Viris Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Sunia ma cudowny, kochający domek - jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy do tego się przyczynili :) Imię: ABRA Wiek: ok 2 lata płeć: suka rasa: mix boksera Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski sterylizacja: nie szczepienia: wątpie Kontakt w sprawie adopcji: 608339230 Opis - od 2 lutego 2011 sunia pod opieką Fundacji SOS Bokserom - dziękujemy!!! ROZLICZENIE Wydatki: 100 zł transport (założone przez Viris) 6 zł obroża (założone przez Viris) Wpłaty: 10 zł na transport od Clio 30 zł na transport od giselle4 19 zł z bazarku Anny Antoniny (kwota z bazarku podzielona na Lunę i transport Boksi) 52,50 zł z bazarku Anny Antoniny (nadpłata w kwocie 5,50 zł przekazana na odrobaczenie Tułacza Fafika) http://www.dogomania.pl/threads/201988[SIZE=1] SALDO - 0 zł ;))))))))))) Quote
monikab Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 napiszcie moze do AgaiTheta,ageralion lub kapsel,z tego co wiem pomagają boksiowym biedom,moze coś zaradzą.Biedna maleńka,straszna chudzina Quote
Viris Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Sunia była zgłoszona w listopadzie, od tamtej pory zmieniło się tylko to że została zdjęta z łańcucha :( Quote
giselle4 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Viris napisał(a):Sunia była zgłoszona w listopadzie, od tamtej pory zmieniło się tylko to że została zdjęta z łańcucha :( jak mozesz zabieraj ona jest zbyt chuda i jezeli nikt nie pomoze zabiore ja do mojego schronu i bede szukac domku... nie dam tymczasu bo mam terrorystke Quote
Viris Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 My możemy ją zabrać, ale nie mamy nawet możliwości przetrzymania jej przez dobę. Musimy mieć miejsce gdzieś zagwarantowane żeby ją wyciągać :( teraz to możemy tylko dokarmić - ale juz sąsiedzi sie na nas gapią i chcą żeby ich psy też karmić :( Quote
giselle4 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Viris napisał(a):My możemy ją zabrać, ale nie mamy nawet możliwości przetrzymania jej przez dobę. Musimy mieć miejsce gdzieś zagwarantowane żeby ją wyciągać :( teraz to możemy tylko dokarmić - ale juz sąsiedzi sie na nas gapią i chcą żeby ich psy też karmić :( dzisiaj telefonowala kobieta ze chce moja Dode [juz w domku] a ONA IDENTYCZNA JAK DODA... jak ma na imie? jutro poprosze o podanie maila to jej przesle fotki dziewczyny i moze sie zgodzi dac jej domek? napisze do Ciebie na pv i bedziemy szybko dzialac... Quote
Viris Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Podaję swój numer bo nie wiem czy będę na necie jutro/pojutrze - 608339230 Nie wiem jak ma na imię, sunia nie jest sterylizowana, więc dobrze by było gdyby domek się zobowiązał do tego. Jutro postaram się zrobić zdjęcie buźki tej suni może. Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ...nie ma zadnych ciotek bokserowych....:( co jest grane? Quote
Kapsel Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dobrze, żeby trafiła do Gisselki, jesli nie ma gdzie jej umieścić, a domek znajdziemy. Wyciągajcie ja i transportujcie. Gisselko, czy ta PAni to jest z Łodzi? PAni dzowniła do Ciebie ze stron z SOS bo tam jest podany bezpośrednio na Ciebie numer z profilu Dody. Quote
fiorsteinbock Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Cholera, odleglosc dzielaca boksie od Azyla to 450km, szkoda ją narazac na taka długa droge - moze zacznijmy szukac domu i od razu wysylajmy docelowo do domku. Jest piekna i dlugo nie bedzie czekala a przez ten krotki czas Viris bedzie ją pilnowac. Nie umiem tworzyc wydarzen na Facebooku, a tam jest duzy odzew. Kilka dni temu sunia w typie labka znalazla dt dzieki FB Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Kapsel napisał(a):Dobrze, żeby trafiła do Gisselki, jesli nie ma gdzie jej umieścić, a domek znajdziemy. Wyciągajcie ja i transportujcie. Gisselko, czy ta PAni to jest z Łodzi? PAni dzowniła do Ciebie ze stron z SOS bo tam jest podany bezpośrednio na Ciebie numer z profilu Dody. tak,to ta sama co i do Ciebie telefonowala:) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cholera, odleglosc dzielaca boksie od Azyla to 450km, szkoda ją narazac na taka długa droge - moze zacznijmy szukac domu i od razu wysylajmy docelowo do domku. Jest piekna i dlugo nie bedzie czekala a przez ten krotki czas Viris bedzie ją pilnowac. Nie umiem tworzyc wydarzen na Facebooku, a tam jest duzy odzew. Kilka dni temu sunia w typie labka znalazla dt dzieki FB jak zatelefonuje jutro to pogam z pania.... tylko ze malutka jest bez sterylki:) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Viris ,dalam Twoj numer telefonu kobiecie..... Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 podesle jeszcz ja po ludziach ktorzy chcieli Dode:) Quote
Kapsel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Czy jest możliwość, aby uzyskać jakieś zdjęcia suni, aby była mordka widoczna? Quote
Viris Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Hej już jestem. Jutro pojadę zrobić zdjęcia mordki. Quote
giselle4 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Kapsel']Czy jest możliwość, aby uzyskać jakieś zdjęcia suni, aby była mordka widoczna?[/QUOTE] moze andzia69 by pomogła dziewczyny przeciez nie mozna jej tak zostawic..... kto pomoze kto z tamtych terenow mrozy i głod nooo nie idzie spac:*( Quote
Kapsel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Kiedy można liczyc ewentualnie na przetransportowanie jej do Warszawy? Zdjęcia koniecznie na cito!!!!:-(:-(:-( Quote
Viris Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Wstawiam zdjęcia które właśnie dostałam od Joli. Nie mamy funduszy na transport więc najpierw trzeba będzie zrobić jakiś bazarek a dopiero kołować transport. Warszawa to nie tak daleko powinno się udać może w tym tygodniu nawet. Dajcie znać czy te zdjęcia wystarczą czy mam tam jechać i robić kolejne. [img]http://lh4.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TUWsSbchoII/AAAAAAAACEU/LTnOu7nzFLI/boks1.jpg[/img] [img]http://lh3.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TUWsSt8j25I/AAAAAAAACEY/vIN_lekerqw/boks2.jpg[/img] [img]http://lh6.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TUWsSmp-K0I/AAAAAAAACEc/u_lmfskTrZY/boks3.jpg[/img] Quote
Kapsel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Viris, dziękujemy wystarczą te zdjęcia. Prezes Fundacji SOS Bokserom podjęła decyzję, że ją zabieramy. Szykujcie transport na cito. O kosztach transportu na pw. Quote
Recommended Posts