Jump to content
Dogomania

Utyta boksia - Lisie Jamy!!! Zostaję tu na zawsze! - Dziękujemy wszystkim!!!

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Clio']Będę trzymała kciuki ,żeby to byl ten właściwy kochajacy ,mądry domek:multi:[/QUOTE]
Ja trzymam te kciuki szczególnie...

Posted

[quote name='onga']Bardzo ucieszyło mnie, że tak spodobało się jej spotkanie z innym psiakiem. A co do insektów to ja widzę, że u jej "właściciela" to więcej stworzeń było w desperacji...Kleszcz...Na kleszcza w zimie bym nie wpadła... Przecież one śpią zimą!!!
Eh martwi mnie tylko to, że taki głupek weźmie następnego i następnego i następnego zwierzaka...Kurcze ludzie to bestie i tyle:([/QUOTE]

mamy na piśmie jego oświadczenie że nie będzie miał kolejnego psa, ten psiak który tam został będzie doglądany - sprawdzane będą warunki

Posted

[quote name='Viris']mamy na piśmie jego oświadczenie że nie będzie miał kolejnego psa, ten psiak który tam został będzie doglądany - sprawdzane będą warunki[/QUOTE]
No i całe szczęście!!!! Może ten drugi będzie miał lepiej, oby się na nim nie mścił...

Posted

[quote name='Clio']onga czy Twoje szczególne trzymanie kciuków oznacza ze będą na Tobie testy przeprowadzać :cool3:?[/QUOTE]
A mogę nie zaprzeczać i nie potwierdzać?
Jak zobaczyłam na zdjęciach ten chudziutki zadek to zakochałam się w suni bez twarzy;) Życzę jej jak najlepiej. A mądrzy ludzie zadecydują, gdzie jej najlepiej będzie.

Posted

Dziewczynka w czwartek ma sterylkę, trzymajcie kciuki za malutką, aby dobrze wszystko przebiegło :kciuki: DT uczy jej także zachowania czystości, bo zdarza się jej jednak załatwić swoje potrzeby na podłodze, ale że mądra z niej dziewczynka, to szybko załapie o co chodzi :smile::smile::smile:

Posted

Trzymamy kciuki za zabieg, za naukę czystości. I jeszcze raz ogromnie dziękuję za przejęcie suni, my nie moglibyśmy tak szybko i sprawnie jej pomóc :(

Posted

Clio napisał(a):
Będę trzymała kciuki ,żeby to byl ten właściwy kochajacy ,mądry domek:multi:

To ja byłam z TZ na wizycie w przyszłym domku suni; domek kochający zwierzęta - młodzi ludzie - otwarci, z własnymi, ciekawymi pasjami.
Sunia miałaby za towarzysza wilczaka, dwa przygarniete - obecnie wypasione koty i liskowatego, dochodzącego pieska sąsiadów.:eviltong:
Teren wokół domu jest ogrodzony; miejsca do zabaw sporo, własny psi pokój w domu oraz posłanko w salonie. :cool3:
Zaraz wrzucę zdjęcia.
Szczegółowe informacje TZ przekazał Kapsel.

Posted

onga napisał(a):
Się kurcze aż zaczerwieniłam...

Nie ma co sie czerwienic, to czyste fakty:eviltong:
Oby takie same wrażenie odniosła Abra:cool3:

Posted

Panicz z okienka

[quote name='onga']Przemili Państwo. Szkoda, że tacy zdyscyplinowani, bo czuje, że przy herbatce moglibyśmy przegadać do rana:)

Co sie odwlecze, to nie uciecze:cool3:

Posted

Bardzo dziękujemy za wizytę Jarkowi :buzi: i Toli:buzi::loveu::loveu::loveu:

Onga, domeczku przyszły Abrusi, czekamy na Twój przyjazd. Jak wszystko przebiegnie pomyślnie ze sterylizacją, boksia może ŚMIAŁO śmigać do naprawdę dobrego i cudownego domku:))) :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

Ciotka Kapselkowa po całym dogo lata i chwali nowy domek ;) Witamy nowy domek :)
Dziewczyny co do kleszczy to u nas cały rok trzeba zabezpieczać. Przy ostatniej odwilży dwa tygodnie temu od razu się pojawiły. I są efekty, już minimum dwa psy mają na osiedlu babeszję.

Posted

A dzień dobry:)
Powiedzcie czym zabezpieczacie przed kleszczami? Jaki preparat jest najlepszy?
Po wczorajszym spacerze leśnym miałam co przeszukiwać-całe szczęście-kleszczy zero, ale faktycznie nie pomyślałam, że wiosna idzie <jupi>