marta1624 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 No wtedy musiałabyś lekarza zmienić. Dla bezpieczeństwa :D Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta1624 napisał(a):No wtedy musiałabyś lekarza zmienić. Dla bezpieczeństwa :D To na pewno :eviltong: Quote
*Monia* Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 A da się nie tyć w ciąży? Ja zapieprzałam piechotą codziennie po kilka kilometrów, mało co siedziałam poza pracą a i tak 15 kilo mi przybyło. Magda nie stresuj się, będzie dobrze :glaszcze: Quote
*Magda* Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 *Monia* napisał(a):A da się nie tyć w ciąży? Ja zapieprzałam piechotą codziennie po kilka kilometrów, mało co siedziałam poza pracą a i tak 15 kilo mnie przybyło. Magda nie stresuj się, będzie dobrze :glaszcze: Ja też robiłam kilka km dziennie, bo spacerów Tora miała od groma ;) Siedziałam na chorobowym i ciągle gdzieś z nią łaziłam :D I przytyłam 10kg. Zresztą, przecież dziecko rośnie, macica się powiększa, łożysko, wody płodowe...To wszystko waży i z miesiąca na miesiąc, coraz więcej :) Raz myślę, że jest ok. A za kilka sekund, że nie :roll: Chyba dopiero po telefonie mi minie ;) Quote
marta1624 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Nie atresuj się bo osiwiejesz :D Ale serio, będzie dobrze ;) Quote
*Magda* Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Angi napisał(a):to ja :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: marta1624 napisał(a):Nie atresuj się bo osiwiejesz :D Ale serio, będzie dobrze ;) Farbnę się ;) Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 *Monia* napisał(a):A da się nie tyć w ciąży? Ja zapieprzałam piechotą codziennie po kilka kilometrów, mało co siedziałam poza pracą a i tak 15 kilo mi przybyło. Jego zdaniem chyba tak , ostatnio jak zobaczył że od początku ciąży przytyłam 3 kg to mnie opierdzielił i mam w karcie ciąży napisane drukowanymi literami z wielkim wykrzyknikiem "NIE TYĆ!" a ja na prawde duzo nie jem i na rowerze zapitalam , to co by było jak bym nic sie nie ruszła i jadła cały czas :evil_lol: Magda , na pewno będzie dobrze ;) Quote
agaga21 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 przyszłam zobaczyć jak z pracą ale widzę, że nadal nic nie wiadomo... Quote
agutka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 dzień dobry :) ja również mocno trzymam kciuki za nową, lepszą pracę ;) Quote
Pani Profesor Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 i ja trzymam!! Doglov, było trzeba przyfasolić ginowi za takie insynuacje, w końcu "baba w ciąży", humorki i te sprawy, uszłoby Ci na sucho na 100% :evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 niemożliwe! magdy na dogo cały dzień nie było:crazyeye::evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 agaga21 napisał(a):niemożliwe! magdy na dogo cały dzień nie było:crazyeye::evil_lol: Byłam rano :eviltong: Miałam miał zamieszanie dziś w domu ;) Wczoraj popołudniu dostaliśmy info, że jest do zabrania za darmo kostka brukowa, jakieś 250m2. A że to co my chcemy wybrukować, to jakieś 210-220m2 to chcieliśmy to zabrać. Warunek był taki, że do następnego piątku, ta kostka musi być zabrana, bo jak nie, to przyjedzie kontener i wszystko wywiozą na śmietnisko. A że Bogdan w następnym tygodniu ma popołudniówkę, to trzeba było się za to wziąć dziś :roll: Więc wczoraj wieczorem była szybka zbiórka ludzi na dziś. Uzbieraliśmy 9 chłopaków i jeździli od 9 do 19 i zwozili mi kostkę brukową. No i musiałam chłopaków obsłużyć jak byli pod domem: nakarmić, napoić, dostarczyć browara itp. ;) No a w między czasie oczywiście ogarnąć dom i Theosia :) Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 No to sie nabiegałaś , ale też bym biegała za taką cenę ;) Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 To ciekawie miałaś :D Ale przynajmniej masz kostkę :D Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 dOgLoV napisał(a):No to sie nabiegałaś , ale też bym biegała za taką cenę ;) Szkoda było przegapić taką okazję ;) Tym bardziej, że znaleźć gdzieś taką ilość jednakowej kostki do oddania/odsprzedania jest ciężko :roll: marta1624 napisał(a):To ciekawie miałaś :D Ale przynajmniej masz kostkę :D No mam ;) Boję się tylko tego jak będziemy ją kłaść, bo to będzie dopiero kupa roboty :roll: Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 magdabroy napisał(a):Szkoda było przegapić taką okazję ;) Tym bardziej, że znaleźć gdzieś taką ilość jednakowej kostki do oddania/odsprzedania jest ciężko :roll: Pewnie że szkoda , sama bym targała , nawet w rękach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 marta1624 napisał(a):Przyjadę ci pomóc położyć, mam wprawę :D To kiedy możesz być? :cool3: dOgLoV napisał(a):Pewnie że szkoda , sama bym targała , nawet w rękach :evil_lol: W Twoim stanie, to nie wskazane :mad: Chociaż ja w ciąży drzewo nosiłam :oops: Quote
Recommended Posts