potem prosto za dojczlandownię :D W glinianym garnku robi mi się 2kg ogórków małosolnych :loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ja tez wracam do pracy od 20 lipca do siebie d firmy na part tima, bedzie chodzic dwa dni w tyg narazie , no ale ja mam kontrakt wiec i praca pewna , pozniej moge wrocic na pelen etat:) ale juz od dawna nie siedze w domku tylko sobie dorabiam w kawiarni pare godzinek w tyg bo z kaska kiepsko bylo, z jednej pensji to ciezko domutrzymac i jeszcze zyc Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Haha dobrze że ja ogórków nie jadam (jak zresztą miliona innych rzeczy :D) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 ewelinabuck napisał(a):ja tez wracam do pracy od 20 lipca do siebie d firmy na part tima, bedzie chodzic dwa dni w tyg narazie , no ale ja mam kontrakt wiec i praca pewna , pozniej moge wrocic na pelen etat:) ale juz od dawna nie siedze w domku tylko sobie dorabiam w kawiarni pare godzinek w tyg bo z kaska kiepsko bylo, z jednej pensji to ciezko domutrzymac i jeszcze zyc My defakto mieliśmy prawie 2 pensje ;) Bo najpierw przez rok wychowawczy, 70% naliczone z moich zarobków. I przez kolejny rok bezrobotne, też naliczone z mojej pensji ;) Ale w niedzielę, oficjalnie kończy mi się bezrobotne i zostalibyśmy właśnie z jedną wypłatą :roll: Quote
ewelinabuck Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 mi platny macierzynski skonczyl sie w marcu ateraz siedzialam na bezplatnym mialam tylko marne grosze z socjalu , i nie mialam dodatku na dom bo mam za duzy dom a tylo jedno dziecko i stwierdzili za wysokie dochody................................ Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ja szukam pracy na np 2 dni w tygodniu, ale cisza na razie :roll: Quote
*Magda* Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka Magda ;) Yuki_ napisał(a):Hej Magda, dzięki za odwiedziny ;) Hej dziewczyny :) Quote
3 x Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 magdabroy napisał(a):No ;) a potem prosto za dojczlandownię :D Magda, wy głęboko w tym dojczlandzie od polskiej granicy ? ja siedzę codziennie w robocie po 8 godz i też tak jak wy narzekam na pracę ;) Quote
*Magda* Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 3 x napisał(a):Magda, wy głęboko w tym dojczlandzie od polskiej granicy ? ja siedzę codziennie w robocie po 8 godz i też tak jak wy narzekam na pracę ;) Przy samiutkiej granicy holenderskiej ;) Czyli jakieś 700km do granicy z Polską :) Quote
Recommended Posts