Kapsel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 W najbliższym czasie potencjalny domeczek dla Abrusi będzie przetestowany i ........:razz::razz::razz: same się domyślcie :-):-):-) Quote
Clio Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Będę trzymała kciuki ,żeby to byl ten właściwy kochajacy ,mądry domek:multi: Quote
onga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Clio']Będę trzymała kciuki ,żeby to byl ten właściwy kochajacy ,mądry domek:multi:[/QUOTE] Ja trzymam te kciuki szczególnie... Quote
Viris Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='onga']Bardzo ucieszyło mnie, że tak spodobało się jej spotkanie z innym psiakiem. A co do insektów to ja widzę, że u jej "właściciela" to więcej stworzeń było w desperacji...Kleszcz...Na kleszcza w zimie bym nie wpadła... Przecież one śpią zimą!!! Eh martwi mnie tylko to, że taki głupek weźmie następnego i następnego i następnego zwierzaka...Kurcze ludzie to bestie i tyle:([/QUOTE] mamy na piśmie jego oświadczenie że nie będzie miał kolejnego psa, ten psiak który tam został będzie doglądany - sprawdzane będą warunki Quote
Clio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 onga czy Twoje szczególne trzymanie kciuków oznacza ze będą na Tobie testy przeprowadzać :cool3:? Quote
onga Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Viris']mamy na piśmie jego oświadczenie że nie będzie miał kolejnego psa, ten psiak który tam został będzie doglądany - sprawdzane będą warunki[/QUOTE] No i całe szczęście!!!! Może ten drugi będzie miał lepiej, oby się na nim nie mścił... Quote
onga Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Clio']onga czy Twoje szczególne trzymanie kciuków oznacza ze będą na Tobie testy przeprowadzać :cool3:?[/QUOTE] A mogę nie zaprzeczać i nie potwierdzać? Jak zobaczyłam na zdjęciach ten chudziutki zadek to zakochałam się w suni bez twarzy;) Życzę jej jak najlepiej. A mądrzy ludzie zadecydują, gdzie jej najlepiej będzie. Quote
Clio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='onga']A mogę nie zaprzeczać i nie potwierdzać?[/QUOTE] Możesz, możesz :) Quote
Kapsel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dziewczynka w czwartek ma sterylkę, trzymajcie kciuki za malutką, aby dobrze wszystko przebiegło :kciuki: DT uczy jej także zachowania czystości, bo zdarza się jej jednak załatwić swoje potrzeby na podłodze, ale że mądra z niej dziewczynka, to szybko załapie o co chodzi :smile::smile::smile: Quote
onga Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Więc jednak sterylka w DT.. Trzymam kciuki mocno. Quote
Viris Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Trzymamy kciuki za zabieg, za naukę czystości. I jeszcze raz ogromnie dziękuję za przejęcie suni, my nie moglibyśmy tak szybko i sprawnie jej pomóc :( Quote
onga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Przemili Państwo. Szkoda, że tacy zdyscyplinowani, bo czuje, że przy herbatce moglibyśmy przegadać do rana:) Quote
Tola Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Clio napisał(a):Będę trzymała kciuki ,żeby to byl ten właściwy kochajacy ,mądry domek:multi: To ja byłam z TZ na wizycie w przyszłym domku suni; domek kochający zwierzęta - młodzi ludzie - otwarci, z własnymi, ciekawymi pasjami. Sunia miałaby za towarzysza wilczaka, dwa przygarniete - obecnie wypasione koty i liskowatego, dochodzącego pieska sąsiadów.:eviltong: Teren wokół domu jest ogrodzony; miejsca do zabaw sporo, własny psi pokój w domu oraz posłanko w salonie. :cool3: Zaraz wrzucę zdjęcia. Szczegółowe informacje TZ przekazał Kapsel. Quote
Tola Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 onga napisał(a):Się kurcze aż zaczerwieniłam... Nie ma co sie czerwienic, to czyste fakty:eviltong: Oby takie same wrażenie odniosła Abra:cool3: Quote
onga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Bardzo dziękuje za ciepłe słowa. My zrobimy wszystko co w naszej mocy, żeby była z nami szczęśliwa. Quote
Tola Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Panicz z okienka [quote name='onga']Przemili Państwo. Szkoda, że tacy zdyscyplinowani, bo czuje, że przy herbatce moglibyśmy przegadać do rana:) Co sie odwlecze, to nie uciecze:cool3: Quote
Kapsel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Bardzo dziękujemy za wizytę Jarkowi :buzi: i Toli:buzi::loveu::loveu::loveu: Onga, domeczku przyszły Abrusi, czekamy na Twój przyjazd. Jak wszystko przebiegnie pomyślnie ze sterylizacją, boksia może ŚMIAŁO śmigać do naprawdę dobrego i cudownego domku:))) :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
onga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Trzymamy kciuki za bezproblemowość zabiegu. I kurcze z wielką niecierpliwością czekamy:) Dziękuję wszystkim. Quote
Agnezia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ciotka Kapselkowa po całym dogo lata i chwali nowy domek ;) Witamy nowy domek :) Dziewczyny co do kleszczy to u nas cały rok trzeba zabezpieczać. Przy ostatniej odwilży dwa tygodnie temu od razu się pojawiły. I są efekty, już minimum dwa psy mają na osiedlu babeszję. Quote
jostel5 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Też przyszłam,bo Kapselek rekomendacje domkowi takie daje,że ....hmmmm...pokłony do ziemi.:) Musiałam zaspokoić ciekawość!:) Witaj, psiolubny domku!:) Quote
onga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A dzień dobry:) Powiedzcie czym zabezpieczacie przed kleszczami? Jaki preparat jest najlepszy? Po wczorajszym spacerze leśnym miałam co przeszukiwać-całe szczęście-kleszczy zero, ale faktycznie nie pomyślałam, że wiosna idzie <jupi> Quote
Agnezia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja zabezpieczam obrożą kiltix starcza do 7 miesięcy. I jak na razie nas nie zawiodła. Quote
Clio Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 onga wiedziałam ,wiedziałam ze to Ty będziesz testowanym domkiem:P (z jakiej hodowli masz walczakowe dziecko?) Quote
Recommended Posts