Jump to content
Dogomania

Utyta boksia - Lisie Jamy!!! Zostaję tu na zawsze! - Dziękujemy wszystkim!!!

Recommended Posts

Posted

A ja nie przypuszczałam, ze "testerami" będzie Tola i Jarek - tylko Jarka poznałam będąc w Zamosciu i do tej pory załuję, ze nie spotkałam sie z Martą. Cóż, do Zamoscia sie juz nie wybieram, ale ze można przegadac z psiarzami do rana-w to wierzę.

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Clio']onga wiedziałam ,wiedziałam ze to Ty będziesz testowanym domkiem:P
(z jakiej hodowli masz walczakowe dziecko?)

Babska intuicja nie zawiodła;)
Mój wilczak to Cwany Wilk z Łodzi. Wspaniała domowa hodowla, cudowny Pan Tadeusz i Urszula, którzy zawsze służą pomocą, poradą i ciepłym słowem. Bardzo dbają o swoje psy, szczeniaki, sprawdzają nabywców i ciągle trzymają rękę na pulsie. Są tak fajni, że jeździliśmy na wystawy do Łodzi po to by się z nimi zobaczyć(bez wystawiania Wodza), a mamy kawał drogi. Cały czas jesteśmy w kontakcie.
Pssssttt mają chyba jeszcze jedno szczenie z bardzo pięknego skojarzenia-matka mojego kundla plus Amber-gość ma chyba wszystkie możliwe tytuły:D

Posted

Nie mam czasu żeby zadzwonić, ale wiem, że jest bardzo pozytywnie nastawiona do pary bokserów. Jest bardzo radosna, bawi się na ogrodzie z parką rezydentów patykami i zabawkami, a przede wszystkim ganiają się z prędkością światła :smile::smile::smile:

Posted

Jutro o 11.00 sterylka Abrusi. Będzie miała robioną u bardzo dobrego lekarza. Robione przez niego sterylki są tak fachowo zrobione, ze na następny dzień już wszystko z suniami w porządku! Trzymajcie cioteczki kciuki, żeby wszystko się udało!!! :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Kapsel napisał(a):
Jutro o 11.00 sterylka Abrusi. Będzie miała robioną u bardzo dobrego lekarza. Robione przez niego sterylki są tak fachowo zrobione, ze na następny dzień już wszystko z suniami w porządku! Trzymajcie cioteczki kciuki, żeby wszystko się udało!!! :thumbs::thumbs::thumbs:

Trzymamy, trzymamy:thumbs:
:multi:A Nela z mojego podpisu pojechała dzisiaj do nowego domu:lol:
Zostało mi jeszcze 4 :cool3:

Posted

To kciuki będę trzymać za ciachana dziewczynkę.
Oby domek Neli był ostatnim ,ukochanym ,a pozostała 4 tez szybko niech znajdzie ten jedyny domeczek :lol:

Posted

Już pewnie po operacji..........
nie cierpię tych psich oczu po sterylce, tego niemego wyrzutu - ale jestem twarda i zawsze sterylizuje wszystkie sunie tymczasowe u mnie - w ub. roku to było aż 7 sterylek!
onga, będzie dobrze!

Posted

dla odmiany u nas znaleziono boksia w kartonowym pudle na przystanku:( waży ok 20 kg i też pilnie szukamy mu czegokolwiek:(:( bardzo prosimy o pomoc i dla niego:( my już nie mamy gdzie wciskać psiaków...

Posted

Dzwoniłam o 12.30...Była w trakcie i miała być odebrana wieczorem. Umówiłyśmy sie na telefon o 20.....Ja przysięgam, że już dawno nie miałam tak długiego dnia...

Posted

[quote name='Clio']:-(O matko następny biedny faflunek, podeślij link do wątku jeśli ma proszę:-(

on nie ma wątku i pewnie mieć go nie będzie, bo niestety jestem dosć ograniczona czasowo:( ...jest młodziutki z tego co wiem - ok. 1,5 - 2 lat...mega zachudzony, koloru rudego...tyle wiem:(