Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 A tak Kropcia chłodziła się w upały: niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia, jak leżała sobie w tej wodzie :) wyglądała suuuuuper :) potem oczywiście poszła się wytarzać w piachu, a potem znów do wody :) Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Pestka do wody nie weszła, omijała ją wielkim łukiem :evil_lol: położyła się cwaniara w cieniu :) Bork niby taki odważny, a łapki w wodzie bał się zamoczyć - siedział i obserwował Kropkę: Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 A tu jeszcze kilka zdjęć Kropeczki jak była ładna pogoda: kto znajdzie Kropkę?? I tu znów szła do wody :) Quote
Poker Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 To może z niej wodołaz? A ja przyszłam podzielić się wiadomością ,że był bardzo sensowny telefon w sprawie Gusi.Ide jutro na wizytę PA.Może i na Kropencję wkrótce przyjedzie pora. Quote
Akrum Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Poker napisał(a):To może z niej wodołaz? A ja przyszłam podzielić się wiadomością ,że był bardzo sensowny telefon w sprawie Gusi.Ide jutro na wizytę PA.Może i na Kropencję wkrótce przyjedzie pora. wow.... trzymamy zatem z Kropką mocno kciuki za Gusiowy domek :) Quote
Poker Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Gusia jutro idzie do DS, a Ty Kropeczko nadal doopkę grzejesz w DT.Już pora na Ciebie . Ale Tobie chyba się nie spieszy. Quote
Pyrdka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Hej Kropeczko. Co u Ciebie słychać? Słyszałam, że Kubuś nachalny się za barzdo zrobił. Nie daj sobie w kaszę dmuchać. Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Cześć ciocie :) Właśnie się dowiedziałam, że Zuzia i Gufi jednak do nas nie przyjadą, a wszystko przez psa-kosmitę, czyli Kubusia, który miał być u nas tylko kilka dni, a zalega już ponad tydzień. I chciałam się jeszcze poskarżyć, że on mi spokoju nie daje, on ma brzydkie myśli, on chce mi kuku zrobić :( A ja przecież jestem wysterylizowana, to czego on jeszcze ode mnie chce?? Ja już powiedziałam mamusi, że albo zabierze kosmitę do wujcia doktorka i obetną mu to, co mu między tylnymi nogami dynda, albo ja strzelę focha i się wyprowadzę. Gdzie? Nie wiem, ciocia Pyrdka na pewno mnie przyjmie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona by mi do domu takiego kosmity napalonego nie sprowadziła... Ja nie wiem ciocie, ale ja chyba będę musiała przeprowadzić porządną rozmowę z mamusią, taką w cztery oczy i powiedzieć, co myślę o tym. W końcu to mój domek, yhm... znaczy tymczasowy :cool3::cool3::cool3: A Kubuś znaczy ten pies kosmita, to on biega ciągle za mną i piszczy i się wdzięczy... Czy on myśli, że jest w moim typie?? Ah ciocie, ciężkie życie tu mam, wyjada moje jedzenie z miseczki, zabiera mamusi czas, który to nam powinna poświęcić, a nie jemu... A i nasze smakołyki zjada i jeszcze mamusia mu kabanosiki kupuje i inne pyszności :mad::mad::mad: Ciocie, ja Was proszę, znajdźcie domek dla tego kosmity, bo ja tak długo nie wytrzymam :oops: Pestka już dawno cierpliwość straciła i wczoraj doszło do niemiłej wymiany zdań - na szczęście kosmita szybko się wycofał, Pestka nie dała za wygraną - ona bojowa laska jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na szczęście mam obrońcę - gdy kosmita na mnie zbyt nachalnie naskakuje, to Borek mnie broni, ale wtedy też dochodzi do bójki... A tak spokojnie było w naszym domku :roll::roll::roll: pozdrawiam Was ciepło [FONT=Comic Sans MS]-ZANIEPOKOJONA KROPKA-[/FONT] Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Poker napisał(a):Gusia jutro idzie do DS, a Ty Kropeczko nadal doopkę grzejesz w DT.Już pora na Ciebie . Ale Tobie chyba się nie spieszy. A Gusi chciałam pogratulować - ciocia super się nią opiekowałaś i super domek jej znalazłaś :) ucałuj ciociu Poker Gusieńkę ode mnie :) -KROPCIA- Quote
piesia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Kropeczko . Twoje opisy jak melisa i trawka razem wzięte . Kojąco i rozśmieszająco działają :) Quote
Patmol Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 witaj Kropko bardzo masz fajne szeleczki Caillou PS.Długo nie pisałam bo byłam w górach Quote
Akrum Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Witajcie ciocie :) Wczoraj wieczorem miałam poważną rozmowę z mamusią - powiedziałam jej co myślę, że nas zaniedbuje, bo nawet w weekend czasu dla nas nie miała. Jak nie pies kosmita, to kociaki - jak nie to, to do praca w sobotę, a niedziela? Wyjechała i powiedziała,że w odwiedziny do mojego synusia jedzie - nie wierzyłam, ale... zobaczyłam zdjęcia i opowiedziała mi jaki suuper domek ma mój Łatek, że przerósł mnie i jest duży jak ja dwa razy wzięta. No i wybaczyłam, bo opowiadała,że szczęśliwy jest, że się cieszy że go widziała :) Mamusia mi wczoraj powiedziała,że jeszcze kilka dni i że mam być cierpliwa, że potem znów będzie miała dla mnie więcej czasu. No więc powiedziałam jej, że na razie się nie będę obrażać :) A wiecie co Wam jeszcze ciocie powiem? Bork i Pestka nauczyły mnie, że w domu z kotami trzeba żyć w zgodzie (to wiedziałam), ale za to na dworze - nauczyły mnie jak fajnie jest gonić koty i na nie szczekać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: one biedne, nieświadome tego, że ja dzielna i odważna Kropcia je pogonie, szły sobie spokojnie po trawie, a ja nagle ruszyłam w ich kierunku szczekając - ale uciekały, aż się kurzyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiedziałam, że to taka faaaajna zabawa :) Tylko niestety jak wróciłam, to mamusia powiedziała mi co o tym pościgu myśli, no i posadziła nas każdego osobno i kazała tak siedzieć za karę... zaraz Wam pokaże jakie smutne pieski z nas były... Aaaaa mamusia mówiła, że pańciostwo Łatka czyta mój wątek - dlatego SERDECZNIE POZDRAWIAM i ŁATKA CAŁUJĘ :) [FONT=Comic Sans MS]-KROPCIA-[/FONT] Quote
Akrum Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Tak siedziałam ja - w narożniku: Tak Pestka na jednym końcu narożnika: a na drugim końcu narożnika siedział Borek: ja wiem, że źle zrobiliśmy goniąc te koty po podwórku, ale to taka faaaajna zabawa była :) Dlatego kara była zasłużona i każdy na swoim kawałku narożnika leżał i cierpliwie czekał aż kara minie. Nie było zabawek, nie było głaskania ani przytulania... W końcu po 10 minutach (mamusia dłużej nie wytrzymała patrząc na nasze smutne mordki) kara się skończyła i znów zaczęliśmy dzikować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]-KROPKA-[/FONT] Quote
Pyrdka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Cześć! Ja tez mam kare bo obgryzłam fotel. Ciężki nasz los. WASZA KOLEŻANKA LORA Quote
Poker Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A jakie ogłoszenia ma Kropencja? Gusia miała 130 + Allegro i Wyborczą.Zadziałało ojej.pl Te 130 wykupiłam za 15 zł u CatAngel. Quote
Akrum Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Ja od samego początku robię Kropce pakiet około 40 ogłoszeń + wyróżnione allegro - od marca. Ogłoszenia normalne robię na nowo co dwa tygodnie, allegro za każdym razem wystawiałam nowe jak się skończyło. Ostatnie 3 tygodnie nie zrobiłam Kropci żadnego ogłoszenia - przyznaje się bez bicia - zaniedbała ją pod tym względem, bo moja cała uwaga skupiła się na Kubusiu i kociakach - moich nadprogramowych tymczasach. Ale mam nadzieję, że jeśli tylko wyniki Kubusia okażą się dobre, to pojedzie do swojego domku do Krakowa i wtedy znów będę intensywnie koncentrowała się na szukaniu domku dla Kropki. Quote
Pyrdka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Te Łaciatka co u Ciebie tak cicho? Poszłaś w odstawkę? Mamusia zajmuje się tylko Kubą? Bidulko mała. Quote
Akrum Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 A gdzież tam, nigdy... w odstawkę nie nie :) Moje kochane łaciate stworzonko ma coraz więcej kropek na brzusiu :) A w ogóle najpierw była chudziutka i chudziutka i przytyć nie mogła, teraz jak już zrelaksowana od jakiegoś czasu, to nawet nie zauważyłam kiedy mi tak przytyła :oops: A biega najwięcej ze wszystkich psiaków, najwięcej energii ma - jak szczeniaczek :) Quote
Akrum Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Moja kochana Kropencja - nie wyobrażam sobie domu bez niej... Andzike - jeśli tu na wątek Kropki jeszcze zaglądasz - Kropka dla mnie jest jak Sara dla Ciebie - wiesz o czym mówię :) Quote
Andzike Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Akrum']Moja kochana Kropencja - nie wyobrażam sobie domu bez niej... Andzike - jeśli tu na wątek Kropki jeszcze zaglądasz - Kropka dla mnie jest jak Sara dla Ciebie - wiesz o czym mówię :)[/QUOTE] Ależ oczywiście, że zaglądam :) I doskonale rozumiem.... Quote
Poker Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Akrum']Cudna, kochana...ma same zalety :)[/QUOTE] Niech pokaże te zalety w DS.Szukaj jej domku. Quote
Recommended Posts