zuzolandia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witanko słodziaki ;-)...co tam słychowac na wyzynach ??? Buzioczki Quote
Madzia_19 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Dobcia']:tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: My również życzymy Wesołych Świąt :p PS. Negruś ma zawsze śliczne minki, a ta cudowna :p Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Witam wszystkich:multi: Dziękuje za życzenia:loveu: Nie, śnieg nie sypał, jest szaro, buro i zimno:cool1: obiecane foteczki:cool3: ...pozujemy... ...nudziiiiiii mi się... ...moje ostatnie nabytki:loveu: ...yyyyy.... chwilka zakłóconej prywatności....:p ... jeszcze jeden nabytek:loveu: Quote
wiq Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 yeah:evil_lol: nowy psiak wygląda jak mix ona i dobka, bardzo pasuje do stadka:multi: zgadzają się chłopcy? Quote
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hehehe ta fotka wygląda tak, jakbyś ty robiła sesję zdjęciową Negrusiowi a psiak obok (jejku, ja nie wiem jak on ma na imię :oops: :oops: :oops: ) próbował zwrócić na siebie twoją uwagę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 fajna sesja a ta fotka co Ola cytowala swietna:multi: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='wiq']yeah:evil_lol: nowy psiak wygląda jak mix ona i dobka, bardzo pasuje do stadka:multi: zgadzają się chłopcy? Też tak myśle:cool3: W miare się dogaduję, jest coraz lepiej, Azuś ma dużo obiekcji co do Hasana, ale dał sobie spokój z próbami zdominowania takiego olbżyma i Hasek jest teraz górą, a Negro pozwala mu na wszystko, noooooo może prucz odbierania sobie jedzenia:evil_lol: [quote name='Ola&Kora']Hehehe ta fotka wygląda tak, jakbyś ty robiła sesję zdjęciową Negrusiowi a psiak obok (jejku, ja nie wiem jak on ma na imię :oops: :oops: :oops: ) próbował zwrócić na siebie twoją uwagę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hasan;););) Taaaa zdecydowanie nie lubi, jak go niezauważam:evil_lol::cool3: [quote name='Marta_Ares']fajna sesja a ta fotka co Ola cytowala swietna:multi: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:lol: Quote
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dobcia; napisał(a):Hasan;););) Jejku ja swojego pierwszego psa płci męskiej planowałam nzawać Hasan :eviltong: :eviltong: :eviltong: A to wszystko prze lekturę w szkole... "Giaur"... czytałaś może? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :pwpadłam pooglądać kwiatuszki ;)i psiaczki Quote
wiq Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 no to sie chłopaki dogadali!:multi: im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba:loveu: Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ojej... jaki słodki :loveu: :loveu: :loveu: takie maleństwo :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A kuku... :loveu: Widać, że aparat się spisuje bo i Negro jakiś wyraźniejszy i ładniejszy na zdjęciach :) Quote
limoncia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Takie niewinne:loveu: :loveu: :loveu: bardzo ladne:p Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ZDROWYCH WESOłYCH I POGODNYCH SWIAT .... ....ORAZ MNOSTWA WSPANIALYCH PREZENTóW POD CHOINKA ... ..........zyczy CAłA ZUZOLANDIA ... Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowych i Wesołych świąt!!! :):):):) Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Szkoda, że nie mogłam złożyć Ci osobiście życzeń, a więc jeszcze raz w ramach dogo: WESOŁYCH ŚWIĄT! :) Quote
gogunia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Merry christamas Dobciu:tree1: :x-mas: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Quote
eria Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ja się normalnie spóźniłam na zdjęcia!!! to jest niemożebne!!!!!:shake: ale śliczny jest nowy kolega, nie wiem czy juz gdzieś nie pisałaś tego - ale skąd go masz ??? Quote
Recommended Posts