BORA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 mosii napisał(a):co sie stało Bigosiowi????????????????? Bigosik lekko został poturbowany...gorzej dzisiaj było z Metką :roll: Mam nadzieję, że już z nią lepiej :-( Sarcia trochę uszkodziła jej ucho i szyje, nie obeszło się bez szycia :cool1: Quote
nathaniel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 O ja Cię, ludzie mówcie co się działo, kto kogo pogryzł, kto komu przyłożył, kto się schlał , ja tu straznik teksasu jestem i muszę wiedzieć :cool3::cool3: Quote
kalina. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 chlip chlip chlip jutro ostatni dzień zlotu a mnie na nim nie bedzie(chociaż mama powiedziała ze mi to wynagrodzi i za rok ja dożyjemy zobaczymy pojade na zlot sama:cool3: :lol: ).A co o koszulki to jak ja ja dostane??pocztą polską:eviltong: ...? Quote
marmara_19 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 BORA napisał(a):Bigosik lekko został poturbowany...gorzej dzisiaj było z Metką :roll: Mam nadzieję, że już z nią lepiej :-( Sarcia trochę uszkodziła jej ucho i szyje, nie obeszło się bez szycia :cool1: o cholera!co z Metka?? qrde ale macie atrakcji.. mysmy byli pod namiotami z olkiem i aska i 6 psami i nic nie bylo:) moze drobne jakies utarczki ale bez zebow.... a moze to jakis taki pechowy okres jest bo dzisiaj cekina zaatakowal pies presa canario;/ AAAAAAACH co za nieodpowiedziaony i glupi wlasciciel!! ale przynajmniej znamy mila sunke tej rasy:) wiec jest ok:) Quote
tunio Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wrocilismy juz do domu.Bylo.........I to by bylo chyba na tyle relacji z Morska... :lol: Ala,Malenstwo do marca uroslo,a Efra wywiazala sie z przekazywania pozdrowien bardzo dobrze.Dziekujemy :cool3: Pagaj,wlasnie Pay sie wsypal,ze mialas wpasc z Marcino,ale nie wyszlo... [quote name='Starski']Widziałem Was tam dziś,szczególnie w oczy rzucił mi się wilczarz. :crazyeye: Z powodu braku kaganca ? :lol: ;) BTW.A tak w ogole milo bylo sie znowu spotkac.Zarowno "ze stara gwardia" jak i nowymi. :cool1: Metka miewa sie juz calkiem dobrze,zaraz po wyjsciu z domku zaczela rowniez biegac za pilka,a wiec... ;) Gosica,takie spiecia sie zdarzaja i tyle.A na niesmialosc jest jedno lekarstwo pt.czestsze spotkania ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :multi::multi::multi:o pierwsze relacje na goraco:p Quote
malawaszka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 o qrczaki biedna Metosława :crazyeye: a wydawało mi się, że Asik z Lucy chodziły razem z psicami na psaerki i było ok :cool1: Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :placz: :placz: ale Wam tam musiało być....fajnie, czkam na fotki;). Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ja już wróciłam jestem pierwsza zywa po 5 dniach:) od wtorku:) I powiem jedno(za co bardzo przepraszam moderatorów ale nie mogę sie powstrzymac) BYŁO ZAJEBIŚCIE stwierdziliśmy że następny zlot w ferie zimowe:evil_lol: Zdjęcia powklejam później powiem tylko że się działo i kogo tam nie było niech żałuje:) Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 wiecej więcej więcej wiecej:cool3: ! P.S-a co z my koszulka? Quote
beria Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): Zdjęcia powklejam później powiem tylko że się działo i kogo tam nie było niech żałuje:) Zaczynam się bać tych zdjęć :razz: Pamiętajcie o cenzurze :evil_lol: Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać :loveu: :loveu: :loveu: W przyszłym roku przyjadę na cały zlot :p Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ruszać dupska i wstawiać zdjęcia!!!!:lol: . Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Wstawimy jak nam się będzie chciało :p A cenzurowac nie będe najwyżej mnie zbanują na trochę:evil_lol: Niech zobaczą całoą prawde o dogomaniakach:evil_lol: Quote
BORA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Chyba lepiej będzie założyć nowy temat w galeriach, bo tutaj tyle stron, że się zgubić można :eviltong: Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no to co?kto zakłada topic zdjęciowy ze zlotu hmmmm:mad:??? . Quote
BORA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Zaraz założę, ale dzisiaj zdjęć pewnie będzie mało :eviltong: Tutaj będą fotki ze zlotu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2054941#post2054941 Quote
BORA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Tutaj będą zdjęcia ze zlotu za jakiś czas, bo większość jeszcze w drodze do domu :evil_lol: Na początek moja Tora Chyba była zła, że wróciłyśmy wcześniej niż reszta, bo weszła do torby podczas rozpakowywania :-D Chciała mi powiedzieć:zabierz mnie do Morska :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kto pierwszy załży ten założy mi się na razie nie chce zdjęć wklejać:) Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Oto poczatek naszej galerii:) Za jakies 2 godz powklejam więcej fotek:) Quote
BORA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Baksymilian Czarek Kaja i Tora Kaja Kaja próbuje zjeść Torcie :mad: Olo Tora i Czarek Olek i Kaja w biegu :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Słyszeliście zlotowicze foteczki wklejamy tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showth...41#post2054941 Quote
Marta_Ares Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 o super ze bedzie galeria opowiadajcie jak bylo!!!! niestety mi tym roku znowu nie udalo sie pojechac na zlot chociaz bardzo chcialam ale niestety:-( czekam na fotki i relacje Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Brawo Bora to ja juz tez przygotowuje zdjęcia do wklejenia i wklejam:) Quote
tanina Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 My już wróciliśmy do domu i powiem tylko, że było zajebiście. Mam nadzieję, że pojadę za rok na kolejny zlot:cool3: Hihi mnie rodzinka na wstępie wyklneła, że pies chudy i padnięty:evil_lol: Quote
Recommended Posts