Jump to content
Dogomania

Dwa psy w tragicznej syt Psk. Plastuś odszedł, Karinka w DS

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze,ze sunieczka powoli sie przelamuje:)
Dzis juz wysle w takim razie moja deklaracje-25 zl,ktora bede regularnie wysylac.W marcu moja szwagierka jedzie do Wroclawia.Moglabym jej podac paczke,ktora wyslalaby do hoteliku,taka ze smakolykami.Poprosze na pw adres hoteliku.Na pewno psiny nie pogardza m.in.suuuuper smierdzacymi uszami:))

Posted

Jak dobrze, że przełamała się i weszła do ciepłej, suchej i bezpiecznej budy..... Doskonale, że ma w kojcu przewodniczkę, która pokazuje jej, co robić. Musiala być bardzo głodna, leżała tam na zimnie, nikt jej pewnie przez te dni nie dokarmiał, a wczoraj była za bardzo zestresowana, żeby tknąć cokolwiek. Najważniejsze, że jest już bezpieczna!

Posted

Kocurek napisał(a):
.W marcu moja szwagierka jedzie do Wroclawia.Moglabym jej podac paczke,ktora wyslalaby do hoteliku,taka ze smakolykami.Poprosze na pw adres hoteliku.Na pewno psiny nie pogardza m.in.suuuuper smierdzacymi uszami:))

Na pewno będą im smakować:) Dziękujemy:)

Posted

Awit napisał(a):
I popłakałam się przy czytaniu o Karince na stronie Vivy.

i ja też....

a prośbę o pomoc dodałam i nr konta do zdjęć na naszej-klasie, jest tam sporo komentarzy, ludzie się wzruszyli jej historią, może pomogą...

Posted

mari23 napisał(a):
i ja też....

a prośbę o pomoc dodałam i nr konta do zdjęć na naszej-klasie, jest tam sporo komentarzy, ludzie się wzruszyli jej historią, może pomogą...

nie jestem zalogowana na Facebooku, ale jeśli któraś z Was ma możliwość - poproście tam o pomoc, naprawdę odzew jest dużo większy, niż na naszej-klasie....
mieliśmy już takie "wydarzenia" na Facebooku (dla Saby i Reksa np) - z Fb naprawdę pomagają !
a jeszcze taka historia - śmierć, sunia wtulona w martwe ciało.... myślę, że wiele osób pomoże

Posted

Ja nie z naszej klasy, obecnie przelotem na dogo ale dorzucam się jednorazowo (stówką) do sterylki Karinki czy hoteliku. W poniedziałek polecę na pocztę i zrobię wpłatę do Vivy z dopiskiem Karinka.

Wspaniała akcja. Mój szacunek.

Karinka wyjdzie na ludzi, zobaczycie...znajdzie też przyjaciela bo bardzo tego potrzebuje.

Posted

Dziś odwiedziła nas Kasia i w związku z tym chciałam zabrać Karinkę na pierwsze wyjście z kojca...Wyszło średnio... Karinka panicznie boi się obroży, smyczy, ze strachu zrobiła kupę, szarpała się okropnie, zapierała. Starała się znaleźć wyjście z ogródka. Wieczorem przy wyjściu też się szarpała i iść nie chciała ale przynajmniej puszczona wolno nie uciekała tylko siedziała przerażona na środku trawnika. Oczywiście nie zamierza na takich spacerach się załatwiać , jest za bardzo przerażona. Zobaczymy co będzie po feriach w domu bo to chyba dla niej najpotrzebniejsze.