Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymamy kciuki i w miarę możliwości prosimy o informację o wynikach starań. Oraz o tym czy można w tej sprawie jakoś pomóc - niestety w moim przypadku na odległość.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

[quote name='ostatniaszansa']Tu nikt nie podaje tajnych wiadomosci, a dyskusja ogolna jest potrzebna. Problem istnieje i to spory, pani Szwarc najwyrazniej znowu sie wyslizga z odpowiedzialnosci, a my mamy zamknac temat i udawac, ze jest super? Bo nie rozumiem? /Agnieszka[/QUOTE]
-------------
Przykre,że tak zareagowałaś na naszą prośbe.Ok-skoro tak dyskutujcie dalej
EOT
Ela

Posted

[quote name='waldi481']-------------
Przykre,że tak zareagowałaś na naszą prośbe.Ok-skoro tak dyskutujcie dalej
EOT
Ela[/QUOTE]

przykre ? Powiedziałabym rzeczowe. Nie możemy zamykać ust, szeptem po kątach o problemie i naszych odczuciach. Agata-air, jeżeli możemy być pomocne - służymy. Ewa

Guest Elżbieta481
Posted

Chcesz podyskutować ostatniaszansa o Korabiewicach?Zapraszam na dajmudom..O-to jest lektura,szczególnie jak pojawiają się organizacje prozwierzęce broniące,wreszczące,mówiące.ARKA ma głos...
Może jakby któraś z Pań napisała do niej o tym rudym psie to może Wam odpowie?Skoro bez problemu zabrała 2 psy stamtąd?
Na wpis nasz nie reaguje.
w/z Waldka
Elżbieta

Posted

Waldi, ja tam pisze od dawna pod nickiem Agnieszka, a teraz moj znajomy sie rozwija jak widze (Karol M). Z Arka na ten temat nie ma co dyskutowac - pani Wahl z Boguszyc jej nie przeszkadzala, odsadzala nas od czci i wiary, bo sie wzielysmy za Krzetowska ze Starachowic (miala drugi raz odebrane psy). Nie wiem czemu Arka tak robi, ale tam gdzie pojawia sie problem ze zbieraczkami, to jest pierwsza do bronienia ich i jest glucha na jakiekolwiek argumenty dotyczace stanu zwierzat. /Agnieszka

Guest Elżbieta481
Posted

Dlatego Waldek wyszedł-powtarzając,,szanuje kobiety-musze pamiętać -szanuję kobiety,,-bo się strasznie wkurzył..
E/W

Posted

Przeklejam swój post z miau.
Co by nie umknęło na przyszłość, skan z księgi gości Korabiewic:

[URL="http://img40.imageshack.us/i/adrudegoarka.jpg/"][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3274/adrudegoarka.th.jpg[/IMG][/URL]

Czyli mimo nie stwierdzenia tego faktu naocznie, ARKA ma informację, że rudy tam jest.
Kto chciał go adoptować?

Guest Elżbieta481
Posted

Posiadane przez nas informacje mówią co innego i dlatego W.wyszedł by nie ,,nagadać,,
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

[quote name='sleepingbyday']ten szacunek ze względu na płeć to bywa zwodniczy ;-).[/QUOTE]
-------------
Owszem,ale kobiet się nie bije..
E/W

Posted

[quote name='agata-air']O Korabiewice nadal trwa walka. Nie możemy teraz napisać szczegółów ale codziennie wykonujemy czynności w tej sprawie.[/QUOTE]
Całym sercem jestem z Wami.

Posted

ostatniaszansa, z czystej ciekawości chciałam zapytać.
Co się stało z Krzętowską, gdzie ona teraz jest?
Nadal zbiera psy?

Kiedyś robiłam dla niej zbiórkę i przekazywałam przez Vivę. Będąc studentką robiłam też zbiórkę dla Korabiewic, ale to było kilka lat temu i wtedy dochodziły do mnie tylko pozytywne informacje o schronisku.

Posted

P. Marzena Krzętowska tuż przed akcją odebrania ( paranoja) naszych zwierząt zrejterowała, zabrała swój "dobytek" pod pachę ( niestety) 4 malutkie psy oraz koty ( skąd??? !!! jak ona je ukryła przed nami ?), zabrała Ją siostra. Jest w Skierniewicach i mamy dwie wersje jedna podawana przez Panią BW- Marzena jest ciężko ,śmiertelnie chora (?) drugą ; " wróciłam do Skierniewic bo tu źle się dzieje zwierzętom i musżę im pomóc" :-o
Urząd w Skierniewicach powiadomiony ale czy będzie reagował na ewentualne zbieractwo ? Wątpię :shake:
Jedyny pozytyw w tym wszystkim, P.Krzętowska nie ma własnego lokalu nawet socjalnego, podobno mieszka u rodziny. Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Arka nie ma informacji, tylko costam slyszala... grunt to sie opierac na plotkach /Agnieszka[/QUOTE]

Toteż po to jest skan, żeby ARKA nie zapomniała, że wie, że ten pies jest i że pomoże wyciągnąć go stamtąd. Skoro wg niej on tam jest i skoro p. Szwarc nie stwarza probelmów z wydawaniem. :diabloti:

Posted

[quote name='ostatniaszansa']P. Marzena Krzętowska tuż przed akcją odebrania ( paranoja) naszych zwierząt zrejterowała, zabrała swój "dobytek" pod pachę ( niestety) 4 malutkie psy oraz koty ( skąd??? !!! jak ona je ukryła przed nami ?), zabrała Ją siostra. Jest w Skierniewicach i mamy dwie wersje jedna podawana przez Panią BW- Marzena jest ciężko ,śmiertelnie chora (?) drugą ; " wróciłam do Skierniewic bo tu źle się dzieje zwierzętom i musżę im pomóc" :-o
Urząd w Skierniewicach powiadomiony ale czy będzie reagował na ewentualne zbieractwo ? Wątpię :shake:
Jedyny pozytyw w tym wszystkim, P.Krzętowska nie ma własnego lokalu nawet socjalnego, podobno mieszka u rodziny. Ewa[/QUOTE]
Wolontariuszki też wiedzą o zagrożeniu.

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Arka zostala czolowa obronczynia pani Szwarc na ksiedze Korabiewic - co tam zwierzeta, wazne ze kolejnej zbieraczce dzieje sie krzywda! Jestem pod wrazeniem - serio... :( /Agnieszka[/QUOTE]

nie rozumiem tego. Ale akurat Ciebie po B. W. i "psach, które tylko trzeba wykąpać, bo są brudne" nie powinno chyba już nic dziwić:(. tragikomedia :smhair2: