mari23 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Kocurek napisał(a):Karinka wola na swoj watek:)Chodzcie dobre cioteczki... ależ jesteśmy tu cały czas! ;) nawet, jak nic nie piszemy - zaglądamy do Karinki! prawda, cioteczki??? Quote
Mysza2 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mari23 napisał(a):ależ jesteśmy tu cały czas! ;) nawet, jak nic nie piszemy - zaglądamy do Karinki! prawda, cioteczki??? prawda:):) Quote
mmd Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Oczywiście że jesteśmy i sprawdzamy, co nowego:) Quote
megii1 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zapraszam na bazarek dla Kropeczki (przecena) i na bazarek dla Zakochanej Pary:) http://www.dogomania.pl/threads/202589-Reaktywacja-bazarku-dla-Kropki-przecena!-Ciuchy-i-ksi%C4%85%C5%BCki-do-23.02.1011!!! http://www.dogomania.pl/threads/202588-Ciuchy-buty-i-inne-dla-Borysa-i-Lili-)Dc-clockhouse-evie-wrangler.Do-23.02.2011-) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Podnoszę małą do góry. Wczoraj miałam problemy z wejściem na dogomanię. Udało mi się tylko 1 post napisać w wątku psiaków z Pułtuska Quote
Guest kasia mierzejewska Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Mam dobrą wiadomość. Karinka została dopisana do sterylek skarbonkowych:) Quote
mmd Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 kasia mierzejewska napisał(a):Mam dobrą wiadomość. Karinka została dopisana do sterylek skarbonkowych:) To świetnie:) Ona chyba powinna mieć pierwszeństwo, skoro podejrzenie ciąży jest. Quote
Kocurek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja w imieniu naszej nowej Dogomaniaczki lideczki przesylam dla Karinki 20 zl:)Dziekujemy Lideczko. Quote
lideczka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 dziekuje kocurkowi za wsparcie w pomocy dla karinki. oby byla jak najbardziej szczesliwa i zdrowa Quote
megii1 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 W ramach uzupełnienie rozliczenia:Kasia wpłaciła nam zaliczkę na hotel w kwocie 160 zł, z tego 30 zł zostało przeznaczone na odrobaczenie Karinki aniprazolem a reszta poszła na hotel. Czyli: +130 hotel + 30 odrobaczenie Płatność za hotel będzie do pierwszego czyli za luty do dopłaty jest 79 zł; Kasia przeleje mi również pieniążki na obrożę przeciwkleszczową Kiltix Bayera 45 zł i 30 zł na szelki dla Karinki. Chciałabym, żeby przy sterylizacji wetka założyła jej szelki, żeby nie męczyła się już na obroży pózaciskowej, z doświadczenia wiem, ze szelki będą wygodniejsze. A Karinka dziś zrobiła mały postęp. Rano i wieczorem psiaki z kojców wyprowadza mój Darek; Karinki nie wyciąga bo ja to robię koło dziesiątej. wypuścił psiaki na wybieg a Karince zostawił otwarty kojec. Jak sunia zorientowała się , że go nie mam w okolicy, wyszła z kojca, załatwiła się przed nim i znowu nawiała do budy. Wiem, ze to drobne kroczki ale myślę, że od przyszłego tygodnia ruszymy pełna parą i Karinka jeszcze nie raz nas zaskoczy:) Quote
mmd Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jeśli mogę coś poradzić to rozliczenia powinny być w pierwszym poście. Po pierwsze mod może mieć obiekcje, po drugie każdy, kto zagląda nie będzie musiał się przekopywać w celu poszukiwań stanu konta:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Już są na pierwszej stronie:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Podnoszę do góry sunię Quote
mmd Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Teraz, jak psina bezpieczna, wątek trochę przygaśnie. Trzeba by jakieś PW powysyłać z prośbami o deklaracje, bo tego nigdy za wiele:) Quote
megii1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 lideczka napisał(a):no wlasnie co u Karinki?\ Karinka na razie w kojcu bo feriowicze się zasiedzieli ale dziewczynka już szczeka, bawi się z innymi psiakami, do mnie podchodzi jak jestem na zewnątrz kojca i wącha mnie przez siatkę. Dziś była wetka - koszt sterylki to około 250 zł ale może być dopiero koło 7 marca. Szelki i obroża już zamówione. Quote
Recommended Posts