Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Było fajnie to prawda szkoda że tak krótku my z Aggą planujemy zlocik zimą a co wy o tym muślicie:)??? A Asiunia i ja chyba se z p[owrotem do Morska pojedziemy bo obie mamy kochające nas rodzinki:shake: Quote
BORA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kropka, asiunia, orzech, Tofik Metka Bogarka, Jureja i KaRa_TC Metka, Delta i najdłuższa smycz na świecie :evil_lol: Delta, Tofik i Kaja Delta Tofik, Kaja i Metka Reszta jutro:eviltong: Quote
olekg89 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Orzeszku też cie kocham :D Waszka-ja tez widziałem cie tylko chwile :D "o waszka!"wziołem piwo i poszedłem:D Orzech to kiedy do mnie przyjedziesz kochanie?Czuje tak wielką pustke kiedy cie nie ma obok mnie :D:D:D:D Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 olekg18 napisał(a):Waszka-ja tez widziałem cie tylko chwile :D "o waszka!"wziołem piwo i poszedłem:D ooo właśnie to był ten moment :lol: a w ogóle to wstydzilibyście się chłopcy :nono: tyle ślicznych dziewczyn z Wami na zlocie a ci sie sami obściskiwali :shake: koniec świata :evil_lol: Quote
Diana14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Oj Pati jak ja tenskniem za Tobą i Dagą i Aggą i Komarkiem i gitarkiem i za resztą troche też:eviltong: Komar chyba poświęce jednak paznokcie i poprosze kolege coby mnie troche grac pouczył:cool3: I dziękujemy za obiadek + dodatki:eviltong: Quote
zaba14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 aa.. prosze fotek żaby z piwem nie wstawiać !! :mad: Agguś a Ciebie to juz wogole się to tyczy :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A jak z niej szczela:evil_lol: A ja pokażę wam drzewo genealogiczne naszej wielkiej dogomaniackiej rodziny(długo się nad nim męczyłam) jak jest jakiś błąd to mówcie od razu:) Zaczynamy od dziadka Komara:evil_lol: Przepraszam moderatorów za wielkość ale jak zmniejszyłam to nie było wyraźne:shake: Quote
Diana14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 tej kochana Pati a czemu ja tam z orzechem połączona jestem:crazyeye: :shake: ? Powinnam być z wfh_85...nie :P ? A tu dwie foteczki mojej Vegety:cool3: Quote
zaba14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Śliczna Vegeta, a ja na ani jednym zdjęciu nie mam Fridy :placz: a tak poza tym to nie miałam pojęcia że 'kolaki' są takie małe, te wszystkie mixy sa o wiele większe :-o Quote
olekg89 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Waszka-dziewczyny to przeżytek :D teraz są modne homosexualne związki :D Quote
Diana14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Moja starsza suczka jest dużo większa. Collie w starym typie są duże, a raczej wysokonożne, ale zazwyczaj bardzo chartowate. Te w nowym typie są mniejsze, ale za to bardziej zwarte. No i bierzmy poprawkę na to, zę Vega to suka a suczki są mniejsze;) A tu obie dziewuchy razem http://collie.pl/images/zoom/lovelydream/kopia_obraz_630.jpg Quote
olekg89 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Najlepsze były 2 blondynki Patrz to jaki duzy pies . To koń Co ty głupia! hahahahahahaha oczywiscie chodziło o cerrego Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Sorki Dianciu juz poprawiam miałam małą pomyłkę ale sama rozumiesz można sie pogubić w tej kazirodzkiej rodzinie:evil_lol: Zaraz to poprawie:) Quote
zaba14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Diana14']Moja starsza suczka jest dużo większa. Collie w starym typie są duże, a raczej wysokonożne, ale zazwyczaj bardzo chartowate. Te w nowym typie są mniejsze, ale za to bardziej zwarte. No i bierzmy poprawkę na to, zę Vega to suka a suczki są mniejsze;) No ja na colli się nie znam ;) nigdy nie miałam i nawet po filmie Lessie nie chciałam :lol: więc nie miałam pojęcia że są dwa typy tzn. teraz ten stary zanika czy jak? :cool3: a żeby nie robić offa to trzy fotki :P Toficzek Kaja Sara Quote
komar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ja juz wrociłem i jestem padniety... jesczes mierdze ale zaraz ide sie kapac:)... na zlociku było super jak zawsze.. szkoda tylko ze ekipa "zwiedajaca" byla tak nieliczna... a co do nocnych wypadow na harcerzy... nawet nabralem troche kondycji po męce na stoku<lol2>:D i rownierz polecam cwiczenie innym:) ja chce jesczze raz:D:D:... i za rok biore zapasowe struny w gitarze;) A co do poswiecenia Diany...:) bardzo chcetnie poslucham za rok jak grasz;) Jak zlapie wene to napisze cos wiecej;) Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 kiedy będzie wiadomo o nastepnym zlocie??:D:D Quote
komar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Więcej FOTEK!!! WIECEJ FOTEK!!!! dlaczego ja mam zdjęcie albo przy jedzeniu albo piciu( otwerania piwa)??:P Quote
komar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zapewne bedzie w tym samym czasie mniej wiecej robiony... ale pomyslimy moze nad innym miejscem;) bo moze osrodek MORSKO ma nas juz dosyc:P Quote
Lucy* Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 olekg18 napisał(a):Najlepsze były 2 blondynki Patrz to jaki duzy pies . To koń Co ty głupia! hahahahahahaha oczywiscie chodziło o cerrego Te dwie blondynki dwie minuty wcześniej : jedna niesie zapiekankę a druga na to: -no przecież wiesz ja absolutnie nie jadam fastfoodów!!!!! nie tknę sie !!!!!!!!!!!!! -no co Ty ?? to może chociaż pół ? -no dobra :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Diana14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 komar napisał(a):Więcej FOTEK!!! WIECEJ FOTEK!!!! dlaczego ja mam zdjęcie albo przy jedzeniu albo piciu( otwerania piwa)??:P Bo oprócz tego to zajmowałes się jeszcze tylko graniem na gitarce:eviltong: (takich tez sporo masz:evil_lol: ) Quote
Medorowa Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ale świetne foty:multi: :multi: Za rok nie odpuszcze i też się wybiorę:eviltong: Dawajcie więcej fot:p Quote
justynia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 O rany, ile zdjączek! Aż mi herbata wystygła jak zaczęłam oglądać :evil_lol: Szkoda, że się nie wybrałam... Ale wszystko przed nami :multi: Quote
Recommended Posts