Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanina']My już wróciliśmy do domu i powiem tylko, że było zajebiście. Mam nadzieję, że pojadę za rok na kolejny zlot:cool3:
Hihi mnie rodzinka na wstępie wyklneła, że pies chudy i padnięty:evil_lol:
Tora śpi od wczoraj, nie chce jeść, robimy tylko przerwy na spacery. Chyba jeszcze harcerzy odsypia :-D

Posted

BORA napisał(a):
Tora śpi od wczoraj, nie chce jeść, robimy tylko przerwy na spacery. Chyba jeszcze harcerzy odsypia :-D

Ale my się znęcamy nad tymi psami....:diabloti: Biedne psy nie mogły spać, chodziły w środku nocy na spacery, nie dostawały jeść:p

Posted

Bardzo ciekawe???

A teraz ja wrzuce kilka ujęć:

Bardzo zdrowe odzywianie się dogomaniaków:
Olek

...z Kają i Czarkiem

Komar i Tanina

(Od lewej)KaRa_TC, PaYooK, Tanina

PaYooK i Komar

No i czas na mojego ulubieńca:evil_lol:

Baks i Diana

NO i Baksymilian tak spędził 2 pierwsze dni siedząc w moim pawilonie handlowym

Posted

Starski napisał(a):
Aha... do właściciela/właścicielki rottweiler'a: dlaczego piesek chodzi bez smyczy lub kagańca, strach się poruszać po ośrodku. :eviltong:

Hej!

Sie zglaszam;)
ad1. chodzi tak poniewaz inne pieski tez tak chodza a niechce zeby sie czula inna:eviltong:(pies nigdy nie biega bez nadzoru i nie podchodzi do ludzi wiec w czym problem?)
ad2. nie dotarla do mnie zadna informacja dotyczaca tego ze ktokolwiek sie mojego psa boi-ani ze strony pracownikow osrodka ani samych gosci...

Metosław ma sie dobrze dzisiaj rozwalila pilke Payowi i pluła zoltym serem wiec to najlepsza oznaka ze wraca do siebie.Ucho ma zszyte nie ładnie i pewnie beda problemy z gojeniem sie poniewaz pan "weterynarz"(3 w kolejnosci poniewaz pierwszy nigdy psu ucha nie szył,drugi nie mial dyzuru)nie bardzo mial pojecie co on wlasciwie ma z tym zrobic:shake:

Posted

Starski napisał(a):
Aha... do właściciela/właścicielki rottweiler'a: dlaczego piesek chodzi bez smyczy lub kagańca, strach się poruszać po ośrodku. :eviltong:

PS: A jak się Jura podoba? :razz:

a tam strach.. Meta to super psiak! :loveu: ludzie widza rottka i juz panika :roll: a ona taka zapatrzona w swoją pańcię.. :)

a tak poza tym, miło było mi wszystkich poznac, mam nadzieję że i na następny zlocik dotrę gdy tylko takowy będzie ;) zdjęcia kiedyś tam powstawiam hihihi :lol:

Bora Tora za mną i za Dawidem nie tęskni? hihihi :evil_lol:

Posted

Hej ludziska :loveu:
Niedawno wróciłam do domu ;) zlot był świetny niech żałują Ci którzy nie mogli do nas dołączyć, zdjęcia jakieś powklejam dziś wieczorem ale tak stopniowo i pewnie zejdzie mi z tydzien jak nie więcej hihi :evil_lol: a poza tym muszę moją nieobecność wynagrodzić własnemu psu, może czas kupić mu coś nowego hihi :evil_lol: wracając do domu kupiłam karmę coby się do mnie chociaż przytulił :eviltong:

Posted

A czy czyjś namiot wylądował na drzewie...? :cool1: :diabloti:

Żałuję, ale u nas nie było szans, by przyjechać. Wczoraj po południu przywieźliśmy do nas jeszcze psa rodziców, którzy pojechali na wakacje. Pies duży, ala owczarek niemiecki. Nie było mowy, aby w ogóle mysleć o zabraniu całej szóstki - jednego spoza stada. Moglibyśmy nie panować nad sytuacją w obcym miejscu i w obliczu tylu innych psów...

Tak na dodatek suniom od dłuższego czasu zbiera się na cieczkę i za chwilę będziemy mieć tu sajgon, już Manu Grishki pilnuje - ale to szczegół...:roll:

Zazdroszczę Wam bardzo i będę z ciekawością czytać relacje i oglądać zdjęcia :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrde to musiało nieciekawie wyglądać - rott z kaukazem :roll:

Hej!

Powiem Ci Wasiu szczerze ze nawet nie wygladalo na to ze skonczy sie tak jak sie skonczy:shake:

Posted

zaba14 napisał(a):
Bora Tora za mną i za Dawidem nie tęskni? hihihi :evil_lol:

Pewnie, że tęskni :cool3: Jakby Was zobaczyła to by się pewnie z radości posikała :evil_lol: