mmd Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 kasia mierzejewska napisał(a):megii1, co to jest skarbonka sterylkowa? Ja odpowiem, bom się napatoczyła:) To taka akcja zbierania funduszy na sterylki bezdomnych suczek. Są tam stali sponsorzy i to oni wg ustalonych zasad, moga wnioskować o dofinansowanie. Tu wątek, w pierwszym poście poczytaj http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej) Quote
Kocurek Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Bardzo sie ciesze,ze sunieczka powoli sie przelamuje:) Dzis juz wysle w takim razie moja deklaracje-25 zl,ktora bede regularnie wysylac.W marcu moja szwagierka jedzie do Wroclawia.Moglabym jej podac paczke,ktora wyslalaby do hoteliku,taka ze smakolykami.Poprosze na pw adres hoteliku.Na pewno psiny nie pogardza m.in.suuuuper smierdzacymi uszami:)) Quote
Ewa Marta Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jak dobrze, że przełamała się i weszła do ciepłej, suchej i bezpiecznej budy..... Doskonale, że ma w kojcu przewodniczkę, która pokazuje jej, co robić. Musiala być bardzo głodna, leżała tam na zimnie, nikt jej pewnie przez te dni nie dokarmiał, a wczoraj była za bardzo zestresowana, żeby tknąć cokolwiek. Najważniejsze, że jest już bezpieczna! Quote
bela51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Chcialam zapytac o wplaty. Czy mam rozumiec, ze Viva uzyczyła konta dla Karinki, i tam nalezy wpłacac ? Quote
megii1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Kocurek napisał(a): .W marcu moja szwagierka jedzie do Wroclawia.Moglabym jej podac paczke,ktora wyslalaby do hoteliku,taka ze smakolykami.Poprosze na pw adres hoteliku.Na pewno psiny nie pogardza m.in.suuuuper smierdzacymi uszami:)) Na pewno będą im smakować:) Dziękujemy:) Quote
Awit Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 I popłakałam się przy czytaniu o Karince na stronie Vivy. Quote
mari23 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Awit napisał(a):I popłakałam się przy czytaniu o Karince na stronie Vivy. i ja też.... a prośbę o pomoc dodałam i nr konta do zdjęć na naszej-klasie, jest tam sporo komentarzy, ludzie się wzruszyli jej historią, może pomogą... Quote
megii1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 bela51 napisał(a):Megii odetkaj skrzynke, prosze. Skrzynka czysta:) Quote
mari23 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 mari23 napisał(a):i ja też.... a prośbę o pomoc dodałam i nr konta do zdjęć na naszej-klasie, jest tam sporo komentarzy, ludzie się wzruszyli jej historią, może pomogą... nie jestem zalogowana na Facebooku, ale jeśli któraś z Was ma możliwość - poproście tam o pomoc, naprawdę odzew jest dużo większy, niż na naszej-klasie.... mieliśmy już takie "wydarzenia" na Facebooku (dla Saby i Reksa np) - z Fb naprawdę pomagają ! a jeszcze taka historia - śmierć, sunia wtulona w martwe ciało.... myślę, że wiele osób pomoże Quote
bea100 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ja nie z naszej klasy, obecnie przelotem na dogo ale dorzucam się jednorazowo (stówką) do sterylki Karinki czy hoteliku. W poniedziałek polecę na pocztę i zrobię wpłatę do Vivy z dopiskiem Karinka. Wspaniała akcja. Mój szacunek. Karinka wyjdzie na ludzi, zobaczycie...znajdzie też przyjaciela bo bardzo tego potrzebuje. Quote
megii1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Można prosić link do tego miejsca na stronie Vivy gdzie jest o Karince? Bo ja nie potrafię znaleźć:( Quote
bela51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 megii1 napisał(a):Można prosić link do tego miejsca na stronie Vivy gdzie jest o Karince? Bo ja nie potrafię znaleźć:( http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4806 Quote
mysza 1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 bela51 napisał(a):http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4806 A to strona Mru ;) Quote
mari23 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 mysza 1 napisał(a):A to strona Mru ;) dodałam też ten link... Quote
mru Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dodałam zdjęcie Plastusia, dzieki Kasiu http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4806 rozsyłam, zrobię też event na FB. Quote
bela51 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Podnosze watek biedakow z Pułtuska.:-( Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mari23 napisał(a):a oto on: (zdjęcia od Ani) straszna bida.... serce pęka! Ktoś bywa w okolicy, wiadomo co z tym psem? Quote
megii1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dziś odwiedziła nas Kasia i w związku z tym chciałam zabrać Karinkę na pierwsze wyjście z kojca...Wyszło średnio... Karinka panicznie boi się obroży, smyczy, ze strachu zrobiła kupę, szarpała się okropnie, zapierała. Starała się znaleźć wyjście z ogródka. Wieczorem przy wyjściu też się szarpała i iść nie chciała ale przynajmniej puszczona wolno nie uciekała tylko siedziała przerażona na środku trawnika. Oczywiście nie zamierza na takich spacerach się załatwiać , jest za bardzo przerażona. Zobaczymy co będzie po feriach w domu bo to chyba dla niej najpotrzebniejsze. Quote
feliksik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Boże co ją musiał spotkać, zę tak się boi Quote
Igiełka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 musiała wiele przejść złego, to prawda jeszcze trochę czasu minie teraz jest za wcześnie Quote
Recommended Posts