Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak to nie robilem??;> ale z robilem... wchodzilem do dziur, na okiennik. Przelecialem stok, pchalem kogos na stoku:P rozpalilem ognisko;) duuużo tego by było:D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też dotarłam do domku żeby nie było :razz:

Było super i ciesze sie ogromnie, że udało mi się dotrzeć na zlocik :multi: i poznać tylu wspaniałych dogomaniaków :multi:
Qrcze tylko nie wiem jak napisać to, ze miałam ze sobą aparat, a zrobiłam "całe" 13 zdjęć :lol: :lol: z czego jeszcze nie wszytskie się nadają do wstawienia :evil_lol: Następnym razem się poparwię :cool3:

Zaraz wstawie to co mam tylko Dianka mi je zmniejszy bo mi Irfan nawalił,:angryy: a na laptopie nie posiadam innego kurna programu do zmniejszania :shake:

P.S wczoraj z Dianką odkryłyśmy, że mamy ukryte talenty muzykalne, a dokładniej talent grania na gitarze :evil_lol: Prawda Komarku :razz:

Dziewczyny nie obijać mi się tak tylko foty wstawiąc :eviltong:

Posted

olekg18 napisał(a):
Daga fajki z zamrażalnika są zajebiste :D
Ja za to wczoraj dymałem prezerwatywy

Oleq po Tobie nic mnie już k....wa nie zdziwi :evil_lol:

Wogóle to buzi w czółko bo się nie pożegnałeś :mad:

Posted

Ja też już dotarłam :multi: (miałam jeszcze niespodziewany wyjazd do Sosnowca :cool1: ). Bogarka odstawiona na pociąg, który ma dopiero o 22:30.
Dzięki wszystkim za super atmosferę, a Tobie Komarku wiesz za co ;) :evil_lol:
Zdjęcia proszę mi ocenzurować ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Lucy Kochana! Jak ja za Tobą tęsknie :placz: :placz:

daj jakieś fotki :P

Pewnie za tym śmiechem Dody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Żabciu... a ja za Tobą :-(.. :buzi:

Może rozbijesz się namiotem w moim ogródku :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

zaraz będę wstawiać foty

Posted

[quote name='komar']Więcej FOTEK!!! WIECEJ FOTEK!!!! dlaczego ja mam zdjęcie albo przy jedzeniu albo piciu( otwerania piwa)??:P

Bo jesli niczego innego sie nie robilo...;)

A tak powazniej to tu cos na otarcie lez,zrobione jeszcze nim struny popekaly... :eviltong:

Jednak z wieksza iloscia zdjec trzeba poczekac na AnTu,bowiem znowu sie "zaopiekowalam" jej aparatem i jesli z tych prawie (ponad ?) 550 zdjec moich jest ponizej 500 to bedzie dobrze...:oops: :oops: :oops: Tak wiec mozna uznac,ze moja fotorelacja pojechala z Antu do Poznania :gent:

[SIZE="1"]BTW.I taka mala korekta.Malenstwo to CERIGEN,a nie CARRAGAN,ale na dobra sprawe roznica mala ;)

Posted

[quote name='olekg18']CArragan mam nadzieje ,że nie wkleisz moich fotek na publiczne forum!

Odpisze Ci to samo co Efrze na temacie o zlocie : Czasy PRL-u juz minely,a wraz z nimi cenzura.

:lol: :lol: :lol:

[quote name='Ewa_17']
zazdroscimy :-(:placz:
Zamiast zazdroscic trzeba przyjechac i tyle.

Beria majaca w posiadaniu obiekt ogolnego pozadania :cool1:

Posted

Diana14 napisał(a):
Efra wielkie dzięki za podwiezienie (szkoda, ze nikt wtedy zdjec nie robił:evil_lol: ). Bez Twojej pomocy byłoby cieżko...:roll:

Dianko nie ma za co ;) Swoją drogą też żałuję że nikt nie uwiecznił dogomaniackich sardyneczek wracających do domu :evil_lol:

Posted

ELO!!!

dotarłem.... od wroclawia w pkp mielismy niezly ubaw grupa zolnierzy zaczepiala czipsowa ;) heheh a pozniej sami mielismy glupawke :diabloti:

hmmmm.... zlocik udany :cool1: a teraz wrzucam wszystko do pralki... spac i jutro do roboty na 7 :placz: ale dam rade :)

Thx Karze i Jureji ktore nas podrzucily samochodzikiem do domku :multi:

P.S. co do koszulki Kalina wysle ja poczta... obgadamy na pw sprawe

co do zimowego zlotu to z komarem i orzechem pozniej chwile gadalismy i jest to pomysl pozyjemy zobaczymy

Posted

[quote name='olekg18']ale nafociłas daga chybva cie oczy i palec bolą do teraz :D

qrcze a zebys wiedzial ze prawe oko to mnie strasznie boli :evil_lol: i tak sie zastanawialam od czego a to pewnie od tych zdjęć :evil_lol: