Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Było fajnie to prawda szkoda że tak krótku my z Aggą planujemy zlocik zimą a co wy o tym muślicie:)??? A Asiunia i ja chyba se z p[owrotem do Morska pojedziemy bo obie mamy kochające nas rodzinki:shake:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropka, asiunia, orzech, Tofik

Metka

Bogarka, Jureja i KaRa_TC

Metka, Delta i najdłuższa smycz na świecie :evil_lol:

Delta, Tofik i Kaja

Delta

Tofik, Kaja i Metka

Reszta jutro:eviltong:

Posted

Orzeszku też cie kocham :D
Waszka-ja tez widziałem cie tylko chwile :D "o waszka!"wziołem
piwo i poszedłem:D
Orzech to kiedy do mnie przyjedziesz kochanie?Czuje tak wielką pustke kiedy cie nie ma obok mnie :D:D:D:D

Posted

olekg18 napisał(a):
Waszka-ja tez widziałem cie tylko chwile :D "o waszka!"wziołem
piwo i poszedłem:D

ooo właśnie to był ten moment :lol:

a w ogóle to wstydzilibyście się chłopcy :nono: tyle ślicznych dziewczyn z Wami na zlocie a ci sie sami obściskiwali :shake: koniec świata :evil_lol:

Posted

Oj Pati jak ja tenskniem za Tobą i Dagą i Aggą i Komarkiem i gitarkiem i za resztą troche też:eviltong:
Komar chyba poświęce jednak paznokcie i poprosze kolege coby mnie troche grac pouczył:cool3: I dziękujemy za obiadek + dodatki:eviltong:

Posted

A jak z niej szczela:evil_lol:

A ja pokażę wam drzewo genealogiczne naszej wielkiej dogomaniackiej rodziny(długo się nad nim męczyłam) jak jest jakiś błąd to mówcie od razu:)
Zaczynamy od dziadka Komara:evil_lol:

Przepraszam moderatorów za wielkość ale jak zmniejszyłam to nie było wyraźne:shake:

Posted

Śliczna Vegeta, a ja na ani jednym zdjęciu nie mam Fridy :placz: a tak poza tym to nie miałam pojęcia że 'kolaki' są takie małe, te wszystkie mixy sa o wiele większe :-o

Posted

[quote name='Diana14']Moja starsza suczka jest dużo większa. Collie w starym typie są duże, a raczej wysokonożne, ale zazwyczaj bardzo chartowate. Te w nowym typie są mniejsze, ale za to bardziej zwarte. No i bierzmy poprawkę na to, zę Vega to suka a suczki są mniejsze;)

No ja na colli się nie znam ;) nigdy nie miałam i nawet po filmie Lessie nie chciałam :lol: więc nie miałam pojęcia że są dwa typy tzn. teraz ten stary zanika czy jak? :cool3:
a żeby nie robić offa to trzy fotki :P

Toficzek

Kaja

Sara

Posted

ja juz wrociłem i jestem padniety... jesczes mierdze ale zaraz ide sie kapac:)... na zlociku było super jak zawsze.. szkoda tylko ze ekipa "zwiedajaca" byla tak nieliczna... a co do nocnych wypadow na harcerzy... nawet nabralem troche kondycji po męce na stoku<lol2>:D i rownierz polecam cwiczenie innym:) ja chce jesczze raz:D:D:... i za rok biore zapasowe struny w gitarze;)

A co do poswiecenia Diany...:) bardzo chcetnie poslucham za rok jak grasz;)
Jak zlapie wene to napisze cos wiecej;)

Posted

olekg18 napisał(a):
Najlepsze były 2 blondynki
Patrz to jaki duzy pies .
To koń
Co ty głupia!
hahahahahahaha oczywiscie chodziło o cerrego

Te dwie blondynki dwie minuty wcześniej :

jedna niesie zapiekankę a druga na to:
-no przecież wiesz ja absolutnie nie jadam fastfoodów!!!!! nie tknę sie !!!!!!!!!!!!!
-no co Ty ?? to może chociaż pół ?
-no dobra :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
Więcej FOTEK!!! WIECEJ FOTEK!!!! dlaczego ja mam zdjęcie albo przy jedzeniu albo piciu( otwerania piwa)??:P

Bo oprócz tego to zajmowałes się jeszcze tylko graniem na gitarce:eviltong: (takich tez sporo masz:evil_lol: )