*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='agaga21']a co,na golasa pracowali, że cenzura??? :cool3::evil_lol: A odnośnie biegania na golasa, to kolega stwierdził, że zaraz się rozbierze do golasa i walnie się do naszego basenu "bo tu i tak żadnych kobiet nie ma" Odpowiedziałam mu tylko: "dzięki Gregor :mad: Teraz wiem, co o mnie myślisz" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 dOgLoV napisał(a):zasmakował im Twój obiadek :loveu: Kebaby kupiłam :eviltong: Co Ty, gotować dla 9 chłopa i jeszcze ogarnąć dom :crazyeye: Poszłam na łatwiznę :evil_lol: Ale za tydzień będę ich gościć na grillu :) Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='magdabroy']A odnośnie biegania na golasa, to kolega stwierdził, że zaraz się rozbierze do golasa i walnie się do naszego basenu "bo tu i tak żadnych kobiet nie ma" Odpowiedziałam mu tylko: "dzięki Gregor :mad: Teraz wiem, co o mnie myślisz" :evil_lol: ja bym siedziała cicho , dopiero jak by sie rozebrał i wskoczył do basenu to bym sie odezwała :evil_lol: [quote name='magdabroy']Kebaby kupiłam :eviltong: Co Ty, gotować dla 9 chłopa i jeszcze ogarnąć dom :crazyeye: Poszłam na łatwiznę :evil_lol: Ale za tydzień będę ich gościć na grillu :) No to troche sie wykosztowałaś ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 dOgLoV napisał(a):ja bym siedziała cicho , dopiero jak by sie rozebrał i wskoczył do basenu to bym sie odezwała :evil_lol: No to troche sie wykosztowałaś ;) Po pierwsze, on wiedział, że jestem obok ;) Po drugie, nie byłoby co oglądać :shake: Nie było źle :) Quote
Oscar Patric Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 dOgLoV napisał(a):ja bym siedziała cicho , dopiero jak by sie rozebrał i wskoczył do basenu to bym sie odezwała :evil_lol: ;) ja tak samo bym zrobiła:diabloti: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ale masz kostki :crazyeye: Fajnie mieć taką pomoc, zawsze to trochę lżej ;) Quote
kalyna Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ale macie pracowników i tanich w utrzymaniu :evil_lol: To co Wy budujecie? bom nie w temacie? za dużo gadacie :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 A co tak układają? Kostke jakąś? Ja nie w temacie a ciekawa jestem :P Quote
*Monia* Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Cześć :) Kciuki zaciśnięte, pisz jak się coś dowiesz ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 hej...witam się,zanim się stopię,taki skwar u nas Quote
Pani Profesor Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 u nas jest 36 stopni, słowo daję - nie idzie wytrzymać :roll: pies żre właśnie zamrożoną kość mięsną, po 5 minutach od momentu, kiedy dostał, była już rozmrożona. zdychamy! :D Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 u nas jest 34 , ale chyba zaraz padne bo odczuwam co najmniej 50 :roll: Quote
Pani Profesor Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 a u mnie się ochładza powoli, już jest ze 30, haha. pieprznie burza na 100%, nie mogę się doczekać :loveu: Quote
*Magda* Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 kalyna napisał(a):Ale macie pracowników i tanich w utrzymaniu :evil_lol: To co Wy budujecie? bom nie w temacie? za dużo gadacie :eviltong: Baski_Kropka napisał(a):A co tak układają? Kostke jakąś? Ja nie w temacie a ciekawa jestem :P Będziemy kłaść kostkę brukową pod auta i część ogródka ;) marta1624 napisał(a):Hejka Magda ;) dOgLoV napisał(a):Dzień dobrek ;) Hej :) *Monia* napisał(a):Cześć :) Kciuki zaciśnięte, pisz jak się coś dowiesz ;) Ty$ka napisał(a):Cześć, my też dalej kciukujemy ;) Nadal nic nie wiem :roll: Dzwoniłam dziś przed 17, ale niczego konkretnego się nie dowiedziałam :shake: marta.k9080 napisał(a):hej...witam się,zanim się stopię,taki skwar u nas Cześć Marta :) Yuki_ napisał(a):Dzień dobry Magda ;) Cześć Karolina :) Jem sobie dziś śniadanko i dzwoni mi telefon. Odebrałam i okazało się, że chcą żebym przyszła do pracy najszybciej jak się da. Była 8 rano, więc powiedziałam, że na 10 mogę być ;) No i pojechałam na 10 do pracy, tam gdzie byłam ten jeden dzień w zeszłym tygodniu :) Po pracy odebrałam młodego od niani, potem na zakupy, potem spacer z Torą itp. itd. No i dopiero teraz usiadłam :roll: Quote
maxishine. Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Nieładnie że tak psuja ci dzień. Co chcieli? Quote
*Magda* Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Yuki_ napisał(a):Nieładnie że tak psuja ci dzień. Co chcieli? No przecież napisałam-żebym przyszła do pracy :roll: Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 magdabroy napisał(a): Jem sobie dziś śniadanko i dzwoni mi telefon. Odebrałam i okazało się, że chcą żebym przyszła do pracy najszybciej jak się da. Była 8 rano, więc powiedziałam, że na 10 mogę być ;) No i pojechałam na 10 do pracy, tam gdzie byłam ten jeden dzień w zeszłym tygodniu :) Po pracy odebrałam młodego od niani, potem na zakupy, potem spacer z Torą itp. itd. No i dopiero teraz usiadłam :roll: super że byłaś w pracy ale nie fajnie że tak działa ta firma a nie inaczej , przecież przez to masz zdezorganizowany cały dzień :shake: Quote
*Magda* Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Angi napisał(a):kurtyna :mdleje: Nie mdlej :eviltong: dOgLoV napisał(a):super że byłaś w pracy ale nie fajnie że tak działa ta firma a nie inaczej , przecież przez to masz zdezorganizowany cały dzień :shake: Jutro idę 6-15 :loveu: Quote
Recommended Posts