Marta_Ares Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ale sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 to ten piesio, ktoego fotki wczesniej dawałaś? hurra!:multi: będziecie prawie jak czarno-ruda:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale to tak... na zawsze? :crazyeye: Oj Jadziu, dobrze, że psiak trafił na Ciebie, Ty to z niego zrobisz człowieka! a raczej psa :evil_lol: Mam nadzieje, że na zawsze;) Będzemy pracować, zobaczymy czy się uda;) Jest przekochany, straszna przylepa, ale trzeba go zamykać jak przychodzą goście i troszke z Negrem zaczyna, prowokuje go, a że większy, to dobcio schodzi mu z drogi;) [quote name='an3czka']Niezłe kolorki wyszły... Niebo na podrasowane w PSie wygląda:p W PS były tylko zmniejszane:eviltong: Hehehe ja tam tylko jeszcze ramki umiem robić:p [quote name='Madzia_19']Piękne niebo, śiczna okolica, ale pieski najpiękniejsze :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy:lol: Quote
Dobcia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Marta_Ares'] ale sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuje Marta:lol: [quote name='wiq']to ten piesio, ktoego fotki wczesniej dawałaś? hurra!:multi: będziecie prawie jak czarno-ruda:cool3::evil_lol::evil_lol: Tak, ten:cool3: Co za pamięć:cool3: Czarno-ruda-podpalana:evil_lol: ...No cóż, Negro potrafi też inne rzeczy czasem robić, niż tylko wykopki...:p ...i troszke niewyrażne łapanie wody... ...choćmy już do domu, zmęczyłeeeeem się...:oops: Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dobcia napisał(a): Tak, ten:cool3: Co za pamięć:cool3: Czarno-ruda-podpalana:evil_lol: dobrze, że nie przypalana:evil_lol: jestem w szoku, że glebogryzarka dała sobie spokój:evil_lol: Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Śliczniutko:) U Was, widzę, też chlapa i bezśnieżnie... Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 BOMBA!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hura, stadko ci się powiększa :p :p :p Quote
Dobcia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Tina.Sara']ale fajne foty :cool3: Dzięki:cool3: [quote name='wiq']dobrze, że nie przypalana:evil_lol: jestem w szoku, że glebogryzarka dała sobie spokój:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak strace do nich cierpliwość, to mogą być podpalane:diabloti: Dziwisz się? Po dwóch godzinach włóczęgi każdy by padł:cool3: [quote name='Dobermania']Śliczniutko:) U Was, widzę, też chlapa i bezśnieżnie... Niestety....:roll: stokrotki i pierwiosnki mi zakwitły w ogrodzie:cool1: [quote name='Ola&Kora']BOMBA!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hura, stadko ci się powiększa :p :p :p Dziękuje Ola:lol: Właściwie już się powiększyło;) Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ..niezaleznie od tego co Negrus akurat robi i tak konczy sie to wypinaniem dooopeczki hehehhheh ;-) Witamy milutko ...;-) Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ekshibicjonista! No, ale z taką pupą to niedziwne:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zdjęcia, zdję-cia, zdję-ciaaa!!! :laola: Quote
gogunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Fajna ta fotka:loveu: :loveu: zapraszam do mojej galerii:cool3: Quote
limoncia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ta fotka mi sie bardzo spodobala:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='zuzolandia'] ..niezaleznie od tego co Negrus akurat robi i tak konczy sie to wypinaniem dooopeczki hehehhheh ;-) Witamy milutko ...;-) Witaj Zuziu!:multi: Taki kooperek chyba można pokazywać...:cool3: [quote name='Dobermania']:eviltong: :eviltong: :eviltong: Ekshibicjonista! No, ale z taką pupą to niedziwne:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zdjęcia, zdję-cia, zdję-ciaaa!!! :laola: Prawda?:cool3::cool3::cool3: Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='gogunia'] Fajna ta fotka:loveu: :loveu: zapraszam do mojej galerii:cool3: Dzięki Goguniu:lol: Na pewno wpadne;) [quote name='limoncia']Ta fotka mi sie bardzo spodobala:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy:lol: I witamy;) Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 ...stójka....prawie;) ... i patrzymy w dal... Quote
gogunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 fotkiii:multi: :multi: :multi: super!!! Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witanko ;-).... oooo fotki ..heheh..kochaniutka zrob no cosik zeby sniezek spadł ..moze masz układy na gorze ehheh;-) Pozdrawiamy milutko Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Podpinam sie pod zuzolandie:cool3::cool3: też mam ochote na snieg:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dobcia; napisał(a):Dziękuje Ola:lol: Właściwie już się powiększyło;) Czy to znaczy, że już nowy przybysz jest w twoim domciu??? :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ale szczuplutki Negrulek :loveu: Quote
BBeta Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Dobcia'] Cudowne niebo :mdleje: :mdleje: Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='eria'] przystojniak :loveu: :loveu: :loveu: Zgadzam się:loveu: [quote name='zuzolandia']Witanko ;-).... oooo fotki ..heheh..kochaniutka zrob no cosik zeby sniezek spadł ..moze masz układy na gorze ehheh;-) Pozdrawiamy milutko [quote name='Anecioreczek']Podpinam sie pod zuzolandie:cool3::cool3: też mam ochote na snieg:cool3: Witajcie:lol: Wiem, że mieszkam troche wyżej, ale to od razu o układach nie świadczy:evil_lol: Pozostaje mi tylko wiara, że jednak będzie biało;) [quote name='Ola&Kora']Czy to znaczy, że już nowy przybysz jest w twoim domciu??? :multi: Tak, jest;) Fotki w weekend;):) [quote name='gogunia']DOBRY WIECZÓR!!! Witaj Goguniu:lol: Śliczny dobcio:cool3::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale szczuplutki Negrulek :loveu: Sportowiec i ... norowiec:evil_lol: Najnowsza moda na utrzymanie idealnej sylwetki:cool3: [quote name='BBeta']Cudowne niebo :mdleje: :mdleje: Zgadzam się:loveu: Quote
Recommended Posts