komar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jak to nie robilem??;> ale z robilem... wchodzilem do dziur, na okiennik. Przelecialem stok, pchalem kogos na stoku:P rozpalilem ognisko;) duuużo tego by było:D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ja też dotarłam do domku żeby nie było :razz: Było super i ciesze sie ogromnie, że udało mi się dotrzeć na zlocik :multi: i poznać tylu wspaniałych dogomaniaków :multi: Qrcze tylko nie wiem jak napisać to, ze miałam ze sobą aparat, a zrobiłam "całe" 13 zdjęć :lol: :lol: z czego jeszcze nie wszytskie się nadają do wstawienia :evil_lol: Następnym razem się poparwię :cool3: Zaraz wstawie to co mam tylko Dianka mi je zmniejszy bo mi Irfan nawalił,:angryy: a na laptopie nie posiadam innego kurna programu do zmniejszania :shake: P.S wczoraj z Dianką odkryłyśmy, że mamy ukryte talenty muzykalne, a dokładniej talent grania na gitarze :evil_lol: Prawda Komarku :razz: Dziewczyny nie obijać mi się tak tylko foty wstawiąc :eviltong: Quote
olekg89 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Daga fajki z zamrażalnika są zajebiste :D Ja za to wczoraj dymałem prezerwatywy Quote
Lucy* Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 olekg18 napisał(a):Daga fajki z zamrażalnika są zajebiste :D Ja za to wczoraj dymałem prezerwatywy Oleq po Tobie nic mnie już k....wa nie zdziwi :evil_lol: Wogóle to buzi w czółko bo się nie pożegnałeś :mad: Quote
zaba14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Lucy Kochana! Jak ja za Tobą tęsknie :placz: :placz: daj jakieś fotki :P Quote
efra-husky Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ja też już dotarłam :multi: (miałam jeszcze niespodziewany wyjazd do Sosnowca :cool1: ). Bogarka odstawiona na pociąg, który ma dopiero o 22:30. Dzięki wszystkim za super atmosferę, a Tobie Komarku wiesz za co ;) :evil_lol: Zdjęcia proszę mi ocenzurować ;) Quote
Lucy* Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 zaba14 napisał(a):Lucy Kochana! Jak ja za Tobą tęsknie :placz: :placz: daj jakieś fotki :P Pewnie za tym śmiechem Dody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żabciu... a ja za Tobą :-(.. :buzi: Może rozbijesz się namiotem w moim ogródku :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: zaraz będę wstawiać foty Quote
tunio Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='komar']Więcej FOTEK!!! WIECEJ FOTEK!!!! dlaczego ja mam zdjęcie albo przy jedzeniu albo piciu( otwerania piwa)??:P Bo jesli niczego innego sie nie robilo...;) A tak powazniej to tu cos na otarcie lez,zrobione jeszcze nim struny popekaly... :eviltong: Jednak z wieksza iloscia zdjec trzeba poczekac na AnTu,bowiem znowu sie "zaopiekowalam" jej aparatem i jesli z tych prawie (ponad ?) 550 zdjec moich jest ponizej 500 to bedzie dobrze...:oops: :oops: :oops: Tak wiec mozna uznac,ze moja fotorelacja pojechala z Antu do Poznania :gent: [SIZE="1"]BTW.I taka mala korekta.Malenstwo to CERIGEN,a nie CARRAGAN,ale na dobra sprawe roznica mala ;) Quote
olekg89 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 CArragan mam nadzieje ,że nie wkleisz moich fotek na publiczne forum! Quote
tunio Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 efra-husky napisał(a): Zdjęcia proszę mi ocenzurować ;) Czasy PRL-u juz minely,a wraz z nimi cenzura :lol: Quote
efra-husky Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 carragan napisał(a):Marzenie scietej glowy :lol: :mad: bo porozmawiamy inaczej ;) :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 super spotkanko......psiaki chyba poszly w odstawke :evil_lol: :mad: ;) zazdroscimy :-(:placz: Quote
tunio Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='olekg18']CArragan mam nadzieje ,że nie wkleisz moich fotek na publiczne forum! Odpisze Ci to samo co Efrze na temacie o zlocie : Czasy PRL-u juz minely,a wraz z nimi cenzura. :lol: :lol: :lol: [quote name='Ewa_17'] zazdroscimy :-(:placz: Zamiast zazdroscic trzeba przyjechac i tyle. Beria majaca w posiadaniu obiekt ogolnego pozadania :cool1: Quote
Diana14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Efra wielkie dzięki za podwiezienie (szkoda, ze nikt wtedy zdjec nie robił:evil_lol: ). Bez Twojej pomocy byłoby cieżko...:roll: Quote
efra-husky Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Diana14 napisał(a):Efra wielkie dzięki za podwiezienie (szkoda, ze nikt wtedy zdjec nie robił:evil_lol: ). Bez Twojej pomocy byłoby cieżko...:roll: Dianko nie ma za co ;) Swoją drogą też żałuję że nikt nie uwiecznił dogomaniackich sardyneczek wracających do domu :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 za rok postramay sie wpasc :evil_lol: :razz: Rosolak rozrube zrobi :diabloti: P.S. a byl ktos z podkarpacia wogole?? Quote
komar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no spoko;) inaczej to bys chyba sie obudzila gdzies indziej... jednak moja cierpliwosc tez zostala wystawiona na "ciężką" próbe:P Quote
Daga_i_Oskar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 moja adoptowana córka - Vega :loveu: Pati...ujek z Baxem :cool3: Metunia :loveu: było baaardzo ciakwie, o czym świadcza miny i pozy psów :cool3: Sara I to by było na tyle :lol: Quote
Pysia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Witajcie :) Mam ciekawą fotke ;) Zaklinacz ognia :) Quote
olekg89 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ale nafociłas daga chybva cie oczy i palec bolą do teraz :D Quote
asiunia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Hej! Hahahaha moi biseksualni przyjaciele:loveu::eviltong: Carr,kochanie czy moglabys wrzucic portrety Meci,zebym sobie na avatarek przerobila?:evil_lol: Quote
PaYooK Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 ELO!!! dotarłem.... od wroclawia w pkp mielismy niezly ubaw grupa zolnierzy zaczepiala czipsowa ;) heheh a pozniej sami mielismy glupawke :diabloti: hmmmm.... zlocik udany :cool1: a teraz wrzucam wszystko do pralki... spac i jutro do roboty na 7 :placz: ale dam rade :) Thx Karze i Jureji ktore nas podrzucily samochodzikiem do domku :multi: P.S. co do koszulki Kalina wysle ja poczta... obgadamy na pw sprawe co do zimowego zlotu to z komarem i orzechem pozniej chwile gadalismy i jest to pomysl pozyjemy zobaczymy Quote
Daga_i_Oskar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='olekg18']Daga fajki z zamrażalnika są zajebiste :D Ja za to wczoraj dymałem prezerwatywy no widzisz :lol: :lol: teraz będziesz tak praktykować :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pomyślą,że sadyści z nas jacys:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 5min temu wrocilam, mielismy suuuuuu[er przygode z zolnierzami w pociagu:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='olekg18']ale nafociłas daga chybva cie oczy i palec bolą do teraz :D qrcze a zebys wiedzial ze prawe oko to mnie strasznie boli :evil_lol: i tak sie zastanawialam od czego a to pewnie od tych zdjęć :evil_lol: Quote
Recommended Posts