Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zlociku superowo. Wczoraj przy akompaniamencie gitary Komara wszyscy nieźle się bawili :cool3:
A ośrodek super; w środku lasu :p Tak myślałam, że wszystkich PaYooK chce wywieźć nas do lasu :evil_lol:

Posted

[quote name='efra-husky']Na zlociku superowo. Wczoraj przy akompaniamencie gitary Komara wszyscy nieźle się bawili :cool3:
A ośrodek super; w środku lasu :p Tak myślałam, że wszystkich PaYooK chce wywieźć nas do lasu :evil_lol::pi pewnie wyglądało to tak;)

Posted

Siema ;) To fakt, że z zasięgiem w Morsku krucho. :-/ Widziałem Was tam dziś, szczególnie w oczy rzucił mi się wilczarz. :crazyeye:

Pozdrawiam i miłego odpoczynku... ;)

Posted

Aha... do właściciela/właścicielki rottweiler'a: dlaczego piesek chodzi bez smyczy lub kagańca, strach się poruszać po ośrodku. :eviltong:

PS: A jak się Jura podoba? :razz:

Posted

[quote name='Starski']Efra, to przekaż koledze/koleżance że ludzie boją się chodzić po ośrodku. :eviltong:

dobrze, przekażę informację. Ja ze swojej strony tylko mogę przeprosić i zapewnić, że psiaki są wyłącznie przyjaźnie nastawione do wszelkich ludzi i zwierzątek ;)

Malawaszka napisała:

ja mam nadzieję, że jutro po południu będziecie tam bo zamierzam wpaść w odwiedzinki - niestety raczej będę musiała wracać wieczorem :placz:

no ja z psiulą będę wieczorkiem, jak tylko uda mi się po pracy dojechać. A czemu musisz wracać jutro ? :roll:

Posted

:cool1:kurcze i znoów się nie wymiziam z Maleństwem / ciekawe czy urosło od marca:razz:/ Jasny gwint to co tam się dzieje ze sie ludziska bojaja chodzić po osrodku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='efra-husky']Alicjarydzewska, a to którego maleństwa nie wymiziałaś :cool3:no mizialam w marcu Maleństwo Carr ale nie dojadę...a za malcem się stęskniłam :p
A tak przy okazji to pozdrów wszystkich uczestników od Alicji i Ozzulca bo słslam dziś SMSa / do Aggi/ale chyba nie dotarł ;)

Posted

Siet siet siet :angryy: , miałam im zrobić jednodniową niespodziankę, ale nie zrobię, cholera :angryy:

Ps.
Wielki czarny rottweiler ma mentalność labradora, połączoną z cierpliwością leniwca, więc spoko wodza - odstrasza tylko wizualnie :evil_lol:

Posted

A ja już wrcoiłam ze zlotu , niestety z powodów nie zalżnych ode mnie . Było całkiem fajnie , prze te dwa dni , psy sie troche na chodziły , ale trudne chwiel tez były biedny Bigos ...:-((wybacz) , taki to urok Aresa już od małego. Serdecznie wszytskich pozdrwamim , mam nadziej ze natsepnym razem uda mi sie lepiej wsyztskich poznac i porozmnawaic troche o psach (moze i nie tylko)
Prosze mi wybaczyc moja niesmiałosc:oops:.
Pozdrówka