Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kora tez tak robi..ale tylko Wtedy Gdy Atos nie widzi xD bo ona niechce sie do niefgo upodabniać xD Quote
Marta_Ares Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 WITAM :lol: piekna fota:loveu: a jaki krajobraz...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Anecioreczek']Kora tez tak robi..ale tylko Wtedy Gdy Atos nie widzi xD bo ona niechce sie do niefgo upodabniać xD W tym przypadku to nawet dobrze;) [quote name='Marta_Ares']WITAM :lol: piekna fota:loveu: a jaki krajobraz...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Marta:multi: Dziękuje:loveu: Niestety fotki mi się kończą, a do aparatu jeszcze z 7 dni....:roll: Ale nie jest bardzo żle, coś jeszcze mam:cool3: Temat poprzedni, widoczki też:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ;)najlepsza woda z kałuzy... a co tam widać z tyłu :razz: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Faktycznie, bardzo ładne tereny spacerowe, ale co Wy, po czyichś polach uprawnych chodzicie???:mad: Ładnie to tak:eviltong:? Dobie pozrowienia od dobka dla dobka, dla Azusia też:) Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witam :cool3: Ale ma minęęę :cool3: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 samograj napisał(a):HEJ DOBCIA!!! U Alicjirydzewskiej jest konkurs na najlepsze psie klejnoty, pamiętam,że NEGRO ma fotki z ....... klejnocikami , czy mogę ukraść i wkleić do ALI, może Negro, albo AZUŚ wygra??? POZDRAWIAM:loveu: Ojejej, naprawdę konkurs jajeczny? Bo ja bym "wystawiła" mojego synka:eviltong: Proszę o link;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kurcze, za każdym razem jakiś inny widoczek nam pokazujecie :loveu: A Negro nadal w tej samej pozie :cool3: Quote
wiq Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ty to niebo w czymś kolorujesz? Piękne:loveu: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Eheheh, bo to wszystko FOTOMONTAŻ, Negro raz sfotografowany i wklejany na różne krajobraziki:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hejka ;-)....przesyłamy buziole w te mrozna noc ...;-) Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 zrobiłam Ci nowy banerek, bo masz ciągle jesienny.... Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Cześć :loveu: eria jaki ładny banerek :loveu: Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)najlepsza woda z kałuzy... a co tam widać z tyłu :razz: No jak to co?:evil_lol: Takie jakieś zwierzysko śniadanie sobie wykopuje:cool3: [quote name='Dobermania']Faktycznie, bardzo ładne tereny spacerowe, ale co Wy, po czyichś polach uprawnych chodzicie???:mad: Ładnie to tak:eviltong:? Dobie pozrowienia od dobka dla dobka, dla Azusia też:) Dziękujemy;) Leżą pola takie osamotnione, odłogiem... to im towarzystwa dotrzymujemy:eviltong: Zresztą nikt nas jeszcze z grabiami nie gonił:evil_lol: Taaaaaaaaa ludzie wogóle o swojego nie pilnują:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']Witam :cool3: Ale ma minęęę :cool3: Witaj:lol: Jęzorek mi pokazuje, zbujek mały:evil_lol:;) Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Kurcze, za każdym razem jakiś inny widoczek nam pokazujecie :loveu: A Negro nadal w tej samej pozie :cool3: Ktoś musi trzymać się tradycji, ale od tego weekendu na spacery będę wychodzić z trzema psami:laola::cool3: Tak więc tematyka może ulegnie zmianie:cool3: [quote name='wiq']Ty to niebo w czymś kolorujesz? Piękne:loveu: To prawda:loveu: [quote name='Dobermania']Eheheh, bo to wszystko FOTOMONTAŻ, Negro raz sfotografowany i wklejany na różne krajobraziki:eviltong: :eviltong: :eviltong: Czuje się obrażona:eviltong::eviltong::eviltong: Hehe żartuje:cool3: On jest po prostu zakochany w jednaj czynności, taki stały rodzaj psa:evil_lol: [quote name='eria'] zrobiłam Ci nowy banerek, bo masz ciągle jesienny.... [quote name='Tina.Sara']Cześć :loveu: eria jaki ładny banerek :loveu: Zgadzam się w 100%!!!!!!!!:multi::loveu: Dziękuje Eria:loveu::multi::loveu::multi::loveu: Śliczny jes Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 ...biegne, już biegne:multi: i pozujemy....:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 .cudowny widok.....psiak w biegu i niebo w roznych odmianach blueeee ;-) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 JAK TO TRZEMA? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jakimś innym aparatem te fotki robione? Bo super jakości, Negro wygląda tu wprost cuuuudownie :loveu: i bez obróżki :loveu: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Dobcia']...biegne, już biegne:multi: Łaaaaaał jakie kolory nieba!:crazyeye: Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']JAK TO TRZEMA? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jakimś innym aparatem te fotki robione? Bo super jakości, Negro wygląda tu wprost cuuuudownie :loveu: i bez obróżki :loveu: Chcieliście golaska:evil_lol: aparat ten sam, dziękuje:cool3: Bo teraz będą trzy... gdzięś wcześniej wklejałam zdjęcia Haska, teraz będzie mieszkać z nami... nie miała baba kłopotu... to już ma:evil_lol: Jest niewychowany, nielubi obcych ludzi i psów, ciągnie jak koń... i dlatego już mu kupiłam obróże uzdową, no i zrobimy z niego jeszcze psa;) Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka']Łaaaaaał jakie kolory nieba!:crazyeye: Śliczna była pogoda:loveu::loveu::loveu:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dobcia napisał(a):Chcieliście golaska:evil_lol: aparat ten sam, dziękuje:cool3: Bo teraz będą trzy... gdzięś wcześniej wklejałam zdjęcia Haska, teraz będzie mieszkać z nami... nie miała baba kłopotu... to już ma:evil_lol: Jest niewychowany, nielubi obcych ludzi i psów, ciągnie jak koń... i dlatego już mu kupiłam obróże uzdową, no i zrobimy z niego jeszcze psa;) Ale to tak... na zawsze? :crazyeye: Oj Jadziu, dobrze, że psiak trafił na Ciebie, Ty to z niego zrobisz człowieka! a raczej psa :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Dobcia']Śliczna była pogoda:loveu::loveu::loveu:;) Niezłe kolorki wyszły... Niebo na podrasowane w PSie wygląda:p Quote
Madzia_19 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Dobcia'] Piękne niebo, śiczna okolica, ale pieski najpiękniejsze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts