Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']a co,na golasa pracowali, że cenzura??? :cool3::evil_lol:

A odnośnie biegania na golasa, to kolega stwierdził, że zaraz się rozbierze do golasa i walnie się do naszego basenu "bo tu i tak żadnych kobiet nie ma" Odpowiedziałam mu tylko: "dzięki Gregor :mad: Teraz wiem, co o mnie myślisz" :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
zasmakował im Twój obiadek :loveu:

Kebaby kupiłam :eviltong:
Co Ty, gotować dla 9 chłopa i jeszcze ogarnąć dom :crazyeye: Poszłam na łatwiznę :evil_lol:
Ale za tydzień będę ich gościć na grillu :)

Posted

[quote name='magdabroy']A odnośnie biegania na golasa, to kolega stwierdził, że zaraz się rozbierze do golasa i walnie się do naszego basenu "bo tu i tak żadnych kobiet nie ma" Odpowiedziałam mu tylko: "dzięki Gregor :mad: Teraz wiem, co o mnie myślisz" :evil_lol:

ja bym siedziała cicho , dopiero jak by sie rozebrał i wskoczył do basenu to bym sie odezwała :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Kebaby kupiłam :eviltong:
Co Ty, gotować dla 9 chłopa i jeszcze ogarnąć dom :crazyeye: Poszłam na łatwiznę :evil_lol:
Ale za tydzień będę ich gościć na grillu :)

No to troche sie wykosztowałaś ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja bym siedziała cicho , dopiero jak by sie rozebrał i wskoczył do basenu to bym sie odezwała :evil_lol:

No to troche sie wykosztowałaś ;)

Po pierwsze, on wiedział, że jestem obok ;)
Po drugie, nie byłoby co oglądać :shake:

Nie było źle :)

Guest wolfheart
Posted

hej...witam się,zanim się stopię,taki skwar u nas

Posted

kalyna napisał(a):
Ale macie pracowników i tanich w utrzymaniu :evil_lol:
To co Wy budujecie? bom nie w temacie? za dużo gadacie :eviltong:

Baski_Kropka napisał(a):
A co tak układają? Kostke jakąś? Ja nie w temacie a ciekawa jestem :P

Będziemy kłaść kostkę brukową pod auta i część ogródka ;)

marta1624 napisał(a):
Hejka Magda ;)

dOgLoV napisał(a):
Dzień dobrek ;)

Hej :)

*Monia* napisał(a):
Cześć :)
Kciuki zaciśnięte, pisz jak się coś dowiesz ;)

Ty$ka napisał(a):
Cześć, my też dalej kciukujemy ;)

Nadal nic nie wiem :roll:
Dzwoniłam dziś przed 17, ale niczego konkretnego się nie dowiedziałam :shake:

marta.k9080 napisał(a):
hej...witam się,zanim się stopię,taki skwar u nas

Cześć Marta :)

Yuki_ napisał(a):
Dzień dobry Magda ;)

Cześć Karolina :)

Jem sobie dziś śniadanko i dzwoni mi telefon. Odebrałam i okazało się, że chcą żebym przyszła do pracy najszybciej jak się da. Była 8 rano, więc powiedziałam, że na 10 mogę być ;) No i pojechałam na 10 do pracy, tam gdzie byłam ten jeden dzień w zeszłym tygodniu :)
Po pracy odebrałam młodego od niani, potem na zakupy, potem spacer z Torą itp. itd. No i dopiero teraz usiadłam :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

Jem sobie dziś śniadanko i dzwoni mi telefon. Odebrałam i okazało się, że chcą żebym przyszła do pracy najszybciej jak się da. Była 8 rano, więc powiedziałam, że na 10 mogę być ;) No i pojechałam na 10 do pracy, tam gdzie byłam ten jeden dzień w zeszłym tygodniu :)
Po pracy odebrałam młodego od niani, potem na zakupy, potem spacer z Torą itp. itd. No i dopiero teraz usiadłam :roll:

super że byłaś w pracy ale nie fajnie że tak działa ta firma a nie inaczej , przecież przez to masz zdezorganizowany cały dzień :shake:

Posted

Angi napisał(a):
kurtyna :mdleje:

Nie mdlej :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
super że byłaś w pracy ale nie fajnie że tak działa ta firma a nie inaczej , przecież przez to masz zdezorganizowany cały dzień :shake:

Jutro idę 6-15 :loveu: