Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mosii napisał(a):
co sie stało Bigosiowi?????????????????

Bigosik lekko został poturbowany...gorzej dzisiaj było z Metką :roll: Mam nadzieję, że już z nią lepiej :-( Sarcia trochę uszkodziła jej ucho i szyje, nie obeszło się bez szycia :cool1:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chlip chlip chlip jutro ostatni dzień zlotu a mnie na nim nie bedzie(chociaż mama powiedziała ze mi to wynagrodzi i za rok ja dożyjemy zobaczymy pojade na zlot sama:cool3: :lol: ).A co o koszulki to jak ja ja dostane??pocztą polską:eviltong: ...?

Posted

BORA napisał(a):
Bigosik lekko został poturbowany...gorzej dzisiaj było z Metką :roll: Mam nadzieję, że już z nią lepiej :-( Sarcia trochę uszkodziła jej ucho i szyje, nie obeszło się bez szycia :cool1:

o cholera!co z Metka?? qrde ale macie atrakcji.. mysmy byli pod namiotami z olkiem i aska i 6 psami i nic nie bylo:) moze drobne jakies utarczki ale bez zebow....

a moze to jakis taki pechowy okres jest bo dzisiaj cekina zaatakowal pies presa canario;/ AAAAAAACH co za nieodpowiedziaony i glupi wlasciciel!! ale przynajmniej znamy mila sunke tej rasy:) wiec jest ok:)

Posted

Wrocilismy juz do domu.Bylo.........I to by bylo chyba na tyle relacji z Morska... :lol:

Ala,Malenstwo do marca uroslo,a Efra wywiazala sie z przekazywania pozdrowien bardzo dobrze.Dziekujemy :cool3:

Pagaj,wlasnie Pay sie wsypal,ze mialas wpasc z Marcino,ale nie wyszlo...

[quote name='Starski']Widziałem Was tam dziś,szczególnie w oczy rzucił mi się wilczarz. :crazyeye:

Z powodu braku kaganca ? :lol: ;)

BTW.A tak w ogole milo bylo sie znowu spotkac.Zarowno "ze stara gwardia" jak i nowymi. :cool1:

Metka miewa sie juz calkiem dobrze,zaraz po wyjsciu z domku zaczela rowniez biegac za pilka,a wiec... ;)

Gosica,takie spiecia sie zdarzaja i tyle.A na niesmialosc jest jedno lekarstwo pt.czestsze spotkania ;)

Posted

Ja już wróciłam jestem pierwsza zywa po 5 dniach:) od wtorku:)
I powiem jedno(za co bardzo przepraszam moderatorów ale nie mogę sie powstrzymac) BYŁO ZAJEBIŚCIE stwierdziliśmy że następny zlot w ferie zimowe:evil_lol:
Zdjęcia powklejam później powiem tylko że się działo i kogo tam nie było niech żałuje:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):

Zdjęcia powklejam później powiem tylko że się działo i kogo tam nie było niech żałuje:)

Zaczynam się bać tych zdjęć :razz: Pamiętajcie o cenzurze :evil_lol:
Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać :loveu: :loveu: :loveu: W przyszłym roku przyjadę na cały zlot :p

Posted

Wstawimy jak nam się będzie chciało :p

A cenzurowac nie będe najwyżej mnie zbanują na trochę:evil_lol:
Niech zobaczą całoą prawde o dogomaniakach:evil_lol:

Posted

Tutaj będą zdjęcia ze zlotu za jakiś czas, bo większość jeszcze w drodze do domu :evil_lol:
Na początek moja Tora

Chyba była zła, że wróciłyśmy wcześniej niż reszta, bo weszła do torby podczas rozpakowywania :-D Chciała mi powiedzieć:zabierz mnie do Morska :evil_lol:

Posted

My już wróciliśmy do domu i powiem tylko, że było zajebiście. Mam nadzieję, że pojadę za rok na kolejny zlot:cool3:
Hihi mnie rodzinka na wstępie wyklneła, że pies chudy i padnięty:evil_lol: