wiq Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 nadrobilam:multi: piekne fotki, widze, ze negro czyni postepy w nauce, skoro juz golutki biega:evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Madzia_19']"Ej, on lata!" ;) Negruś jak zwykłę śliczny :loveu: A tak w ogóle to piękne macie okolice :) Nietoperek:evil_lol: Dzięki:lol: a okolice rzeczywiście na spacery są super-wielkie odludzie:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na Gwiazdkę prezenty Aniołek... przynajmniej ja znam taką wersję :evil_lol: Ale chmurki śliczne wyszły :loveu: O Negro nie wspomnę nawet :loveu: Dziękujemy;) To coś jest nie tak z tymi prezentowiczmi... odkąd pamiętam prezenty zawsze przynosiła gwiadka:p Co ja zrobie, jak nie przyjdzie w tym roku:roll: Nie chce aniołka, chce gwiazdke!:placz::evil_lol: [quote name='wiq']nadrobilam:multi: piekne fotki, widze, ze negro czyni postepy w nauce, skoro juz golutki biega:evil_lol: Ciesze się;) A robi, robi...:cool3: Zdolny z niego czarnulek:loveu: Szkoda tylko, że zima idzie, bez sweterka się niedługo nie obejdzie:evil_lol: i kolejne spacerkowe;) Quote
Dobcia Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 wiq napisał(a):dzis galerie szaleja z fotkami!:multi: Wiquś polecam ten tryb spędzania czasu na dogo:cool3: Może więc też coś wstawisz?:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Dobcia']Nietoperek:evil_lol: Dzięki:lol: a okolice rzeczywiście na spacery są super-wielkie odludzie:cool3: Dziękujemy;) To coś jest nie tak z tymi prezentowiczmi... odkąd pamiętam prezenty zawsze przynosiła gwiadka:p Co ja zrobie, jak nie przyjdzie w tym roku:roll: Nie chce aniołka, chce gwiazdke!:placz::evil_lol: Ciesze się;) A robi, robi...:cool3: Zdolny z niego czarnulek:loveu: Szkoda tylko, że zima idzie, bez sweterka się niedługo nie obejdzie:evil_lol: i kolejne spacerkowe;) HELLO ......widze gory widze gory :multi::multi::multi: Jakie piekne blue kolorki ...:loveu: Piesia tyz sliczne ..... szczegolnie jak sobie biegna ..hehe:loveu::loveu: Buziaczki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Myślę, że w tym roku do Ciebie jednak znów przyjdzie gwiazda, a do mnie aniołek - może oni współpracują ze sobą :cool3: Chłopcy się pokłócili, że w dwie różne strony biegną? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dziendoberek kochaniutka ;-)......wymiziaj tych golasów ..;-) Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale śliczne foteczki, śliczne widoczki i śliczne pieseczki :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, mało oryginalna jezdem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ola trzabyło napisać: piękne źdźbło trawy to 27 od lewego górnego rogu :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jakie Cudne psiaki:loveu::loveu: Szczególnie przypadła mi do gustu obroża Negra :lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Tina.Sara napisał(a):Ola trzabyło napisać: piękne źdźbło trawy to 27 od lewego górnego rogu :evil_lol: Hahahahaha :grin::grin::grin::grin: To ci sie udało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 zuzolandia napisał(a):HELLO ......widze gory widze gory :multi::multi::multi: Jakie piekne blue kolorki ...:loveu: Piesia tyz sliczne ..... szczegolnie jak sobie biegna ..hehe:loveu::loveu: Buziaczki Witaj Zuzulku:lol: Ciesze się, że ci się widoczki podobają;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Myślę, że w tym roku do Ciebie jednak znów przyjdzie gwiazda, a do mnie aniołek - może oni współpracują ze sobą :cool3: Chłopcy się pokłócili, że w dwie różne strony biegną? :evil_lol: :cool3::cool3::cool3: Oni są zgodni tylko w czasie karmienia i... wychodzenia na spacerek:p A, no i jeszcze kiedy wspólnie dzielą jedno łóżko-różnica charakterów:evil_lol: eria napisał(a):ooo :crazyeye: Jadzia zaszalała!!! Czasem trzeba:cool3: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale śliczne foteczki, śliczne widoczki i śliczne pieseczki :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, mało oryginalna jezdem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nieskromnie przyznam, że masz racje:cool3::cool3::cool3: [quote name='Anecioreczek']Jakie Cudne psiaki:loveu::loveu: Szczególnie przypadła mi do gustu obroża Negra :lol::evil_lol: Witam nowego gościa:multi: Dziękuje Anecioreczek:lol: Obróżka już bardzo stara jest, ale też mi się podoba;) ...w ramach kontynuacji szaleństwa kilka widoczków:cool3: :candle::candle::candle: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmm... wątpie czy to było smaczne... i znów udało się wspólnie psy w kadrze uchwycić;) Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Tina.Sara napisał(a):Ola trzabyło napisać: piękne źdźbło trawy to 27 od lewego górnego rogu :evil_lol: Ola&Kora napisał(a):Hahahahaha :grin::grin::grin::grin: To ci sie udało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buuuuuhahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To by było baaaardzo oryginalne:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hahahahaha :grin::grin::grin::grin: To ci sie udało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobcia napisał(a):Buuuuuhahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To by było baaaardzo oryginalne:cool3::cool3::cool3::evil_lol: dziękuję :cool3::cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hehehe krecik znowu wystawił swoje kulki na przewietrzenie :evil_lol: Ale to troche niemoralne... na ten mróz... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hehehe krecik znowu wystawił swoje kulki na przewietrzenie :evil_lol: Ale to troche niemoralne... na ten mróz... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...przecież trzeba robić porzątki świąteczne, odkurzać, polerować, prać, pastować, wietrzyć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 taaaaaaaaa i do tego wstawiac foty !!!!!!!!!!!! duzoooooooo !!!!!!!! Buzioki Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Dobcia'] hmmm... wątpie czy to było smaczne... Jak Bym widziała Atosa:D Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaa i do tego wstawiac foty !!!!!!!!!!!! duzoooooooo !!!!!!!! Buzioki Wstawiam, czasem wstawiam:p [quote name='Samturia']kochane psiaki :D Dziękuje;) [quote name='Anecioreczek']Jak Bym widziała Atosa:D Cieszę się, że Azuś nie jest sam... widać nie tylko on ma jakiś dziwny pociąg do kałuż:diabloti: [quote name='an3czka']Witam u Was!:multi: Witam Aniu w naszych skromnych progach:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts