maxishine. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Kurczę a do mnie to nikt zajrzeć nie raczy. Specjalnie dla was dwa filmy i kilknaście zdjęć :mad: Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 magdabroy napisał(a):To kiedy możesz być? :cool3: W Twoim stanie, to nie wskazane :mad: Chociaż ja w ciąży drzewo nosiłam :oops: Ja ciągle idę żeby zdążyć na weekend :D Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 magdabroy napisał(a): W Twoim stanie, to nie wskazane :mad: Chociaż ja w ciąży drzewo nosiłam :oops: Oj tam nosiła bym po jednej :evil_lol: i dopiero teraz sie przyznajesz :mad: Quote
*Magda* Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 dOgLoV napisał(a): i dopiero teraz sie przyznajesz :mad: Minęło już grubo ponad 2 lata, więc miałam prawo o tym zapomnieć :eviltong: Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 magdabroy napisał(a):Minęło już grubo ponad 2 lata, więc miałam prawo o tym zapomnieć :eviltong: Bałaś się że w******* dostaniesz od nas :mad: ja ogólnie się nie przemęczam , jedynie co to jeżdze rowerem ale nigdzie nie cytałam ze nie można , wręcz wszedzie pisza ze wskazane nawet ;) Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Magda mam pytanko- dajesz Torze krew? Albo drożdże browarnicze? Quote
agutka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Hejka Madzia :) Właśnie też się podpinam do pytanka jak to jest z tą krwią? Ja sobie czasem zamówię słoiczek krwi a także często daje kostki płaskie (czerwony szpik) tak jest też hemoglobina :) Quote
maxishine. Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Hej :D dOgLoV napisał(a):Jak tam niedziela wam mija ? :) Ja właśnie z zalewu wróciłam :loveu: Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Magda mam pytanko- dajesz Torze krew? Albo drożdże browarnicze? agutka napisał(a):Hejka Madzia :) Właśnie też się podpinam do pytanka jak to jest z tą krwią? Ja sobie czasem zamówię słoiczek krwi a także często daje kostki płaskie (czerwony szpik) tak jest też hemoglobina :) Nie daję ani krwi, ani drożdży ;) Ta krew to jeszcze jakoś do mnie przemawia ;) Choć biorąc pod uwagę skład karm gotowych albo gotowanego+suplementacja, to w takim jedzeniu nie ma krwi :shake: A drożdże do mnie nie przemawiają. Tak jak i algi ;) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) Jak tam niedziela wam mija ? :) Hej :) Deszczowo i intensywnie :) Ty$ka napisał(a):Witamy się w ten gorący dzień. U mnie leje i co jakiś czas słońce świeci ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 To musiałaś mieć masę pracy ze w deszczową niedziele dopiero teraz zajrzałaś na dogo ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 dOgLoV napisał(a):To musiałaś mieć masę pracy ze w deszczową niedziele dopiero teraz zajrzałaś na dogo ;) Rano byliśmy jeszcze po kostkę, potem młody spać, a ja za obiad ;) A po obiedzie pojechaliśmy z Theosiem na pokaz monstertruck'ów :) Quote
Aleksa. Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 U nas dzisiaj upał straszny! 28 stopni w cieniu.. Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 To pracowicie miałaś ;) A jakie suplementy dajesz? Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Że tak się zapytam, choc może na debilkę wyjdę... po co psu podawać krew i drożdże? Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 magdabroy napisał(a):Rano byliśmy jeszcze po kostkę, potem młody spać, a ja za obiad ;) A po obiedzie pojechaliśmy z Theosiem na pokaz monstertruck'ów :) To ale Theoś miał pewnie radoche :loveu: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Niby krew to żelazo (zapobiega anemii (?), a drożdże witB ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Aleksandra95 napisał(a):U nas dzisiaj upał straszny! 28 stopni w cieniu.. U mnie teraz jest 24'C a przed chwilą była taka ulewa, że normalnie ściana deszczu ;) marta1624 napisał(a):To pracowicie miałaś ;) A jakie suplementy dajesz? Olej z łososia, skorupki z jajek, jajek kilka sztuk tygodniowo, czasem nabiał. Ty$ka napisał(a):Że tak się zapytam, choc może na debilkę wyjdę... po co psu podawać krew i drożdże? Jak wilki polują, to jedzą zdobycz razem z krwią ;) dOgLoV napisał(a):To ale Theoś miał pewnie radoche :loveu: No :loveu: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ok to chyba pies mi nie padnie z braku witamin :D To tylko jutro do biedrony trzeba rano :D Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Ok to chyba pies mi nie padnie z braku witamin :D To tylko jutro do biedrony trzeba rano :D A po co do biedry? Quote
Recommended Posts