Jump to content
Dogomania

Dwa psy w tragicznej syt Psk. Plastuś odszedł, Karinka w DS

Recommended Posts

Posted

Kocurek napisał(a):
Karinka wola na swoj watek:)Chodzcie dobre cioteczki...

ależ jesteśmy tu cały czas! ;)
nawet, jak nic nie piszemy - zaglądamy do Karinki!
prawda, cioteczki???

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnoszę małą do góry. Wczoraj miałam problemy z wejściem na dogomanię. Udało mi się tylko 1 post napisać w wątku psiaków z Pułtuska

Guest kasia mierzejewska
Posted

Mam dobrą wiadomość. Karinka została dopisana do sterylek skarbonkowych:)

Posted

kasia mierzejewska napisał(a):
Mam dobrą wiadomość. Karinka została dopisana do sterylek skarbonkowych:)

To świetnie:) Ona chyba powinna mieć pierwszeństwo, skoro podejrzenie ciąży jest.

Posted

W ramach uzupełnienie rozliczenia:Kasia wpłaciła nam zaliczkę na hotel w kwocie 160 zł, z tego 30 zł zostało przeznaczone na odrobaczenie Karinki aniprazolem a reszta poszła na hotel. Czyli:
+130 hotel
+ 30 odrobaczenie
Płatność za hotel będzie do pierwszego czyli za luty do dopłaty jest 79 zł; Kasia przeleje mi również pieniążki na obrożę przeciwkleszczową Kiltix Bayera 45 zł i 30 zł na szelki dla Karinki. Chciałabym, żeby przy sterylizacji wetka założyła jej szelki, żeby nie męczyła się już na obroży pózaciskowej, z doświadczenia wiem, ze szelki będą wygodniejsze.
A Karinka dziś zrobiła mały postęp. Rano i wieczorem psiaki z kojców wyprowadza mój Darek; Karinki nie wyciąga bo ja to robię koło dziesiątej. wypuścił psiaki na wybieg a Karince zostawił otwarty kojec. Jak sunia zorientowała się , że go nie mam w okolicy, wyszła z kojca, załatwiła się przed nim i znowu nawiała do budy. Wiem, ze to drobne kroczki ale myślę, że od przyszłego tygodnia ruszymy pełna parą i Karinka jeszcze nie raz nas zaskoczy:)

Posted

Jeśli mogę coś poradzić to rozliczenia powinny być w pierwszym poście. Po pierwsze mod może mieć obiekcje, po drugie każdy, kto zagląda nie będzie musiał się przekopywać w celu poszukiwań stanu konta:)

Guest kasia mierzejewska
Posted

Już są na pierwszej stronie:)

Posted

lideczka napisał(a):
no wlasnie co u Karinki?
\

Karinka na razie w kojcu bo feriowicze się zasiedzieli ale dziewczynka już szczeka, bawi się z innymi psiakami, do mnie podchodzi jak jestem na zewnątrz kojca i wącha mnie przez siatkę. Dziś była wetka - koszt sterylki to około 250 zł ale może być dopiero koło 7 marca. Szelki i obroża już zamówione.