obraczus87 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Akrum']jak zawsze :) miałam jej robić, bo ostatni robiłam 2 tygodnie temu, ale jakoś czasu brak, by się zabrać. tylko muszę tekścik napisać jakiś inny, już nie wiem co wymyślić... To kochana jak napiszesz tekst to wklej teks plus zdjecia na watek bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/210897-Zakończony.-Rozliczany. :) Quote
Pyrdka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Cześć Kropcia. Jeszcze sie nie poznałyśmy, ale ja tez szukam domu. Tymczasowo jestem tez u fajnej cioci, ale chciałabym mieć swój prawdziwy dom. Czekam u cioci może mnie ktoś wypatrzy i pokocha. Pochodzimy z tego samego bidula. Twoja koleżanka Lora. Quote
Akrum Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Czekamy na zdjęcia, które jej Kiwiątko zrobiła wczoraj w plenerze i Lorce też :) I ruszamy z kolejnymi ogłoszeniami :) Witamy Lorkę na wątku Kropci :) Lorka wczoraj poznała Kropcię osobiście :) Quote
Akrum Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Cześć ciocie :) Dawno nie pisałam, bo się obraziłam na mamusię... Rano do pracy wychodzi, potem jak wraca ta szybko obiad nam daje, chwilkę się pobawi, biegnie do kociaków - nimi się zajmuje, potem znów z domu wybywa - to do wujka doktora idzie, to znów co inne leci załatwić - czy to już jest zaniedbanie?? Dobrze, że chociaż na spacerki z nami chodzi - uwielbiam je :) No i w nocy chociaż mogę się do niej poprzytulać :) Ja już bym chciała,żeby te kociaczki były zdrowe i do nowych domków poszły, bo przecież mamusia jest moja,Pestki i Borka - prawda?? Aaaa ale niespodziankę miałam w piątek, jak na spacer poszłam i tam Lorkę od cioci Pyrdki spotkałam :) Lorka powiedziała mi, że też szuka nowego domku. A w ogóle słyszałam, że ciocia Pyrdka zabrała Lorkę do wujka doktora i kuku jej zrobili - wyobrażacie to sobie?? Dobrze, że ja już dawno dawno po takim kuku jestem i już o tym zapomniałam :) A na tym piątkowym spacerze, to była jeszcze ciocia Kiwiątko - robiła zdjęcia Lorce i ja też się załapałam na zdjęcia, ale powiem wam szczerze, że troszkę się bałam i smutno na zdjęciach wyszłam. Myślałam, że mamusia mnie tam zabrała i będzie chciała oddać cioci Kiwiątko, ale na szczęście - wróciłam do domku z mamusią :) [FONT=Comic Sans MS]-KROPCIA-[/FONT] Quote
Akrum Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 ciociu Kiwiątko - dziękuję Ci ślicznie za czas poświęcony mnie i Lorce :) Wiem, że nie byłam dobrym "materiałem" do zdjęć, bo się wierciłam strasznie i non stop w ruchu byłam, albo się chowałam za mamusi nogi, ale udało Ci się i dziękuję [FONT=Comic Sans MS]-KROPKA-[/FONT] Quote
Kiwiątko Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Słodziutka Kropeczka:) I nie przejmuj się Kropeczko, że smutne oczka czasem na zdjęciach miałaś... Ja rozumiem, obcy człowiek, z dziwnym sprzętem i ciągle mierzy w bidulkę.... O co mu chodzi... Ale Pani była tuż obok i dlatego się udało:) I nie ma za co dziękować, dla dobra psinków każdy z nas robi, to co może:) Polecam się na przyszłość, piszcie, dzwońcie i lecimy w plener:) A Ty Kochana Kropeczko trzymaj się mocno!!!:) Całusy i gilganko od cioci:) Quote
Pyrdka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Śliczna jesteś Kropeczko i taka wpatrzona w Swoją mamusię.Mam mieszane uczucia. Nie wiem czego Ci życzyć? Quote
Andzike Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Pyrdka napisał(a):Śliczna jesteś Kropeczko i taka wpatrzona w Swoją mamusię.Mam mieszane uczucia. Nie wiem czego Ci życzyć? Ja też nie wiem... Quote
Poker Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ślicznie Kropencja wygląda. Pewnie chce ,żeby jej życzyć najlepszego domku na świecie czyli pozostania u mamusi. Tylko szkoda takiego wspaniałego DT. Quote
Pyrdka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 To prawda. Akrum jest wspaniała i jej dt. Ma taki dobry wpływ nie tylko na zwierzaki:lol::lol: Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Dzień dobry ciocie - dziękuję, że mnie tu odwiedzacie. Ja znów przyszłam na skargę... Gdzie mogę zgłosić zaniedbywanie nas?? Wiecie co mamusia wczoraj przytachała do domu?? KOSMITĘ!!! Na prawdę, niby to pies, ale jakiś taki długi i ma takie śmieszne coś na głowie - więc to chyba jednak nie jest pies... Mamusia woła na niego Kubuś i cały wczorajszy wieczór siedziała zamknięta w pokoiku z tym kosmitą. Mi się to po prostu przestaje podobać. Najpierw małe toto gluty kociaki, które co dwie godziny płaczą o jedzenie, już na pokoje wychodzą skubane małe, a jakie ostra pazurki mają, ałałaaaaa... syczą na mnie... w moim domu :mad::mad::mad: Teraz znów ten kosmita... Ja nie wiem co tu się wyprawia, ale coraz mniej mi się to podoba :mad::mad::mad: Pestce chyba też i to nawet bardzo, bo wczoraj taaaaka smutna była :-( A powiem Wam jeszcze ciekawostkę - Bork dzisiaj z łózka w nocy spadł :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Ale mamusia się przez to przebudziła i szybko go zawołała z powrotem i pod kołderkę schowała i przytuliła :roll: dobry patent, kolejną noc ja spadnę z łóżka, to zaliczę darmowe tulenie się i buziaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra, to ja już idę sobie, muszę sprawdzić czy ten kosmita, to czasami mojego miejsca na łóżku nie zajął jak ja tu z Wami ciocie plotkuje. Trzymajcie się ciepło, mimo deszczu. Pa [FONT=Comic Sans MS]-KROPECZKA-[/FONT] Quote
obraczus87 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Akrum pamietaj prosze o tym pakiecie. Mnie na dogo teraz nie bedzie. Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Tak, tak pamiętam, tylko nie ułożyłam jeszcze tekstu - za dużo na głowie. Jedziesz w podróż znaczy miesiąc miodowy?? :):):) Quote
obraczus87 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Akrum napisał(a):Tak, tak pamiętam, tylko nie ułożyłam jeszcze tekstu - za dużo na głowie. Jedziesz w podróż znaczy miesiąc miodowy?? :):):) Niestety... muszę pomóc TZ załatwić pogrzeb... A po slubie mieliśmy taki mini miesiąc miodowy - tygodniowy :) Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 obraczus87 napisał(a):Niestety... muszę pomóc TZ załatwić pogrzeb... A po slubie mieliśmy taki mini miesiąc miodowy - tygodniowy :) A.. przykro mi... Wracaj do nas szybko :) Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ulubione miejsce Kropeczki :) Tak czeka na mnie jak idę z pracy :) Gdy mnie widzi najpierw zaczyna tyci ogonem merdać, potem całe dupsko zaczyna chodzić, potem dochodzi radosne piszczenie :) A na końcu gdy od kluczę drzwi - wtedy się dzieje :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts