Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 jaanna019 napisał(a):Cioteczka Anna J. nie ma nic przeciwko ;) sama wiesz co pilniejsze. Dziękuje za wyrozumiałość:):) KropkaKropka załatwiła swojego kolegę z autem:) i zawiozłam maluszki do cioteczki:)Jak dobrze mieć taką dużą i obrotną córkę;) Quote
jaanna019 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cioteczka Anna J. nie ma nic przeciwko ;) sama wiesz co pilniejsze. Quote
olivetshka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Rany, masakra jakaś :( Poczytam później i może będę mogła choć poogłaszać jak zajdzie potrzeba... Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 olivetshka napisał(a):Rany, masakra jakaś :( Poczytam później i może będę mogła choć poogłaszać jak zajdzie potrzeba... Jest potrzeba, ogromna. Dziękuję Quote
KropkaKropka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Aparat miałam schowany w torebce, dlatego taka dziwna perspektywa. To jest wejście nasze tak i akcja łapania szczeniaków: [video=youtube;b-LcpK_xbM4]http://www.youtube.com/watch?v=b-LcpK_xbM4[/video] A to już sama rozmowa ze starą:angryy: [video=youtube;7cZMvWvZbm8]http://www.youtube.com/watch?v=7cZMvWvZbm8[/video] Quote
basia0607 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kur.... Edi , baba ma tam majątek, a altany a magazyny ! Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 basia0607 napisał(a):Kur.... Edi , baba ma tam majątek, a altany a magazyny ! Prawda, dobytek!? To w realu wygląda znacznie mniej ciekawie.. i bardzo czuć te 35 lat nie mycia się i nie prania... Quote
KropkaKropka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 KropkaKropka napisał(a):Zdjęcia z lata ,które otrzymałyśmy od pani doktor to są właśnie te jej altany i magazyny Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Nikaragua napisał(a):Wszystkim trzem zrobiłam Allegro (dwa osobne). Może nie jest najpiękniejsze, bo nie mam wprawy, ale jest :) Bezę ogłosiłam po imieniu, dwie pozostałe bezimiennie. Chyba że już zostały nazwane, to poprawię. dziękuję za allegro:):) Nie imion nie mają. Może jakieś propozycje?;) Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Właśnie odwiedziła mnie cioteczka terierfanka:) i przyniosła korpusiki po mielone:):)Bardzo dziękuję i miło było poznać:) Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Mam nadzieję, ze pojawia się cioteczka xmartix bo wiem, ze rozmawiała z Energetyką i chyba sprawa idzie w dobrym kierunku. Quote
terierfanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Edi100 napisał(a):Właśnie odwiedziła mnie cioteczka terierfanka:) i przyniosła korpusiki po mielone:):)Bardzo dziękuję i miło było poznać:) mi też było miło :lol: i polecam się na przyszłość kurcze ide oglądać Fakty - jakieś psy biedne znowu :shake: Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):Szukacie jeszcze jakiś DT :) ? Szukamy dla dwóch szczeniaczków takich jak na foto i dla większego piesa. Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Edi100 napisał(a):Szukamy dla dwóch szczeniaczków takich jak na foto i dla większego piesa. A na jakim foto :) ? Poszukuję małego szczeniorka do DT, któremu mogę dać na moment i znajdę mu dom stały :) Quote
asia-s Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):A na jakim foto :) ? Poszukuję małego szczeniorka do DT, któremu mogę dać na moment i znajdę mu dom stały :) Szczeniaczki z foto na poczatku watku sa juz zabrane od baby: Beza - u Edi100 - na dt dwie suczki bezimienne - u xmatrix - na dt ZOSTALY do zabrania: - dwie suczki szczeniaczki ( podobne do tych co na foto na str.1 bo chyba ten sam miot ) - poraniony piesek - owczarkowaty - mala sunia - trzy kotki Jesli nic nie pokrecilam;) to Edi szuka dt wlasnie dla tych co maja byc zabrane od baby;) Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 asia-s napisał(a):Szczeniaczki z foto na poczatku watku sa juz zabrane od baby: Beza - u Edi100 - na dt dwie suczki bezimienne - u xmatrix - na dt ZOSTALY do zabrania: - dwie suczki szczeniaczki ( podobne do tych co na foto na str.1 bo chyba ten sam miot ) - poraniony piesek - owczarkowaty - mala sunia - trzy kotki Jesli nic nie pokrecilam;) to Edi szuka dt wlasnie dla tych co maja byc zabrane od baby;) Nic nie pokręciłaś, dokładnie tak jest:) Quote
jaanna019 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Edi100 jak ja ci zazdroszczę tego twojego mądrego, dobrego, walecznego dziecka:loveu: KropkaKropka mama powinna pękać z dumy, że ma tak cudowną istotę za córkę. Mnie normalnie duma rozpiera, choć tyś cudze dziecko, to jednak takie "nasze" dogomaniackie:loveu: Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 jaanna019 napisał(a):Edi100 jak ja ci zazdroszczę tego twojego mądrego, dobrego, walecznego dziecka:loveu: KropkaKropka mama powinna pękać z dumy, że ma tak cudowną istotę za córkę. Mnie normalnie duma rozpiera, choć tyś cudze dziecko, to jednak takie "nasze" dogomaniackie:loveu: Dumnam, dumnam:):) Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Nikaragua napisał(a):Tosia i Lusia? Mila i Mika. (to propozycje moich dzieci) Mnie się podoba Tosia większa i Lusia mniejsza;) Quote
olivetshka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 To w takim razie powiedzcie mi które psiaki mogłabym ogłaszać. Te wszystkie 3 sunie na DT? One mają allegro, widziałam - a reszta ogłoszeń jakakolwiek jest, czy nie bardzo? Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 olivetshka napisał(a):To w takim razie powiedzcie mi które psiaki mogłabym ogłaszać. Te wszystkie 3 sunie na DT? One mają allegro, widziałam - a reszta ogłoszeń jakakolwiek jest, czy nie bardzo? Mamy jeszcze fotkę tej sunieczki, mamy maaluszków. Quote
jaanna019 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Tosia i Lusia - pięknie :) miałam takie u siebie na dt. Quote
olivetshka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Edi100 napisał(a):Mamy jeszcze fotkę tej sunieczki, mamy maaluszków. A nie lepiej najpierw mamę babie zabrać i dopiero po przeglądzie ogłaszać? Chyba bezpieczniej, co?... To ta Muszka z filmiku pewnie... Czyli w razie "w" jakie psiaki potrzebuja ogłoszeń? Tekst taki, jak na allegro widnieje? Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 olivetshka napisał(a):A nie lepiej najpierw mamę babie zabrać i dopiero po przeglądzie ogłaszać? Chyba bezpieczniej, co?... To ta Muszka z filmiku pewnie... Czyli w razie "w" jakie psiaki potrzebuja ogłoszeń? Tekst taki, jak na allegro widnieje? Nie widziałam allegro niestety. Podasz link?:) Najpilniejsze to szczeniaki. Edit Ups, już widzę:) Quote
Recommended Posts