Jump to content
Dogomania

Dwa psy w tragicznej syt Psk. Plastuś odszedł, Karinka w DS

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny ,przepraszam ale pilne-kopiuje od basia1244:

[FONT=Arial Black]A ja potrzebuję transport dla Saby onki ze schroniska z Wrocławia do Pułtuska - bardzo proszę o pomoc, Saba ma szansę opuścić schronisko wreszcie i pojechać do swojego ogródka !
Jeśli nie byłoby mnie na dogo, to proszę skontaktujcie się z mari23.
[/FONT]

Posted

Karinka już bezpieczna i w drosze, ale pod Lidlem w Pułtusku objawił się nowy bidak, chyba potracony przez samochod,lezy na betonie, nie wstaje - historia zupelnie jak Gordon spod biedronki w Łowiczu.

Niestety, osoby, kt.odjechały z Karinką nie odbieraja ode mnie telefonu :-(.

Posted

o kurde........... pracowałam jeszcze w listopadzie niedaleko lidla to doglądałam tam trochę psów i kotów.

co do transportu, dałyście na wątek transportowy???

Posted

feliksik napisał(a):
a czy ktoś mu jednak pomógł?

KASIA tam pojechała.
Psiak młodziutki, kudłaty do kolan, trochę onkowato-kaukazowaty, tylko mniejszy.
Chyba nie powypadkowy, tylko zziębniety, słaby,pokłada się, ale nie ma chyba zagrożenia życia.

Został tam pod Lidlem niestety, bo co było zrobic- transport z Karinką odjechał kilka minut przed tym zgołszeniem, zresztą nie wiem, czy by go wzięli, byli umówieni tylko na sunię.

Posted

Sunia już u nas:) Na razie jest bardzo przerażona:( Kiedy przyjechała do nas trzęsła się po sedalinie, została przykryta kocykiem i dałam jej spokój. Przed chwilą poszłam karmić psiaki i za radą Tz Mru chciałam dać jej coś z ręki do zjedzenia ale tylko na mnie patrzyła, jeść nie chciała. Do budy nie wchodzi na razie, a ma dwie do wyboru. Jest w kojcu z Sunią bardzo podobną do jej towarzysza, żeby było jej raźniej. Paweł założył jej obrożę półzaciskową z adresownikiem i podpiął smycz żeby w pierwszych dniach nie było niespodzianek. Ja jestem dobrej myśli. Jak skończą się ferie postaram się ją wziąć do domu, żeby szybciej się otworzyła. Jak zacznie jeść odrobaczę ją a potem pomyśli się o szczepieniu. Tylko nie wiadomo czy sunia nie jest w ciąży...
A i chciałam bardzo podziękować Mru i jej Tz za przywiezienie suni i profesjonalną pomoc:)

a to jest Tara, nowa koleżanka suni:) z Makowa Mazowieckiego:)

Posted

[quote name='Ania i Kajber']KASIA tam pojechała.
Psiak młodziutki, kudłaty do kolan, trochę onkowato-kaukazowaty, tylko mniejszy.
Chyba nie powypadkowy, tylko zziębniety, słaby,pokłada się, ale nie ma chyba zagrożenia życia.

Został tam pod Lidlem niestety, bo co było zrobic- transport z Karinką odjechał kilka minut przed tym zgołszeniem, zresztą nie wiem, czy by go wzięli, byli umówieni tylko na sunię.

a oto on: (zdjęcia od Ani)

straszna bida.... serce pęka!