Ra_dunia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Balbinka jaka śliczna :) Jaka wpatrzona w Hanusię :D W ogóle super zdjęcia :D Quote
Luna123 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A ja nie chodziłam do przedszkola. tylko do zerówki ;). Dwa razy odprowadził mnie tata, a potem sama chodziłam taką ścieżką miedzy domami. Raz poszliśmy do przedszkola w odwiedziny i Pani Wielka Dyrektor zarządziła gimnastykę. Z koleżanką nie miałyśmy strojów i jej pękła gumka od majtek. A że ja się już wstydziłam - miałam prawie 7 lat, to też tak powiedziałam. PWD sprawdziła i kazała mi ćwiczyć w bieliźnie - do tej pory mam uraz i puszczam wzrok bazyliszka , jak ją widzę na ulicy.Teraz widać, ze dzieci wożą do szkoły - i to nie jest tak, że po drodze do pracy, tylko ekstra ( a na nogach by było z 5-10 minut :roll: ). Nie wiem, czy naprawdę ulice na wsiach takie niebezpieczne i jest większy ruch samochodów? A tak w ogóle przepraszam Balbinkę, cudna jest :lol:. Na każdym zdjęciu uśmiech :cool3:. Nie chcę komentować, bo jak nie chodzę do spowiedzi, to bym musiała iść :diabloti:. Weszłam na watek i taka historia :shake:. Fryziasta tez chuliganiła równo ( firanki , zasłony - wszędzie, w każdym pokoju ;),ostatnio ze 2 miesiące temu znowu się wieszała - tak, że karnisz trzeba było w końcu dokręcić. By jej spadł w końcu na głowę. Drzwi się panience nie podobały ( a wymieniane były 2 lata wcześniej :roll: ). A pamiętam na wizycie PA, jak pani się martwiła, bo parter był po generalnym remoncie po ponad 30 latach. I wykrakała ;) Mamy elegancko ogrodzone całość , ale jeszcze taką niską siatkę miedzy podwórkami , hmmm to jest tak, ze jest główne podwórko od ulicy, potem ta siatka, znowu przedzielone i tzw łąka. ( kiedyś w środku były kurki ;) ) ,to się podkopywała na początku, a jak robili kostkę to po palecie przeskoczyła :roll: - na to " główne podwórko ". I co, przeżyliśmy... ;):loveu: Quote
Ulka18 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Rzeczywiscie Fryziasta nie jest dla kazdego. Ten jej zmysl artystyczny i sposob ukladania firanek nie kazdemu by pasowal. Szczerze, to chyba Fryzia wrocilaby szybciej niz Balbinka, chociaz Balbiniasta to pies idealny wg mnie, zadnych strachów, lękow, zahamowan, przeszlosci. Nigdy bym jej nie oddala, moje kolaczki tez dziamocza, ale przeciez mozna je uciszyc. Pies nie moze robic wszystkiego na co ma ochote. Luna, ta przygoda z wf to jakas masakra. Jakbym wpadla do takiej paniusi, to chyba by piora fruwaly, jej oczywiscie ;-) Quote
eloise Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ja byłam pilną uczennicą ale też raz zapomniałam spodenek na wf, i też w majtkach musiałam ćwiczyć... jejuuuu jakie to było upokorzenie! a to była 2 lub 3 klasa... generalnie uważam, ze teraz i rodzicom i dzieciom palma odbija, ale z drugiej strony... cieszę sie, ze takie zachowanie by teraz u nauczyciela nie przeszło! i ze już nie zmusza się dzieci do jedzenia czy picia mleka. mam mnóstwo znajomych, którzy nie wezmą do ust wątróbki, nie napiją się mleka czy kompotu. Quote
KasiaKia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Słodziaki u Murki :D http://www.youtube.com/watch?v=y0IQbk4R24Y&feature=player_embedded#at=16 Quote
Ulka18 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Skad taki fajny filmik ? Mozna go dokladac do ogloszen, jesli sie da. Quote
KasiaKia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zamówiłam go na bazarku... Spokojnie można go dodawać do ogłoszeń. Quote
Ulka18 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Pyta ktos o Balbinke? Ja nie wiem, czy nikt nie chce miec wyjatkowego, niepowtarzalnego psa, tylko lepiej kupic takiego samego jak ma sasiad najlepiej na gieldzie za dwie stowki? Quote
Murka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Nie mam żadnych zapytań ostatnio o żadne psiaki :( Balbinka cudownie dzisiaj pozowała do sesji. Muzzy był zachwycony malizną, garnęła się do niego jakby go znała od lat. Quote
Ulka18 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Moze nowe zdjecia pomoga. Pokazywali dzis w wiadomosciach polsatowskich schronisko w Chojnicach, ze burmistrz tego miasta wymyslil usypianie psow po 6 miesiacach. Schron przepelniony i zadnych adopcji. Widac, ze spoleczenstwo nie chce adoptowac psow ani kotow. Lepiej kupic 'rasowego' i chwalic sie przed znajomymi. Quote
Murka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Na razie pokażę Wam Balbinkę, która bawi się z sunią, która właśnie wygrała walkę z babeszją :) [video=youtube;L-89f4mVuCU]http://www.youtube.com/watch?v=L-89f4mVuCU&feature=player_embedded[/video] [video=youtube;MOBjX0gW97U]http://www.youtube.com/watch?v=MOBjX0gW97U&feature=player_embedded[/video] Quote
Ulka18 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ale daje czadu nasza Balbinka, a ta sunieczka po chorobie tak samo. Tylko Maja spokojna i stateczna. Po Balbince nie mozna poznac, ze jej lapka byla operowana. Quote
Murka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Sesja dotyczyła 19 psiaków, więc koszt dla jednego psiaka wynosi 3,70 zł :) Quote
Murka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ulka18 napisał(a):Ale daje czadu nasza Balbinka, a ta sunieczka po chorobie tak samo. Tylko Maja spokojna i stateczna. Po Balbince nie mozna poznac, ze jej lapka byla operowana. Maja spokojna i stateczna, bo aparatem wymachiwałam ;) Quote
Ulka18 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Super zdjecia :D Pogoda idealna byla do fotografowania :fadein: DZIEKUJEMY MUZZY :Rose: Quote
agusiazet Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Śliczne zdjęcia:) A ja dopiero teraz wyczytałam, że Balbinka wróciła:( Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Hehe! Super zdjęcia! Murka, powinniście Muzzyego zapraszać dwa razy w roku: w lecie i w zimie. Już sobie wyobrażam te zimowe figle na śniegu! Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 się normalnie uśmiałam patrząc na te Balbinkowe minki :D Quote
MagdaNS Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zdjęcia cudne, fajnie że są tacy ludzie jak MUZZY, ma niesamowitą rękę do robienia zdjęć ;) Quote
kaskadaffik Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Balbinka to wygląda ja młody energiczny lisek !!! sliczna kruszynka :) Quote
Murka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jest zainteresowany Balbinką domek :) http://www.dogomania.pl/threads/212063-Adoptuj%C4%99-m%C5%82od%C4%85-doros%C5%82%C4%85-%C5%82agodn%C4%85-mikro-suni%C4%99 Quote
Ulka18 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie wiem czy sie cieszyc, czy nie. Czy to bedzie dobry domek dla Balbinki. Quote
Recommended Posts