Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Miłej zabawy:multi: :multi: Ale ja Wam zazdroszczę:shake: w przyszłym roku sie też pisze:p Quote
MoniŚ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale Wam zazdroszcze... no i życze miłej zabawy ;) . Mam nadzieję, ze fotek będzie duuużo :cool3: . Quote
efra-husky Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Na zlociku superowo. Wczoraj przy akompaniamencie gitary Komara wszyscy nieźle się bawili :cool3: A ośrodek super; w środku lasu :p Tak myślałam, że wszystkich PaYooK chce wywieźć nas do lasu :evil_lol: Quote
efra-husky Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 PaYooK odcięty od świata; nawet ciężko mu zasięg w telefonie znaleźć :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='efra-husky']Na zlociku superowo. Wczoraj przy akompaniamencie gitary Komara wszyscy nieźle się bawili :cool3: A ośrodek super; w środku lasu :p Tak myślałam, że wszystkich PaYooK chce wywieźć nas do lasu :evil_lol::pi pewnie wyglądało to tak;) Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 efra a Ty jesteś na zlocie??? z laptopem?? :razz: Quote
Starski Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Siema ;) To fakt, że z zasięgiem w Morsku krucho. :-/ Widziałem Was tam dziś, szczególnie w oczy rzucił mi się wilczarz. :crazyeye: Pozdrawiam i miłego odpoczynku... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A ja właśnie się pakuję i jutro mam zamiar dojechać do zlotowiczów :cool3: :cool3: Quote
Starski Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Aha... do właściciela/właścicielki rottweiler'a: dlaczego piesek chodzi bez smyczy lub kagańca, strach się poruszać po ośrodku. :eviltong: PS: A jak się Jura podoba? :razz: Quote
efra-husky Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 malawaszka napisał(a):efra a Ty jesteś na zlocie??? z laptopem?? :razz: niestety nie :roll: Byłam wczoraj w Morsku i jutro po pracy jadę znowu :cool3: Quote
Starski Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Efra, to przekaż koledze/koleżance że ludzie boją się chodzić po ośrodku. :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ja mam nadzieję, że jutro po południu będziecie tam bo zamierzam wpaść w odwiedzinki - niestety raczej będę musiała wracać wieczorem :placz: Quote
efra-husky Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Starski']Efra, to przekaż koledze/koleżance że ludzie boją się chodzić po ośrodku. :eviltong: dobrze, przekażę informację. Ja ze swojej strony tylko mogę przeprosić i zapewnić, że psiaki są wyłącznie przyjaźnie nastawione do wszelkich ludzi i zwierzątek ;) Malawaszka napisała: ja mam nadzieję, że jutro po południu będziecie tam bo zamierzam wpaść w odwiedzinki - niestety raczej będę musiała wracać wieczorem :placz: no ja z psiulą będę wieczorkiem, jak tylko uda mi się po pracy dojechać. A czemu musisz wracać jutro ? :roll: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :cool1:kurcze i znoów się nie wymiziam z Maleństwem / ciekawe czy urosło od marca:razz:/ Jasny gwint to co tam się dzieje ze sie ludziska bojaja chodzić po osrodku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
efra-husky Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Alicjarydzewska, a to którego maleństwa nie wymiziałaś :cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='efra-husky']Alicjarydzewska, a to którego maleństwa nie wymiziałaś :cool3:no mizialam w marcu Maleństwo Carr ale nie dojadę...a za malcem się stęskniłam :p A tak przy okazji to pozdrów wszystkich uczestników od Alicji i Ozzulca bo słslam dziś SMSa / do Aggi/ale chyba nie dotarł ;) Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 efra-husky napisał(a):A czemu musisz wracać jutro ? :roll: Boluś mi zachorował i chyba nie będę miała go z kim zostawić :shake: Quote
efra-husky Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Malawaszko trzymam kciuki, żeby Boluś wyzdrowiał i żeby poniedziałkowe wyniki badań były jak najlepsze. Na pewno wszystkich pozdrowię od Alicji i Ozzulca ;) Quote
kalina. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 nie jade na zlot za rok może tak ale w tym nie(naciesze się fotkami ze zlotu i koszulką).:placz: :placz: :placz: :placz: . Quote
00000 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Siet siet siet :angryy: , miałam im zrobić jednodniową niespodziankę, ale nie zrobię, cholera :angryy: Ps. Wielki czarny rottweiler ma mentalność labradora, połączoną z cierpliwością leniwca, więc spoko wodza - odstrasza tylko wizualnie :evil_lol: Quote
Gosica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A ja już wrcoiłam ze zlotu , niestety z powodów nie zalżnych ode mnie . Było całkiem fajnie , prze te dwa dni , psy sie troche na chodziły , ale trudne chwiel tez były biedny Bigos ...:-((wybacz) , taki to urok Aresa już od małego. Serdecznie wszytskich pozdrwamim , mam nadziej ze natsepnym razem uda mi sie lepiej wsyztskich poznac i porozmnawaic troche o psach (moze i nie tylko) Prosze mi wybaczyc moja niesmiałosc:oops:. Pozdrówka Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ja widziałam dziś Bigosa i bardzo dobrze chłopak wyglądał :razz: bardzo fajne psisko z niego i wogóle fajnie, że spotkałam choć na chwilę zlotowiczów :loveu: Quote
Recommended Posts