Jump to content
Dogomania

Dwa psy w tragicznej syt Psk. Plastuś odszedł, Karinka w DS

Recommended Posts

Posted

To sunieczka, która musi mieć towarzysza-przewodnika. Coś niesamowitego, jak szybko zaufała Tarze.... I jak cudownie, że Tara tak dobrze ją przyjęła i zaopiekowala się małym strachulcem... Idę spać, miałam już chrapać pół godziny temu, a co chwilę wchodzę na jakiś wątek i coś mnie zachwyca albo porusza... Leczyć sie najwyższa pora;-)

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedziałyśmy o tym, że Tara będzie Karince tak bardzo potrzebna.
Dziękuję za takie dobre wieści.
Podnoszę, niech rano będzie nr 1

(100 ode mnie leci pocztą od wczoraj)

Posted

No,jestes,fajnie,ze sie zalogowalas na Dogomanii:)Musze jeszcze inne osobki tu przywlec:)
Niestety ja Tobie nie pomoge bo kompletnie sie nie znam na takich przelewach,ale na pewno dziewczyny cos napisza.
Karinko tak bardzo sie ciesze ,ze jestes bezpieczna,a Tara to super terapeutka:)

Guest kasia mierzejewska
Posted

Zgłosiłam Karinkę do skarbonki, nie wiem, jak długo czeka się na odpowiedź, bo to mój 1 raz:) Dokonałam też pierwszej wpłaty na akcję.
megii, jeśli znajdę tą obrożę w P-sku, przywiozę Ci ją w sobotę. Jesli nie, to pewnie kropelkę.

Guest kasia mierzejewska
Posted

megii1 napisał(a):
Karinka też dziś po raz pierwszy nie załatwiła się w kojcu, jest pogodniejsza akiedy zobaczyła na tarasie moją Gabrysię zaraz chciała się z nią bawić.

Super wieści:)

Posted

lideczka napisał(a):
przy probie wplaty moj bank mowi mi ze IBAN jest nieprawidowy. pomozcie

IBAN to nr rachunku poprzedzony PL

PL22137011090000170648387304

Guest kasia mierzejewska
Posted

megii1 napisał(a):
Jak chcesz to po prostu podrzuć mi 45 zł a ja Ci wylicytuje taką obrożę na allegro.

OK, podrzucę Ci w sobotę

Posted

mru napisał(a):
bea, doszło Twoje 100 zł :) dzięki!

To ja dziękuję za wiadomość.
I za wszystko co robicie...

...ja też widzę przy Karince cały czas Plastusia...nie wiem, czy się to zmieni kiedykolwiek