Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dianko: Teraz wiadomość do reszty dogomaniaków: Kochani pewnie większość z was zagląda na galerie i tam jest temat dla SABINY1. Wpadłąm na pomysł, że wyślemy jej kartkę z MORSKA z naszymi podpisami. Ale to nie wszystko kartka kartką. Ale zrobimy jeszcze coś dla niej. Wśród nas będą udolnieni plastycznie dogomaniacy więc Agusia z domu akcesoria takowe weźmie a wy kochani dokonacie reszty:evil_lol: No wiecie blok techniczny i kredki dacie rade no nie. Pozniej ładnie jej to wyślemy:multi: Poczujecie sie jak w przedszkolu. KOmar wam zagra na gitarze piosenke "DOMOWE PRZEDSZKOLE" Powrócą dawne dziecięce czasy. A pozatym czuje się wyśmienicie.:cool3: :multi: Ahhhh noromalnie mam wene twórcza:-D:razz: Quote
Diana14 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Aguś ja to czytałam, ale na galerie nie zaglądam i nie wiem co znaczy "dokonać reszte"....:roll: Ale juz nie wnikam:eviltong: bo też nie jestem uzdolniona:evil_lol: `` Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dianko ja nie bede pokazywac palcami kto jest uzdolbiony plastycznie. No Kredki, blok no co można z tym zrobic Dianeczko. Quote
Diana14 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Agga']Dianko ja nie bede pokazywac palcami kto jest uzdolbiony plastycznie. No Kredki, blok no co można z tym zrobic Dianeczko. Kredki można dac pieskom do gryzienia a z bloku zrobimy czapeczki :grins: Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dianko a ty chcesz klapsa na pupe??? Agusia ma pomysła nawet wie co to będzie ale nie ma zdolnosci plastycznych A ty dziecko drogie masz i masz na to kilka dni. Upsss padło na ciebie. CHyba, że jeszcze ktos ujawni zdolnosci plastyczne:evil_lol: Ja sie nadaje na menadżera i moge zarządzać.:evil_lol: Quote
bigos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']?... tylko błagam nie Dodę bo tego mój okraglaczek nie wytrzyma:shake: 3 X TAK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mandaryna może być?:evil_lol: 3 x NIE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj kupiłam hurtownię zupek chińskich w hipermarkecie:shake:Albo się będę po nich świecić, albo dostanę skośnych oczu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ja jutro jade po zupki i inne rzeczy do jedzonka:evil_lol: Quote
komar Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 a ja bede żył po burżujsku i zupki PROFI żądzą:) Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 bigos madra decyzja co do DODY i do Mandaryny. A co do zupek najwyżej zaoszczędzimy na prądzie. Quote
bigos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 komar napisał(a):a ja bede żył po burżujsku i zupki PROFI żądzą:) Wyższe sfery, nie to co my zwykły plebs:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jesli chodzi o mnie to Mandaryna tez odpada(to w ogóle nie moja muzyka) Możecie wziąść co chcecie do słuchania ale ja nie odpowiadam za to że mój sprzęcik nie odtworzy niektórych artystów:evil_lol: A w pracach malarskich chętnie pomogę nie wiem czy mam talent ale piątki z plastyki wyciagałam co roku:) I najwazniejsze mój okrąglaczek(znaczy się bombox) nie odtwarza mp3!!!!!!!!! Quote
Bogarka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Agga']Kochani pewnie większość z was zagląda na galerie i tam jest temat dla SABINY1. A który to temat? Quote
AgaCzips Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 no to u mnie plan wygląda tak: jutro z rana z Blekim na szczepienia, potem obrobię sklep z chińskich zupek ;) , do sklepu sportowego, na koniki, i pakowanko, które dokończę we wtorek :grins: Quote
olekg89 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 A ja jutro na zakupki :) Prasowanie i wciskanie do torby.A we wtorek wyruszam :D tak koło 9 rano :D Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Zosiu poczytaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16315&page=85 Widze, że wszyscy będą swiecić po tych zupkach. Quote
komar Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 a moj plan... jutro praca (8:30 - 20.00) wtorek tak samo + pkowako i zakupy i sroda o 9 na dworzec przyjde i rusze:D Quote
Diana14 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Komar Ty pamietaj, ze masz tam czekac na dworcu:eviltong: Quote
Gosica Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 O której bedziecie w srode w Morsku ludziska ?(Ci co dojezdzaja z Poznanai itd.) Ja chyba przyjade rano bo przeciez zanim sie rozłozez tym wszytskim :P Mam pytanie do zanjacych sie w temacie , co najlepepiej dać psu aby nie wymiotował w asmochodzie , oczywiscie naczczo (awiomarin, tak słyszałm)i w jakiej ilości ? Pozdrwoka Quote
Patikujek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 A mi została już tylko niecała doba i będę w Morsku:) Tylko żę po dzisiejszych zakupach nie wiem jak ja się zabiorę:shake: Quote
Diana14 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Gosica a moze po prostu trochę go przegłodź żeby Ci się podczas jazdy nie meczył i wymiotował. Ja moim żadnych tabletek nie daje. Kiedyś dałam mojej starszej suni jak była mała 1/4 tabletki która i tak była mikruśna i pies wyglądał jakby nie żył i nie oddychał. Zero kontaktu z otoczeniem. Nie pamietam jak się nazywają te tabletki dla psów, ale aviomarin to chyba nie najlepszy pomysł. Najlepiej idź do weta niech on powie jakie i ile podać psu żeby mu nie zaszkodzić. Quote
marmara_19 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 a mnie nie bedzie:) brak kasy.. dzisiaj siostra na zakupach poszlala i mi prezenty sprawila:D:D ale na wyjazd juz kasy brak:((( a ja bym tylko jakies 60 zl potrzebowala na dojazd i jedzenie:( ehh moze za rok: teraz i tak musze szybko szukac szkoly i pracy bo czas nagli:( Quote
Gosica Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 No tez tak myslałam zeby moze mu nic nie dwac i jakoś sie przemeczyc z potokiem sliny . Tak to jeznorazówka zawsze i ma gdzie robić :roll:. Niestey , czemu jeden psy maja chorobe lokomocyjna a inne nie :eviltong:.Pozdrwoka Quote
zaba14 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ja już zakupy mam zrobione :) zaraz zaczne się pakować bo pewnie do sklepu po coś jeszcze będę musiała wskoczyć ;) Quote
Recommended Posts