pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Negro tak się na niego patrzy, jakby mu było żal kolegi :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dziendoberek ;-) widze ze rodzinka w komplecie ....... mizianko dla psiaków ;-) Quote
Anecioreczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hasanek Cudnyyyyy :)::loveu::cool3: Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Witam wszystkich bardzo świątecznie:multi::multi::multi: Anecioreczek napisał(a): Zdrowych i Wesołych świąt!!! :):):):) BBeta napisał(a):Wesołych Świąt !! :) Cerber napisał(a):Wesołych świąąąąąąąt... Ola&Kora napisał(a):By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Marta_Ares napisał(a): pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Szkoda, że nie mogłam złożyć Ci osobiście życzeń, a więc jeszcze raz w ramach dogo: WESOŁYCH ŚWIĄT! :) gogunia napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Merry christamas Dobciu:tree1: :x-mas: _ChiQuiTa_ napisał(a):Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. barbara.h napisał(a):Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Bardzo Wam dziękuje za śliczne życzenia i karteczki;):loveu: Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 eria napisał(a):ja się normalnie spóźniłam na zdjęcia!!! to jest niemożebne!!!!!:shake: ale śliczny jest nowy kolega, nie wiem czy juz gdzieś nie pisałaś tego - ale skąd go masz ??? Zdaża się:evil_lol::cool3: Niewiem, czy pisałam... Hasek mieszkał obok, u sąsiadów, ale często zabierałam go na spacery, ale chyba jednak nie zbyt często, bo socjalizacje z obcymi psami i ludzmi ma zaniedbaną...:roll: teraz sąsiedzi wyjechali na stałe za granice, a Hasek został u nas;) I zdążył już na dzień dobry podrapać świeżo malowane drzwi wejściowe:evil_lol: Ah... ten psi gust:cool1: zuzolandia napisał(a):Dziendoberek ;-) widze ze rodzinka w komplecie ....... mizianko dla psiaków ;-) Dobry wieczorek:lol: Wymiziane specjalnie od zuzolków:p Anecioreczek napisał(a):Hasanek Cudnyyyyy :)::loveu::cool3: Nieskromnie powiem że masz racje;):lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Negro tak się na niego patrzy, jakby mu było żal kolegi :evil_lol: Hehe... no raczej to Negra może być żal, bo Hasek mu wszystko kradnie, nawet uluboine piłki i kości:evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 A oto jak psiaki spędziły wigilie:;) uwaga! będzie duuużo fotek:razz: ... w ten wyjątkowy wieczór należy się odpowiednio ubrać... ...i odpowiednio poprzymilać, tak na wszelki wypadek:evil_lol: ...czego efektem są prezenty.... ... a że Negro potrafi poprzytaulac sie za dwoch...:loveu: ...to i prezetow bylo dla dwoch:multi::cool3: ... zlodziejstwo sie szerzy...:mad: ...to byl meczacy wieczor...:p milego ogladania;) Quote
limoncia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jaka agresywność:p :p :p ładna fotka:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A Negruś to dostał do przytulania dalmaska, prawda? :-) Z Pańcią to najlepiej... :loveu: Ślicznie razem wyglądacie. :loveu: Quote
Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ojeeeej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nie no boska fota:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 aaa Jakie świetne Foteczkiiii!!!! a Jak pięknie ubranii :):):) Quote
WalentyNaa Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 no no ale wystrojone odswietnie pieski :) super foteczki :cool1: Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 no nie!!! cudnie się psiaki wystroiły na święta :gent::klacz::klacz: Quote
wiq Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 przstojnaki:) i jaki negro prztulaśny:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ooooooooo jakiz przystojniak z Negrusia no no ;-) Azus tez chłopak wystrojony ..sliczny ;-) Witamy poswiatecznie . Quote
Madzia_19 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dobcia napisał(a): A cóż to za dźentelmeni? :loveu: :loveu: :loveu: Negruś jest boski :p :p :p Prawdziwy facet :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja chcę takiego męża! :placz: Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 limoncia napisał(a):Jaka agresywność:p :p :p ładna fotka:loveu: Azuś sobie nie da w kasze dmuchać:mad::evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):A Negruś to dostał do przytulania dalmaska, prawda? :-) Z Pańcią to najlepiej... :loveu: Ślicznie razem wyglądacie. :loveu: Dziękujemy:oops: Tak, dostał pieska, troche go obślinij, powycierał nim podłoge i tyle:p Teraz służy mu jako aport i łazi z nim za mną po domu:cool3: Dobermania napisał(a):Ojeeeej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To chyba znaczy, że się podobają?:cool3::lol: Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Marta_Ares napisał(a): nie no boska fota:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ile się namęczyłam, żeby go tak ustawic:evil_lol: Ale sie opłaciło:loveu: Anecioreczek napisał(a):aaa Jakie świetne Foteczkiiii!!!! a Jak pięknie ubranii :):):) Dzięki:lol: Muszka była wspólna na dwa psy, musiały się więc dzielić:evil_lol: WalentyNaa napisał(a):no no ale wystrojone odswietnie pieski :) super foteczki :cool1: Wigilia jest raz w roku, musiały więc wyglądać stosownie do okazji;) barbara.h napisał(a): no nie!!! cudnie się psiaki wystroiły na święta :gent::klacz::klacz: Taki mały element, a jak zmienia psa w elegancika;) Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 wiq napisał(a):przstojnaki:) i jaki negro prztulaśny:loveu: To prawda, tulidełko z niego niesamowite:cool3: zuzolandia napisał(a): ooooooooo jakiz przystojniak z Negrusia no no ;-) Azus tez chłopak wystrojony ..sliczny ;-) Witamy poswiatecznie . My też witamy:multi: I dziękujemy:lol: Madzia_19 napisał(a):A cóż to za dźentelmeni? :loveu: :loveu: :loveu: Negruś jest boski :p :p :p Prawdziwy facet :loveu: Yhm... a bez muchy to już nie facet?:eviltong: Tina.Sara napisał(a):ale boske foty:cool3: Dziękuje:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja chcę takiego męża! :placz: Nie!Nie!Nie! On jest zajęty!:eviltong: Ma już wybranke serca, choć to nie wyklucza nowych znajomości:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 "Dobcia" napisał(a): Nie!Nie!Nie! On jest zajęty!:eviltong: Ma już wybranke serca, choć to nie wyklucza nowych znajomości:cool3: Taki skok w bok? :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Taki skok w bok? :evil_lol: Czemu od razu skok?:mad: Myślałam raczej o rozszerzeniu kręgu znajomych....:cool3: Ja bym mu dała skakać!:mad: phi...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Taaaaa z chłopami to tzra krotko ;-)...bo jak sie rozbestwia to potem ciezko nad nimi sprawowac kontrole ;-)...twarda reka Jadziu twarda ;-)hehehehehheeheheh Quote
Recommended Posts