Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Anecioreczek']u Mnie dziki równiez.,.to samo z Zajecami:evil_lol: Kora goni Kotgy..a Ja akurat mieszkam nad Gniazdem Dzikich kotów... i mam z tym nie lada problem:lol::shake: Moje też kotom nie odpuszczą, choć ostatnio Negro u babci dał sobie spokoj ze szczekaniem na jej kotka, bo kicia go olewał:p a jak kot nie ucieka, to nie ma kogo gonić:razz: [quote name='wiq']ale myśliwskie tematy;) Jadzia, Wy rzadko je widzicie, bo zwierze Was unikają..:evil_lol: Ehe...:razz:Mądre są, wiedzą kogo lepiej unikać:eviltong:;) [quote name='zuzolandia']Witanko poznym wieczorkiem ;-) Witam póżnym popołudniem:lol: [quote name='Tina.Sara']dzień dobry :cool3: :multi::multi::multi: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='*luthien*']Cześć Dobciu:) Jaka śliczna sarenka:loveu: Hey Luthien:multi: Prawda?:loveu::loveu::loveu: [quote name='Anecioreczek'] [quote name='Tina.Sara'] Dziękuje dziewczyny, śliczne są:loveu::lol::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Jadziu! :) Jak tam ostatnie przygotowania przed Sylwestrem? :) Czeeeść;) Powinny być już zakończone, ale nic z nich niewyszło:shake: Choć najlepsza zabawa to taka z "ostatniej chwili", jak zwykle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Póżniej wstawie fotki, bo straszna kolejka dziś do tego mojego kompa:mad:;) Quote
Madzia_19 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobcia napisał(a):Uważaj Madzia, z miłości do dobków nie da się wyleczyć:cool3: Wiem coś o tym:loveu: Za późno :) Już się zakochałam dobkach :p a Negruś to mój ulubieniec :loveu: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 O KURCZE! zaś przegapiłam foteczki ! i to sarenkowe !! Foxi to jest pies myśliwski i za sarną poleciałaby na 100%, a Kreona napewno dałoby się odwołać jednym hasłem "piłeczka,bawimy się" :loveu: :evil_lol: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 aaa tak w ogóle to założę się że Jadzia ma nowy aparat bo zdjecia są wyraźnie lepszej jakości , a ten Negro jak pięknie pozuje :loveu: :loveu: ale i tak ta fota jest najpiękniejsza: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobcia napisał(a)::multi::multi::multi: Wiedziałam że sie ucieszysz z mojego przybycia :cool3: Dobcia napisał(a):Dziękuje dziewczyny, śliczne są:loveu::lol::loveu: Ja dziękuję :cool3: niech Aneta dziękuje w swoim imieniu ja w swoim :evil_lol: Kochamy Cie, wiesz o tym :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Karolina dziękuje ze pozwoliłaś mi podziękowac.. a więc Oficjalnie dziękuje ;D Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Madzia_19']Za późno :) Już się zakochałam dobkach :p a Negruś to mój ulubieniec :loveu: Miło nam:cool3: No to wpadłaś, ale czy Lucky nie będzie zazdrosny?;) [quote name='eria']O KURCZE! zaś przegapiłam foteczki ! i to sarenkowe !! Foxi to jest pies myśliwski i za sarną poleciałaby na 100%, a Kreona napewno dałoby się odwołać jednym hasłem "piłeczka,bawimy się" :loveu: :evil_lol: Heh... to Foxia jest jak Negro, ach... ta myśliwska krew:roll: [quote name='eria']aaa tak w ogóle to założę się że Jadzia ma nowy aparat bo zdjecia są wyraźnie lepszej jakości , a ten Negro jak pięknie pozuje :loveu: :loveu: ale i tak ta fota jest najpiękniejsza: Zgadłaś Aniu:cool3: Mam nowy aparacik, i jestem z niego bardzo zadowolona:loveu: [quote name='Tina.Sara']Wiedziałam że sie ucieszysz z mojego przybycia :cool3: Ja dziękuję :cool3: niech Aneta dziękuje w swoim imieniu ja w swoim :evil_lol: Kochamy Cie, wiesz o tym :cool3: Ja was też, bardzo:cool3: Tylko takich cudnych talentów przeróbkowych nie mam, ale zaraz lecę wam złożyć życzenia z własnej twórczości;) [quote name='Anecioreczek']Karolina dziękuje ze pozwoliłaś mi podziękowac.. a więc Oficjalnie dziękuje ;D Karolina jest bardzo dobra i kochana, no więc nie zabroniła:cool3: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 ...spadło w końcu troszke śniegu, ale Azuś nie jest zachwycony... ...co tam masz?:razz: ...pozoowanie na spacerze.... ... bawimy się w ratownika-ratować tonące kry!!! ....jeszcze jakaś tonie??? ...a tak sobie odpoczywamy:loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Dobcia']Ja was też, bardzo:cool3: Wiemy :cool3: Tylko takich cudnych talentów przeróbkowych nie mam Nie wierze :eviltong: Masz tylko nie chcesz sie przyznać :cool3: ale zaraz lecę wam złożyć życzenia z własnej twórczości;-) jak miło... :cool3: boskie foty :loveu: ŚNIEG MACIE! :placz: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 .znowu te kolorki ..;-) .jego minka mowi sama za siebie ..snieg jest bleeee .taaaa koooperek tak duzy ze sie nie miesci w kadrze eheh;-) Witamy milutko i sniegowo ;-) Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):Wiemy :cool3: Nie wierze :eviltong: Masz tylko nie chcesz sie przyznać :cool3: jak miło... :cool3: boskie foty :loveu: ŚNIEG MACIE! :placz: Jak jakieś talenty w tym kierunku posiadam, to nic o tym niewiem:p A wy nie macie śniegu?:roll: Szkoda... my mamy od 3 dni:cool3: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 tym razem się nie spóźniłam na fotki, ta powyższa jest cudowna. nie ma to jak pies który nie pyszczy w czasie robienia zdjeć.....:lol: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobcia napisał(a):Jak jakieś talenty w tym kierunku posiadam, to nic o tym niewiem:p A wy nie macie śniegu?:roll: Szkoda... my mamy od 3 dni:cool3: nie :placz: :placz: nie ma śniegu:placz: :placz: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='zuzolandia'] .znowu te kolorki ..;-) .jego minka mowi sama za siebie ..snieg jest bleeee .taaaa koooperek tak duzy ze sie nie miesci w kadrze eheh;-) Witamy milutko i sniegowo ;-) Cześć;) Koooperek jest wyjątkowo fotogeniczny:evil_lol: Ale z przodu zrobić fotki nie mogłam-nie umiem pływać:evil_lol::razz: [quote name='eria'] tym razem się nie spóźniłam na fotki, ta powyższa jest cudowna. nie ma to jak pies który nie pyszczy w czasie robienia zdjeć.....:lol: Cieszę się, że się podoba, mnie też:loveu: ;) Nooo fakt, nie pyszczy;) i grzecznie pozuje, w odróżnieniu od Azusia, który woli w tym czasie samotnie zwiedzać zarośla:roll: [quote name='Tina.Sara']nie :placz: :placz: nie ma śniegu:placz: :placz: :glaszcze: w końcu spadnie;) Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Dobcia'] Zazdroszcze Ci takiego modela, siedzi i pozuje :loveu: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='BBeta']Zazdroszcze Ci takiego modela, siedzi i pozuje :loveu: "siad" to najlepiej opanowana komenda i chętnie dobeczek się nią chwali:loveu: Pod tym względem jest idealny:loveu: ...pamiętacie kicie, który się przybłkał i znalazł nowy domek? Odwiedziłam go dziś z aparatem;) ...ciekawska z niego istotka:razz: ..a tak zabawiał się kropidłem tuż przed kolędą... ...i kocia toaleta... ... w takiej pozycji potraf spać godzinami... ludzik w ciele kotka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witam... jezny u Ciebie zaległości to chyba z 10000 stron mam... nigdy tego nie nadrobie... o ja jaka długa szyja nie...:lol: :lol: :lol: :lol: hehehe jak u żyrafy :D:D:D:D:D:D:D:D albo jak żółw, który se tak szyje wyciągnął :D:D:D:D:D Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wystrzałowa noc zbliza sie wielkimi krokami .... .wiec zyczy Ci kochaniutka ...... .........SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!! Quote
Anecioreczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fotki są Przepiekne:loveu: Jak Bym chciała żeby Atos i Kora tak pozowali:cool3: a U nas śniegu niema;( był..ale już go niema;( nie zdązyłam nawet porobić zdjęć Atosowi na sniegu!;( Quote
basia bonnie Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witaj Dobcia:multi: Ty mieszkasz w Żywcu? Quote
basia bonnie Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 P.S. Śliczne psiaki! Uściskaj je ide mnie ;) Quote
wiq Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 jak sie znowu porozpływam nad portretami:eviltong::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ty nie idź ze mną na ten spacer bo Ci psa ukradę, przecież on jest cudowny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cudny kociamber:loveu::loveu::loveu: Najlepszego w Nowym Roku Quote
Recommended Posts