zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 wowowo jaki fajny !!!!!!;-) szkoda ze ni ma takiego briardzika ;-).....przynajmniej ja nie znalazłam heeh;-)...ale mozem slepa ????? Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dobcia; napisał(a):Tak, jest;) Fotki w weekend;):) Wrrr.... :/ czemu dopiero w weekend? :placz: Ja bym chciała go już zobaczyć :placz: Proszę, chociaż jedną fotkę... :cool3: Tak ładnie cię proszę... :* Quote
eria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ja jestem chyba do tyłu....Czy dobrze zrozumiałam? - Dobcia ma nowego lokatora ?????????? :crazyeye: Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia'] wowowo jaki fajny !!!!!!;-) szkoda ze ni ma takiego briardzika ;-).....przynajmniej ja nie znalazłam heeh;-)...ale mozem slepa ????? Ja niestety też briardzika nie widziałam... ale kto wie?;) [quote name='Ola&Kora']Wrrr.... :/ czemu dopiero w weekend? :placz: Ja bym chciała go już zobaczyć :placz: Proszę, chociaż jedną fotkę... :cool3: Tak ładnie cię proszę... :* Czemu taka jesteś Olu niecierpliwa?:cool3: ...bo w piątek odbieram nowy aparat, a innego w domu nie mam:p A tak wogóle to gdzieś już fotki Haska wklejałam;) ...no ale dobrze, jeszcze raz, ta fotka już była, nie jest najlepsza, ale psa troche widać;) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ojejej a ja nie wiedziałam że to on :loveu: Pamiętam jak wrzucałaś jego fotki :p Skleroza moja idzie powoli do przodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale psiak super bomba!!! Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Eria z tego co mi wiadomo juz jest nowy lokator eheheh;-) Quote
eria Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A ja byłam pewna że to szczeniorek dobka!!!! Ale ten piesek jest śliczny:loveu: Quote
Dobcia Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ojejej a ja nie wiedziałam że to on :loveu: Pamiętam jak wrzucałaś jego fotki :p Skleroza moja idzie powoli do przodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale psiak super bomba!!! To trzeba orzeszki jeść na pamięć:cool3::cool3::cool3: Dziękujemy;) [quote name='zuzolandia']Eria z tego co mi wiadomo juz jest nowy lokator eheheh;-) [quote name='eria']A ja byłam pewna że to szczeniorek dobka!!!! Ale ten piesek jest śliczny:loveu: Według mnie ma coś z dobka;) Ma około 4 lat i jest przekochany:loveu: ...szczególnie jak 40 kilo psa chce wejść mi na kolana wzorem Azusia:evil_lol: Jest jednak dość dominujący, i trzeba chyba o kastraci pomyśleć:roll: Słyszałam najróżniejsze opinie, raz że psy łagodniały a innym razem nie... ale jeszcze musze pomyśleć;) ... mam jeszcze tylko 2 fotki bardzo padniętego psa-jak dochodzimy na spacerze do takiego stanu, to znak, że można wracać do domu:evil_lol: ...następne myśle, że będą już z Hasankiem:loveu:;) Quote
Dobcia Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: Quote
gogunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Dobcia']:tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: Oooo...Ale super:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Dobcia']:tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: wirtam witam i o zdrowko mpytam :) ale ślicznie Ci tro wyszlo... foteczka, cud miod i orzeszki, jak ktos to mawia... Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witanko;-).tak na pierwszy rzut oka to nie bardzo wiadomo o co chodzi hehe;-).gdzie przod gdzie tyl ???? no i własciwie co lub kto lezy na tej ziemi ??? heheheeh;-) Buziaczki Quote
an3czka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Dobcia']:tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: Jadziu dziękuję i wzajemnie!:p Quote
Dobcia Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='gogunia']Oooo...Ale super:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: Dziękuje:oops::lol: Dopiero się ucze Photoshopa obsługiwać, szczególnie że mam wersje po angielsku, ale pomalutku naucze się robić jakieś efekty;) Gorzej mi idzie z usuwaniem tła i takimi bardziej skomplikowanymi rzeczami... [quote name='Cerber']wirtam witam i o zdrowko pytam :) ale ślicznie Ci to wyszlo... foteczka, cud miod i orzeszki, jak ktos to mawia... Dziękuje:lol: Zdrówko dopisuje, dziękuje;) [quote name='zuzolandia'] Witanko;-).tak na pierwszy rzut oka to nie bardzo wiadomo o co chodzi hehe;-).gdzie przod gdzie tyl ???? no i własciwie co lub kto lezy na tej ziemi ??? heheheeh;-) Buziaczki Hej:cool3: Hehe ja też nie wiem, o co tu chodzi:evil_lol: Może jakiś komar mu do ucha wszedł:p Kąpiele w trawie, prawie jak latem:evil_lol: [quote name='an3czka']Jadziu dziękuję i wzajemnie!:p Ja także dziękuje:p Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witanko;-) U na sdzisiaj sypneło sniegeiem ;-)...niestety na chwile obecna to juz tylko wspomnienie ...... Pozdrawiamy milutko ;-) Quote
Ola&Kora Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dobcia; napisał(a)::tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: Jakie śliczne życzenia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piękną minkę tutaj Negruś strzelił :loveu: Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Dobcia']:tree1:Wszystkim dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia-wszystkiego najlepszego!!:tree1: :santagri::tree1::x-mas: teraz negruś ma o wiele lepszą minkę, niż ostatnio:cool3: Wzajemnie :) :x-mas: Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 zuzolandia .. fakt sypneło sniegiem..godz.6.00 jest godz.7.00 nima... :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Oj jakie śliczne życzonka i jaki śliczny Negro :loveu: Quote
limoncia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 piekne życzenia ale fotka jeszcze bardziej piekniejsza:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ooo Negro do nas przyjdzie:cool3:ciekawe czy sie wcisnie przez komin i jakie prezenty przyniesie:evil_lol: NAWZAJEM:multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witamy milutko ;-)....a moze u Jadzi sniezek spadl ???? i teraz sie odkopuje ??? heeheh..... Buziaczki i mizianko dla psioków Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ale sliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts