Jump to content
Dogomania

Kropka - kochana sunieczka :) Zostaje u nas na stałe :)

Recommended Posts

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kropcia. Jeszcze sie nie poznałyśmy, ale ja tez szukam domu. Tymczasowo jestem tez u fajnej cioci, ale chciałabym mieć swój prawdziwy dom. Czekam u cioci może mnie ktoś wypatrzy i pokocha. Pochodzimy z tego samego bidula.
Twoja koleżanka Lora.

Posted

Czekamy na zdjęcia, które jej Kiwiątko zrobiła wczoraj w plenerze i Lorce też :)
I ruszamy z kolejnymi ogłoszeniami :)

Witamy Lorkę na wątku Kropci :)

Lorka wczoraj poznała Kropcię osobiście :)

Posted

Cześć ciocie :)
Dawno nie pisałam, bo się obraziłam na mamusię...
Rano do pracy wychodzi, potem jak wraca ta szybko obiad nam daje, chwilkę się pobawi, biegnie do kociaków - nimi się zajmuje, potem znów z domu wybywa - to do wujka doktora idzie, to znów co inne leci załatwić - czy to już jest zaniedbanie??
Dobrze, że chociaż na spacerki z nami chodzi - uwielbiam je :)
No i w nocy chociaż mogę się do niej poprzytulać :)
Ja już bym chciała,żeby te kociaczki były zdrowe i do nowych domków poszły, bo przecież mamusia jest moja,Pestki i Borka - prawda??

Aaaa ale niespodziankę miałam w piątek, jak na spacer poszłam i tam Lorkę od cioci Pyrdki spotkałam :)
Lorka powiedziała mi, że też szuka nowego domku.
A w ogóle słyszałam, że ciocia Pyrdka zabrała Lorkę do wujka doktora i kuku jej zrobili - wyobrażacie to sobie??
Dobrze, że ja już dawno dawno po takim kuku jestem i już o tym zapomniałam :)

A na tym piątkowym spacerze, to była jeszcze ciocia Kiwiątko - robiła zdjęcia Lorce i ja też się załapałam na zdjęcia, ale powiem wam szczerze, że troszkę się bałam i smutno na zdjęciach wyszłam. Myślałam, że mamusia mnie tam zabrała i będzie chciała oddać cioci Kiwiątko, ale na szczęście - wróciłam do domku z mamusią :)

[FONT=Comic Sans MS]-KROPCIA-[/FONT]

Posted

ciociu Kiwiątko - dziękuję Ci ślicznie za czas poświęcony mnie i Lorce :)
Wiem, że nie byłam dobrym "materiałem" do zdjęć, bo się wierciłam strasznie i non stop w ruchu byłam, albo się chowałam za mamusi nogi, ale udało Ci się i dziękuję

[FONT=Comic Sans MS]-KROPKA-[/FONT]

Posted

Słodziutka Kropeczka:) I nie przejmuj się Kropeczko, że smutne oczka czasem na zdjęciach miałaś... Ja rozumiem, obcy człowiek, z dziwnym sprzętem i ciągle mierzy w bidulkę.... O co mu chodzi... Ale Pani była tuż obok i dlatego się udało:)
I nie ma za co dziękować, dla dobra psinków każdy z nas robi, to co może:)
Polecam się na przyszłość, piszcie, dzwońcie i lecimy w plener:)

A Ty Kochana Kropeczko trzymaj się mocno!!!:)
Całusy i gilganko od cioci:)

Posted

Ślicznie Kropencja wygląda. Pewnie chce ,żeby jej życzyć najlepszego domku na świecie czyli pozostania u mamusi. Tylko szkoda takiego wspaniałego DT.

Posted

Dzień dobry ciocie - dziękuję, że mnie tu odwiedzacie.
Ja znów przyszłam na skargę...
Gdzie mogę zgłosić zaniedbywanie nas??
Wiecie co mamusia wczoraj przytachała do domu?? KOSMITĘ!!!
Na prawdę, niby to pies, ale jakiś taki długi i ma takie śmieszne coś na głowie - więc to chyba jednak nie jest pies...
Mamusia woła na niego Kubuś i cały wczorajszy wieczór siedziała zamknięta w pokoiku z tym kosmitą.
Mi się to po prostu przestaje podobać.
Najpierw małe toto gluty kociaki, które co dwie godziny płaczą o jedzenie, już na pokoje wychodzą skubane małe, a jakie ostra pazurki mają, ałałaaaaa... syczą na mnie... w moim domu :mad::mad::mad:
Teraz znów ten kosmita...

Ja nie wiem co tu się wyprawia, ale coraz mniej mi się to podoba :mad::mad::mad:
Pestce chyba też i to nawet bardzo, bo wczoraj taaaaka smutna była :-(

A powiem Wam jeszcze ciekawostkę - Bork dzisiaj z łózka w nocy spadł :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Ale mamusia się przez to przebudziła i szybko go zawołała z powrotem i pod kołderkę schowała i przytuliła :roll: dobry patent, kolejną noc ja spadnę z łóżka, to zaliczę darmowe tulenie się i buziaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra, to ja już idę sobie, muszę sprawdzić czy ten kosmita, to czasami mojego miejsca na łóżku nie zajął jak ja tu z Wami ciocie plotkuje.

Trzymajcie się ciepło, mimo deszczu.
Pa

[FONT=Comic Sans MS]-KROPECZKA-[/FONT]

Posted

Akrum napisał(a):
Tak, tak pamiętam, tylko nie ułożyłam jeszcze tekstu - za dużo na głowie.

Jedziesz w podróż znaczy miesiąc miodowy?? :):):)

Niestety... muszę pomóc TZ załatwić pogrzeb...

A po slubie mieliśmy taki mini miesiąc miodowy - tygodniowy :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Niestety... muszę pomóc TZ załatwić pogrzeb...

A po slubie mieliśmy taki mini miesiąc miodowy - tygodniowy :)

A.. przykro mi...
Wracaj do nas szybko :)

Posted

Ulubione miejsce Kropeczki :)

Tak czeka na mnie jak idę z pracy :)
Gdy mnie widzi najpierw zaczyna tyci ogonem merdać, potem całe dupsko zaczyna chodzić, potem dochodzi radosne piszczenie :)
A na końcu gdy od kluczę drzwi - wtedy się dzieje :loveu::loveu::loveu: