Jump to content
Dogomania

Utyta boksia - Lisie Jamy!!! Zostaję tu na zawsze! - Dziękujemy wszystkim!!!

Recommended Posts

Posted

Sunia ma cudowny, kochający domek - jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy do tego się przyczynili :)

Imię: ABRA
rasa:
mix boksera
Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski
sterylizacja:
nie
szczepienia: wątpie
Kontakt w sprawie adopcji
: 608339230
Opis - od 2 lutego 2011 sunia pod opieką Fundacji SOS Bokserom - dziękujemy!!!

ROZLICZENIE

Wydatki:

100 zł transport (założone przez Viris)
6 zł obroża (założone przez Viris)

Wpłaty:

10 zł na transport od Clio
30 zł na transport od giselle4
19 zł z bazarku Anny Antoniny (kwota z bazarku podzielona na Lunę i transport Boksi)
52,50 zł z bazarku Anny Antoniny (nadpłata w kwocie 5,50 zł przekazana na odrobaczenie Tułacza Fafika)
http://www.dogomania.pl/threads/201988[SIZE=1]

SALDO - 0 zł ;)))))))))))

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Sunia była zgłoszona w listopadzie, od tamtej pory zmieniło się tylko to że została zdjęta z łańcucha :(

jak mozesz zabieraj
ona jest zbyt chuda i jezeli nikt nie pomoze
zabiore ja do mojego schronu i bede szukac domku...
nie dam tymczasu bo mam terrorystke

Posted

My możemy ją zabrać, ale nie mamy nawet możliwości przetrzymania jej przez dobę. Musimy mieć miejsce gdzieś zagwarantowane żeby ją wyciągać :( teraz to możemy tylko dokarmić - ale juz sąsiedzi sie na nas gapią i chcą żeby ich psy też karmić :(

Posted

Viris napisał(a):
My możemy ją zabrać, ale nie mamy nawet możliwości przetrzymania jej przez dobę. Musimy mieć miejsce gdzieś zagwarantowane żeby ją wyciągać :( teraz to możemy tylko dokarmić - ale juz sąsiedzi sie na nas gapią i chcą żeby ich psy też karmić :(

dzisiaj telefonowala kobieta ze chce moja Dode [juz w domku]
a ONA IDENTYCZNA JAK DODA... jak ma na imie?
jutro poprosze o podanie maila to jej przesle fotki dziewczyny i moze sie zgodzi dac jej domek?
napisze do Ciebie na pv i bedziemy szybko dzialac...

Posted

Podaję swój numer bo nie wiem czy będę na necie jutro/pojutrze - 608339230

Nie wiem jak ma na imię, sunia nie jest sterylizowana, więc dobrze by było gdyby domek się zobowiązał do tego.

Jutro postaram się zrobić zdjęcie buźki tej suni może.

Posted

Dobrze, żeby trafiła do Gisselki, jesli nie ma gdzie jej umieścić, a domek znajdziemy. Wyciągajcie ja i transportujcie.

Gisselko, czy ta PAni to jest z Łodzi? PAni dzowniła do Ciebie ze stron z SOS bo tam jest podany bezpośrednio na Ciebie numer z profilu Dody.

Posted

Cholera, odleglosc dzielaca boksie od Azyla to 450km, szkoda ją narazac na taka długa droge - moze zacznijmy szukac domu i od razu wysylajmy docelowo do domku. Jest piekna i dlugo nie bedzie czekala a przez ten krotki czas Viris bedzie ją pilnowac.
Nie umiem tworzyc wydarzen na Facebooku, a tam jest duzy odzew.
Kilka dni temu sunia w typie labka znalazla dt dzieki FB

Posted

Kapsel napisał(a):
Dobrze, żeby trafiła do Gisselki, jesli nie ma gdzie jej umieścić, a domek znajdziemy. Wyciągajcie ja i transportujcie.

Gisselko, czy ta PAni to jest z Łodzi? PAni dzowniła do Ciebie ze stron z SOS bo tam jest podany bezpośrednio na Ciebie numer z profilu Dody.

tak,to ta sama co i do Ciebie telefonowala:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cholera, odleglosc dzielaca boksie od Azyla to 450km, szkoda ją narazac na taka długa droge - moze zacznijmy szukac domu i od razu wysylajmy docelowo do domku. Jest piekna i dlugo nie bedzie czekala a przez ten krotki czas Viris bedzie ją pilnowac.
Nie umiem tworzyc wydarzen na Facebooku, a tam jest duzy odzew.
Kilka dni temu sunia w typie labka znalazla dt dzieki FB

jak zatelefonuje jutro to pogam z pania....
tylko ze malutka jest bez sterylki:)

Posted

[quote name='Kapsel']Czy jest możliwość, aby uzyskać jakieś zdjęcia suni, aby była mordka widoczna?[/QUOTE]
moze andzia69 by pomogła
dziewczyny przeciez nie mozna jej tak zostawic.....
kto pomoze
kto z tamtych terenow
mrozy i głod nooo nie idzie spac:*(

Posted

Wstawiam zdjęcia które właśnie dostałam od Joli. Nie mamy funduszy na transport więc najpierw trzeba będzie zrobić jakiś bazarek a dopiero kołować transport. Warszawa to nie tak daleko powinno się udać może w tym tygodniu nawet.

Dajcie znać czy te zdjęcia wystarczą czy mam tam jechać i robić kolejne.

[img]http://lh4.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TUWsSbchoII/AAAAAAAACEU/LTnOu7nzFLI/boks1.jpg[/img]

[img]http://lh3.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TUWsSt8j25I/AAAAAAAACEY/vIN_lekerqw/boks2.jpg[/img]

[img]http://lh6.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TUWsSmp-K0I/AAAAAAAACEc/u_lmfskTrZY/boks3.jpg[/img]

Posted

Viris, dziękujemy wystarczą te zdjęcia.
Prezes Fundacji SOS Bokserom podjęła decyzję, że ją zabieramy. Szykujcie transport na cito. O kosztach transportu na pw.