malagos Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A ja nie przypuszczałam, ze "testerami" będzie Tola i Jarek - tylko Jarka poznałam będąc w Zamosciu i do tej pory załuję, ze nie spotkałam sie z Martą. Cóż, do Zamoscia sie juz nie wybieram, ale ze można przegadac z psiarzami do rana-w to wierzę. Quote
onga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Clio']onga wiedziałam ,wiedziałam ze to Ty będziesz testowanym domkiem:P (z jakiej hodowli masz walczakowe dziecko?) Babska intuicja nie zawiodła;) Mój wilczak to Cwany Wilk z Łodzi. Wspaniała domowa hodowla, cudowny Pan Tadeusz i Urszula, którzy zawsze służą pomocą, poradą i ciepłym słowem. Bardzo dbają o swoje psy, szczeniaki, sprawdzają nabywców i ciągle trzymają rękę na pulsie. Są tak fajni, że jeździliśmy na wystawy do Łodzi po to by się z nimi zobaczyć(bez wystawiania Wodza), a mamy kawał drogi. Cały czas jesteśmy w kontakcie. Pssssttt mają chyba jeszcze jedno szczenie z bardzo pięknego skojarzenia-matka mojego kundla plus Amber-gość ma chyba wszystkie możliwe tytuły:D Quote
onga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Czy to normalne, że mnie tak nosi? Jeju jak mi się czas dłuży.... Quote
onga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Co tam u laluni? Stałam się etatową kurą-znoszę jajko... Quote
Kapsel Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nie mam czasu żeby zadzwonić, ale wiem, że jest bardzo pozytywnie nastawiona do pary bokserów. Jest bardzo radosna, bawi się na ogrodzie z parką rezydentów patykami i zabawkami, a przede wszystkim ganiają się z prędkością światła :smile::smile::smile: Quote
onga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 <lol> w końcu ktoś będzie w stanie zwiać wilkowi:D Quote
Kapsel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jutro o 11.00 sterylka Abrusi. Będzie miała robioną u bardzo dobrego lekarza. Robione przez niego sterylki są tak fachowo zrobione, ze na następny dzień już wszystko z suniami w porządku! Trzymajcie cioteczki kciuki, żeby wszystko się udało!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
onga Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No to juz widze jak bedzie wygladac jutro moja praca.... Quote
Tola Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kapsel napisał(a):Jutro o 11.00 sterylka Abrusi. Będzie miała robioną u bardzo dobrego lekarza. Robione przez niego sterylki są tak fachowo zrobione, ze na następny dzień już wszystko z suniami w porządku! Trzymajcie cioteczki kciuki, żeby wszystko się udało!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Trzymamy, trzymamy:thumbs: :multi:A Nela z mojego podpisu pojechała dzisiaj do nowego domu:lol: Zostało mi jeszcze 4 :cool3: Quote
Clio Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 To kciuki będę trzymać za ciachana dziewczynkę. Oby domek Neli był ostatnim ,ukochanym ,a pozostała 4 tez szybko niech znajdzie ten jedyny domeczek :lol: Quote
Kapsel Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 To juz niedługo, za pięć minut !!! Bardzo się denerwuję :nerwy::happy1::happy1::happy1: Musi się udać!!! Tola gratulacje za adopcję :cool2: Quote
malagos Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Już pewnie po operacji.......... nie cierpię tych psich oczu po sterylce, tego niemego wyrzutu - ale jestem twarda i zawsze sterylizuje wszystkie sunie tymczasowe u mnie - w ub. roku to było aż 7 sterylek! onga, będzie dobrze! Quote
Kapsel Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nic złego się nie dzieje, bo wet by dzwonił. Nie było od niego telefonu, więc na pewno wszystko w porządku!!! Quote
onga Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Co nie zmienia faktu, że dzis mój dzień ma jakies 12763godzin... Quote
Clio Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 O matko i ...? Bo mnie już kciuki bolą :) Quote
andzia69 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dla odmiany u nas znaleziono boksia w kartonowym pudle na przystanku:( waży ok 20 kg i też pilnie szukamy mu czegokolwiek:(:( bardzo prosimy o pomoc i dla niego:( my już nie mamy gdzie wciskać psiaków... Quote
Clio Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :-(O matko następny biedny faflunek, podeślij link do wątku jeśli ma proszę:-( Quote
Kapsel Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ongo, czy masz już jakieś wieści??? Wiem, że masz kontakt z cioteczką opiekującą się Abrusią:razz: Andzia69, masz zdjęcia boksia? Quote
onga Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dzwoniłam o 12.30...Była w trakcie i miała być odebrana wieczorem. Umówiłyśmy sie na telefon o 20.....Ja przysięgam, że już dawno nie miałam tak długiego dnia... Quote
Clio Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No to pogapię się w monitor do 20 :P A że padam na twarz ,bo mój dzień tez jakoś się wydaje za długi dziś ,to sobie odpocznę. Quote
andzia69 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Clio']:-(O matko następny biedny faflunek, podeślij link do wątku jeśli ma proszę:-( on nie ma wątku i pewnie mieć go nie będzie, bo niestety jestem dosć ograniczona czasowo:( ...jest młodziutki z tego co wiem - ok. 1,5 - 2 lat...mega zachudzony, koloru rudego...tyle wiem:( Quote
Recommended Posts