zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witanko kochani ;-) Posylamy nieco spoznione ale bardzooo szczere MIKOłAJKOWE BUZIACZKI !!!! .....mizianko dla rozpieszczonych psioczkow .;-) Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='eria']łoo matko !!!!! takich tradycji nie należy podtrzymywać !!!!!!! :diabloti: Za to warto by wprowadzić nową - codzień parę fotek :loveu: Jeszcze was zdąże pozamęczać, tylko doczekam się nowego nabytku:evil_lol: Sami będziecie sobie winni:eviltong::eviltong::eviltong: Zuziu dziękuje:loveu: Zaraz mizianko zostanie przekazane, tylko znajde Azusia, bo mały jak zwykle się gdzieś zaszył:p Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Kurcze, ale widok!! jak ja lubię takie górki pagórki!! Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dziendoberek ;-) My tez kochamy gorskie widoki ...ale nasza kochaniutka nie chce ich wklejac ;-(.....prosiemy bardzo ...z psiokami i gorkami ..... Caluski Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jak mogą się widoki nie podobać jak to nasze piękne Bieskidy :) Quote
wiq Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 gdbym sama tak nie robila, to poparlabym erie:diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hello.........i co tam u góroli słychowac ???;-)..... zrobcie cosik coby snieg nam spadl ;-)....albo przynajmniej foteczki wklejcie ..hehe;-) BUZIACZKI Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='wiq']gdbym sama tak nie robila, to poparlabym erie:diabloti: bo to jest tak : 1.Eria ma zawsze rację 2. Jak nie ma racji, patrz punkt pierwszy :cool1: DOBCIA GDZIE SĄ TE FOTY KTÓRE MIAŁY BYĆ W WEEKEND KTÓRY ZA NIEDŁUGO BĘDZIE SIĘ KOŃCZYŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Cześć Dobcia!!! Gdzie ty sie podziewasz? Mały być fotki!! :razz: :razz: :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Oj Jadzia nam się opuszcza, nieładnie, nieładnie... :roll: :mad: Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Witajcie!:multi: Poniedziałek to takie przedłużenie weekendu, prawda?:oops::lol: Mam nadzieje, że nie będziecie na mne długo złe... W ramach przeprosin, prosze, oto fotki:lol: Negruś goły, i wesoły, bez obróżek...:evil_lol: i znów mam ubranko:p i maluszek:loveu: miłego oglądania;) Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 NO NARESZCIE !!!!!!!!!! Hehe a Negrusiowi tak zimno nie było bez ubranek? :evil_lol: no i obowiązkowe zdjęcie kopiące też jest :evil_lol: ALE MA SIĘ TO NIE POWTÓRZYĆ !!!!!!!! Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Ma się rozumieć!!!:evil_lol: No cóż, ładna wiosna tej zimy, to i ubranka nie potrzebne są:evil_lol: Ale żeby nie było, nam już świątecznie w głowe... i na głowie:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Dobcia']Ma się rozumieć!!!:evil_lol: No cóż, ładna wiosna tej zimy, to i ubranka nie potrzebne są:evil_lol: Ale żeby nie było, nam już świątecznie w głowe... i na głowie:evil_lol: WITOJCIE LUDKOWIE ROSTOMILI :loveu: :loveu: :loveu: Foteczki sa huraaa !!!! i swiateczny Negrus jest:multi:...nie całkiem goły heeh:evil_lol:......no dziekujemy piekny nasza kochana górolko :loveu::loveu::loveu: Mizianko dla psioczków ..:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Przez chwilę myślałam, że to po naszych polach biegacie, bo tereny bardzo podobne mamy ;) Jaki szczęśliwy ten Negruś Twój :) A w czapce Mikołaja B-O-S-K-I! :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hehehe mj kochanz krecik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A co tu tak wczesnie robi Mikolaj??? Do swiat jeszcze daleko :eviltong: :eviltong: Quote
samograj Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 HEJ DOBCIA!!! U Alicjirydzewskiej jest konkurs na najlepsze psie klejnoty, pamiętam,że NEGRO ma fotki z ....... klejnocikami , czy mogę ukraść i wkleić do ALI, może Negro, albo AZUŚ wygra??? POZDRAWIAM:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ola&Kora napisał(a):A co tu tak wczesnie robi Mikolaj??? Do swiat jeszcze daleko :eviltong: :eviltong: Chyba tak późno, bo na święta to Aniołek przynosi prezenty :diabloti: Quote
gogunia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Dobcia']Co niegrzeczny pies potrafi zrobić z drzewem:p ...wyrwać ...gryźć ...wyłamać gałązki Piękne foty:loveu: Jak on to drzewko wyrwał ?:-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Przesyłamy słodkie buziaczki ;-) U nas lejeeee lejeeee i lejeeee.brrrrr Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Przez chwilę myślałam, że to po naszych polach biegacie, bo tereny bardzo podobne mamy ;) Jaki szczęśliwy ten Negruś Twój :) A w czapce Mikołaja B-O-S-K-I! :lol: Hehe dzięki:lol: Tylko sekunde w niej wytrzymał, potem chciał koniecznie sprawdzić jak smakuje:evil_lol: No wiesz... jak nas łapki poniosą, to potrafimy daleko zajść:cool3:;) Ola&Kora napisał(a):Hehehe mj kochanz krecik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A co tu tak wczesnie robi Mikolaj??? Do swiat jeszcze daleko :eviltong: :eviltong: Wcale nie tak daleko:eviltong: My już się doczekać nie możemy:loveu: Chyba przecież widać tą radość na pyszczku Negra?:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='samograj']HEJ DOBCIA!!! U Alicjirydzewskiej jest konkurs na najlepsze psie klejnoty, pamiętam,że NEGRO ma fotki z ....... klejnocikami , czy mogę ukraść i wkleić do ALI, może Negro, albo AZUŚ wygra??? POZDRAWIAM:loveu: Hej Samograjko!!! Jasne, że możesz-nie ma to jak udział w "jajecznym" konkursie:evil_lol: Ale Azusia dóbr to chyba nie wklejałam, przynajmniej nie pamiętam:evil_lol:;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Chyba tak późno, bo na święta to Aniołek przynosi prezenty :diabloti: Aniołek?:roll: A nie gwiazdka?:roll: [quote name='gogunia']Piękne foty:loveu: Jak on to drzewko wyrwał ?:-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Dzięki goguniu:lol: To zdjęcia chyba z wiosny, wtedy robione były porządki w ogrodzie i Negro przywłaszczył sobie jedną ze ściętych gałązek:p [quote name='zuzolandia']Przesyłamy słodkie buziaczki ;-) U nas lejeeee lejeeee i lejeeee.brrrrr Dziękujemy:lol: U nas też.... wstrętnie jest, ale rano sypał śnieg:loveu: I w górach już napadało, o ile mnie wzrok nie myli, bo troche zachmurzone dziś były;) Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 ale w weekend była śliczna pogoda, więc ciąg dalszy fotorelacji:cool3: ...skoczyć czy nie skoczyć... oto jest pytanie?:evil_lol: hmmmm.... i gdzie teraz? a to co?:evil_lol: ...kiedyś nadejdzie taki dzień, że znajde jakiegoś gryzonia:diabloti: jestem cierpliwy i nieugięty w poszukiwaniach:razz: Quote
Madzia_19 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Dobcia'] "Ej, on lata!" ;) Negruś jak zwykłę śliczny :loveu: A tak w ogóle to piękne macie okolice :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='"Dobcia"'] Aniołek?:roll: A nie gwiazdka?:roll: Na Gwiazdkę prezenty Aniołek... przynajmniej ja znam taką wersję :evil_lol: Ale chmurki śliczne wyszły :loveu: O Negro nie wspomnę nawet :loveu: Quote
Recommended Posts